Moja Crvena Zvezda
ОсталоЏудо

Герасименко потврдио учешће на Олимпијским играма у Лондону

Дмитрy Герасименко трофејни српски репрезентативац и узданица ЏК Црвена звезда пласманом на 21. место Листе нација потврдио је учешће на Олимпијским играма у Лондону.

Звездин ас заједно са Олимпијским тимом Србије којои тренутно има 82 члана бориће се у националном кимону а за наш сајт каже:

-Испунио сам први циљ, квалификовао сам се на Олимпијске игре. Уверен сам да ћу у Лондону на најбољи начин представљати Србију И да ћу остварити висок пласман – рекао је наш Дмитрy Герасименко.

Звездин ас који је у нашу трофејну ризницу у Љутице Богдана у протеклих шест месеци додао вредна одличја са међународне светске сцене тренутно је у Мајамију где учествује на заједничким припремама са џудо репрезентативцима САД и земаља Јужне Америке.

-После учешча на Европском првенству у Русији када сам морао да предам меч због повреде колена, сада могу да кажем да сам одахнуо јер је преглед магнетном резонанцом показао да је дошло само до нагњечења. Сада је најважније да на прави начин наставим са тренинзима-рекао је Дмитрy Герасименко.

Светски куп у Мајамију за нашег Диму биће још једна провера пред најважније светско спортско дешавање Олимпијске игре у Лондону од 27. јула до 12. августа 2012.

– Олимпијске игре су сан сваког спортисте. Драго ми је да сам успео да у изборим пласман у прилично кратком року као и да ћу бранити боје Србије. Уједно не могу да сакријем понос јер сам успео да на најбољи начин наставим трофејну традицију мог клуба, моје Црвене звезде. Уверен сам да ћу као и увек до сада и у Лондону оправдати поверење и да ћу још једном обрадовати све Звездаше- рекао је за наш сајт Дмитрy Герасименко.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

2 comments

Anka мај 5, 2012 at 15:56

Ma samo ti nama ozdravi, pa da te vidimo na na postolju u Londonu!

Reply
Žile мај 5, 2012 at 14:05

Nas i Rusa 300 miliona 🙂 .Želimo ti snagu ruskog medveda i oštrinu srpskog orla,pa da nas obraduješ medaljom!

Reply

Leave a Comment