Moja Crvena Zvezda
ОдбојкаТрансфери

Ана Лазаревић и Даница Раденковић на прагу Маракане?

Ana Lazarevic

ЖОК Црвена звезда недавно је одбранила дуплу круну у домаћим шампионатима, али већ сада крећу припреме за наредну сезону у којој наш клуб, по обичају тежи домаћим трофејима, али и што бољем издању у Лиги шампиона.

Како се сазнаје црвено-бели табор би требала да напусти Бојана Радуловић која има иностране понуде, али да екипа неће остати ослабљена говори податак да се већ увелико преговара са две играчице које би требале да буду истинско појачање за наш клуб. Српска репрезентативка Ана Лазаревић, играчица Визуре требала би да буде прво појачање нашег женског одбојкашког колектива. Двадесетједногодишња Ваљевка до сада је са српаком одбојкашком репрезентацијом освојила два злата на Европском првенству и у Европској лиги, док је на Гран прију освојила бронзану медаљу.

Поред Ане Лазаревић као потенцијално појачање помиње се и играчица суботичког Спартака Даница Раденковић. Млада Суботичанка је чланица јуниорске репрезентације Србије, а истовремено је капитен суботичког састава. Даница Раденковић игра на позицији техничара. Ипак, треба напоменути да Даница има озбиљну понуду једне руске екипе, али ипак остаје да сачекамо и видимо ком јату ће се млада одбојкашица приволети.

Повезане вести

4 comments

IgOrNbGd јун 20, 2012 at 18:36

Kako blizu marakane? Dolazi da igra u FK? xD

Reply
Anka мај 17, 2012 at 15:34

Pocinjemo ranije pripreme ili gresim?? Ako je tako znaci nase dame su ozbiljno nagazile za LS. Ako je tako onda tako i treba da bude. Kada smo pre dve sezone 4 puta zaredom bili u vrhu CEV kupa, zasto to ne bi ucinili u narednom periodu u LS (pod uslovom da nastavimo sa titulama). LS je jaka primat nose Ruskinje i Italijanke, ali niko nije vecan pa ni oni zato kazem da ako je tacno da pocinju ranije pripreme onda je ovo prava vest i prava stvar. Sto se pojacanja tice nesumnjam u njih uvek smo radili dobar posao.

Reply
CzvBoys мај 17, 2012 at 14:43

Super ako dodju!

Reply
Djoksonidis мај 17, 2012 at 13:58

Ajmo, devojke, slozno , ocekujemo od vas i neku pobedu u grupnoj fazi lige sampiona od septembra,iskusnije ste jace mentalno,vi ste ponos Crvene Zvezde! Super ako ove dve klinke dodju!

Reply

Leave a Comment