Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Marović: „Spremni na Smederevce“

Slobodan Marović

Pomoćni trener Crvene zvezde i član zlatne generacije, Slobodan Marović, ne sumnja u to dа će naporan rad sa priprema dati rezultate u nastavaku sezone. On kaže da stručni štab još nije „štiklirao“ prvih jedanaest, da borba za dresove još traje i da svi igrači i dalje imaju jednake šanse da u njoj pobede.

– Rezultati sa kontrolnih utakmica nas zaista ne opterećuju, nama je trenutno najbitnija igra i forma, koja treba da bude na željenom nivou za početak prvenstva. Zadovoljan sam dosadašnjim radom i atmosferom na treninzima. Igrači iz dana u dan pokazuju jaku volju i htenje da se pripreme na najbolji način. Nema zabušavanja. Danas nam predstoji kontrolna utakmica sa Steauom i biće to odlična prilika da još jednom vidimo gde smo. Ne sumnjam da će se igrači maksimalno zalagati – rekao je Marović.

Našeg trenera naročito raduje sveukupno dobar rad ekipe, zbog čega ne želi i ne može da izdvoji najvrednije i najspremnije pojedince.

– Svi igrači vrlo vredno rade i zaista ne bih izdvajao nijednog. Imamo još više od dve nedelje do početka prolećnog dela prvenstva, imamo još dve provere u Antaliji i jednu u Beogradu i mislim da će to biti sasvim dovoljno da spremni uđemo u prvi meč protiv Smedereva na Marakani. Borba za pozicije i dalje traje, tako da igrači i dalje imaju priliku da se nametnu dobrim radom – poručuje Marović.

Članovi stučnog štaba bili su svojevremeno vrlo uspešni kao igrači, uveren je Marović da će se dobro snaći i u ovim novim ulogama.

Ovo je jedno novo iskustvo. Poslednjih godina nisam bio direktno u fudbalu i to mi je falilo. Svi želimo da maksimalno pomognemo Robiju – istakao je Marović.

Повезане вести

3 comments

Comments are closed.