Moja Crvena Zvezda
ВатерполоКлупска дешавања

Ватерполисти у нову сезону улазе са новим именом

U novu sezonu, sa novim imenom BVK Crvena zvezda

Ватерполо клуб Црвена звезда, двоструки национални шампион (1992 и 1993) доживео је 2008. године да под теретом дугова буде избрисан са српског ватерполо неба. Захваљујући групи ентузијаста, клуб је након две године обновио рад по званичним називом Ватерполо клуб Црвена звезда Вет.

У недавно завршеној сезони, црвено-бели ватерполисти су предвођени искусним Југославом Васовићем и репрезентативцем Гојком Пијетловићем остварили највећи клупски успех уколико се изузму две шампионске сезоне. Клуб је играо финала у оба домаћа такмичења, док је на међународној сцени поражен од славног италијанског Посилипа у четвртфиналу.

ВК Црвена звезда Вет у нову сезону не само да ће ући са новим, највишим амбицијама, већ ће у нову такмичарску сезону ући и са новим именом. У новој сезони, у називу више неће бити наставка „Вет“, а званични назив црвено-белог ватерполо клуба биће Београдски ватерполо клуб Црвена звезда (БВК Црвена звезда).

Повезане вести

13 comments

Anka мај 12, 2012 at 11:06

Beogradski, ja se izvinjavam svima, ali Zvezda je osnovana u Beogradu i lokacija joj je Beograd. Nemoj da mesamo sa onima koji su osnivaci. A meni je mnogo vaznije da saznam zbog cega ova promena i ko je finansijer iz pozadine? Ne daj Boze Djilas, a da nam opet u klub zasedne nesposobni Sapic koji je vec jednom gurnuo klub u stecaj. Nadam se samo da nije to…Da li promena imena ima veze sa re-organizacijom kluba i vracanjem starih dugova…i ne znam kome je to zasmetalo ime Crvena Zvezda VET i zasto je do ovog zaokreta doslo bas posle ovogodisnjeg naseg uspeha?? Ne bih da se desi scenario kicenjem tudjeg uspeha – dva finala domacih takmicenja i evropsko cetvrt-finale, stabilizacija kluba, omladinski pogon je poceo da radi punom parom….ovo mene vise brine od same ‘promene’ imena!

Reply
Radojica Delija мај 12, 2012 at 18:29

Anka ancice pa vet se brise jer nam mladi ostaju a na njima svet ostaje pa i zvezda a sto se tice dugova to nije nasa stvar da ulazimo u intimu kluba a jos manje je nasa stvar da pitamo ko su sponzori i to je intima kluba jedino ako hocemo i mozemomi da budemo sponzori to ce da pregovramo sa ekipom i opet ne javno znaci Anka tvoje je da navijas a ne da otavras politicku diskusiju na ovako lepu vest ajmo deco delije napred mi smo sampioni:))

Reply
Anka мај 13, 2012 at 16:32

Bozdrav brate Radojice Delijo. 😀
Ja sam samo iznela svoj stvar po pitanju sponzorstva, i jako je bitno da svi znamo jer se radi o nasem klubu koji pre svega volimo pa onda navijamo za njega. Sve sto sam rekla bilo je u cilju da saznam o cemu se radi jer ova vest je dosla iznenada i sa strahom da nam se ne ponovi vec vidjeni scenario kroz koji je ovaj klub prosao, pa da nam opet razne ale ne zasednu u klub. Mnogo puta smo se radovili uspesima nasih klubova a da nismo ni videli sta se radi unutar kluba i ko sve mesetari. Pa smo posle zasli u dubok kosmar iz kojeg se izvlacimo po principu od pocetka i sve od nule i polako. Izvini, neko sam ko se bavio sportom i znam sta se sve dogadja u njemu. Tako da to nema veze sa politikom. A ako pricamo o politici kluba smatram da svaki Zvezdas i Delija mora da zna ko sponzorise klub i kakvo je stanje kluba, a ne da se mazu oci. A ono sto je interno pitanje kluba je sama organizacija, sistem prihvatanje odgovornosti za svoj ucinak, razvoj kluba, dovodjenje sponzora. Inace nisam dete imam poprilicno godina, klub volim, a klincima prepustam navijanje! Ljubav prema klubu ne poznaje granice!

Reply
Anka мај 13, 2012 at 16:34

zaboravila sam da istaknem.. veliki poz. 😀

Reply
Radojica Delija мај 14, 2012 at 21:58

Anka draga u danasnje vreme tako tesko treba sto manje da se pita samo da se navija a sto se tice godina i znanja ja sam u penziji a nekada sam bio selektor naravno nije vazno u kojoj vrsti sporta pozz Anka pozzz

Anka мај 15, 2012 at 13:56

E pa stariji ste od mene. 🙂
Razumeli smo se ja i vi. Znam tacno o cemu pricate. Mene samo nervira sto se bivsi uspesni sportisti, treneri, sudije, sportski radnici kojima je stalo do ISTINSKOG SPORTA ne udruze i ne pokrenu neku akciju protiv ovih sprtsko-mafijaskih ala, vec su podeljeni. Vi znate o cemu pricam. I ja i vi znamo sta sport znaci za celo drustvo, njegova masovnost. Da me neko pogresno ne razume, pre svega vi, postoje ljude drugih profesija koji su bolji organizatori i odlicno poznaju sport ali od neznalice takodje ne mogu da isplivaju. Takodje, ima navijaca koji misle da ako sede u klubu onda znaju sve pa kroje i bistre politiku a ne znaju gde su suplji (NE GENERALIZUJEM KAO NEKI, IMA EKSTRA NAVIJACA u svakom smislu te reci). To je ono sto mene u opstem smislu nervira i boli. Pogotovo kad je Zvezda upitanju u kojoj ima raznoraznih prisipetlji, jer se zna sta ona kao SD, pa i svaka pojedinacna sekcija, znaci za opste drustvo u Srbiji i reprezentaciju Srbije. Sto se vaterpolo kluba tice nadam se da ce Vktor i Deki nastaviti ovim putem i jos bolje i nadam se da bi Juga mogao da se prikljuci organizacionom timu kluba bilo u tehnickom bilo u sportskom delu. Pozz.

Reply
ahaha мај 11, 2012 at 13:17

A sto jebote Beograd,pa nije Zvezda samo Beograd,za Zvezdu navijamo i mi iz unutrasnjosti !!

Reply
simpaticni brko мај 10, 2012 at 20:37

Osim novog imena ocekuju se nova pojacanja, novi sponzori i novi trofeji!

Reply
Zoran мај 10, 2012 at 20:28

Ima li nekih nagovestaja u kom sastvu cemo biti u narednoj sezoni?

Reply
malijana mijic мај 10, 2012 at 20:26

bravo ariljac care zvezdooo sampioneee

Reply
Ariljac мај 10, 2012 at 20:49

Hvala! 😀

Reply
Ariljac мај 10, 2012 at 20:15

Na pocetku sezone i tokom iste ce se zvati BVK Crvena zvezda a na kraju ce promeniti ime u CRVENA ZVEZDA SAMPION!!!! 😀 😀

Reply
milos мај 10, 2012 at 17:41

Tako je majstori, jos jedanput svaka cast za sve postignuto!

Reply

Leave a Comment