Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Milovanovićev dugi jezik

Dejan Milovanović

Iako su pojedini mediji u Srbiji jedva dočekali aferu „Dejan Milovanović„, kako bi ponovo pisali o problemima u Crvenoj zvezdi zbog dugovanja (ko reče Blic?), za sada niti jedna zvanična potvrda niti izjava bilo kog učesnika nije istakla da su nesuglasice po pitanju novca uzrok odstranjivanja Dekija iz ekipe.

Zvaničan stav rukovodstva je bio da je Milovanović odstranjen zbog kršenja klupske discipline, ali nije napomenuto na koji način je ta disciplina i prekršena. U današnjoj „Politici“, izveštač lista iz Antalije je u svom dnevnom izveštaju naveo da je ceo problem nastao zbog loših reči koje je Milovanović uputio na račun predsednika Vladana Lukića i rukovodstva kluba, a te reči su, na kraju, stigle i do pomenutih, nakon čega je nekadašnji kapiten odstranjen iz tima. Kada imamo u vidu da je Deki prilikom dolaska iz Antalije novinarima na aerodromu rekao samo da mu je žao zbog svega, dolazimo do toga da je ovakav uzrok svemu, u potpunosti moguć. Na kraju krajeva, ako je problem novac, pravda je na strani Milovanovića, i nema apsolutno niti jedan razlog da u situaciji kada je odstranjen iz tima ćuti – ako je već u pravu.

Nije tajna da je Milovanović u drugom planu kod Roberta Prosinečkog (više nego opravdano), a činjenica da mu je mesto uzeo 17-godišnji tinejdžer (Srđan Mijailović), mnogo je pogodila Dekija, kao i činjenica da je u ovom trenutku među rezervistima. Uzevši u obzir da je iz Lensa poslat u Zvezdu da bi igrao, pa i tu izgubio mesto u timu, Milovanović je očigledno posegnuo za najgorim mogućim rešenjem po njega i klub, reagujući na neadekvatan način.

Epilog nas očekuje naredne nedelje, prilikom povratka ekspedicije našeg kluba iz Antalije.

Повезане вести

2 comments

Comments are closed.