Moja Crvena Zvezda
КошаркаМлађе категорије

Јуниори отпутовали у Истанбул

Јуниори Црвене звезде ДИВА јутрос су отпутовали у Истанбул где ће од 10. до 13. маја учествовати на Фајнал-ејту Евролиге. Црвено-бели ће данас одрадити један тренинг, а у четвртак од 13 сати их очекује први меч и то против Барселоне. Осим Звезде и Барсе у А групи такмичиће се још Анадолу Ефес и Лијетувос Ритас. Провпласирана екипа избориће учешће у финалу где ће играти са најбољим из Б групе коју чине Фенербахче Улкер, Загреб, Жалгирис и репрезентација Кине.

Атмосфера у табору црвено-белих је изванредна, а сви играчи су веома мотивисани да се представе у што бољем светлу:

– Учествујемо на веома јаком турниру, тако да је врло тешко давати било какве прогнозе. Оно што очекујемо су минимално три добре утакмице које ће сигурно у великој мери на адекватан начин помоћи нашим играчима да даље напредују – рекао је пред полазак у Истанбул тренер црвено-белих јуниора Милан Мандарић.

Звезда ће на старту турнира имати реномираног противника и нимало лак задатак:

– Максимално репсектујемо све ривале па тако и Барселону. Моји играчи су заиста били посвећени тренингу током читаве сезоне и учешће на Фајнал-ејту за све њих представља шлаг на торти. Надам се да ћемо пружити добре игре и на крају имати разлог за задовољство – закључио је Мандарић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

 

Повезане вести

2 comments

Ariljac мај 9, 2012 at 13:38

SRECNO MOMCI! ZVEZDA U SRCU!!

Reply
NAPRED ZVEZDA мај 9, 2012 at 13:28

Vi ste nasa buducnost,samo napred deco I DAJTE SVE OD SEBE ZA TAJ GRB NA GRUDIMA.

Reply

Leave a Comment