Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатДруги пишуФудбал

Balabekjan na probi u Zvezdi

Arsen Balabekjan

Kako prenose pojedini beogradski mediji, rukovodstvo FK Crvena zvezda dovelo je na probu internacionalca iz Jermenije. U pitanju je dvadesetčetvorogodišnji Arsen Balabekjan.

Balabekjan igra na poziciji napadača, a u Beograd stiže iz jermenskog vicešampiona ekipe Banantsa iz Jerevana. Visok je 182 cm i u dosadašnjoj karijeri igrao je samo u dva kluba. Karijeru je započeo u Kotajku iz Abovijana, a od 2006. godine član je Banantsa za koji je odigrao 113 mečeva i postigao je 39 golova. Zabeležio je i dva nastupa za najbolju selekciju Jermenije, ali nije uspeo da se upiše u strelce. Za mladu reprezentaciju bivše republike SSSR-a zabeležio je 7 nastupa.

Arsen Balabekjan će provesti nekoliko dana u Beogradu, a ukoliko uspe da se nametne treneru Robertu Prosinečkom potpisaće i ugovor sa našim klubom. Njegova trenutna cena iznosi oko 125.000 Evra i jedan je od najskupljih igrača jermenskog vicešampiona.

Jermenskog fudbalera je rukovodstvu našeg kluba preporučio nekadašnji fudbaler Rada Stevica Kuzmanovski koji je trenutno trener u ekipi Banantsa iz Jerevana.

Повезане вести

13 comments

Comments are closed.