Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

Павловић:“У Партизану би да дискредитују нашег врхунског тренера“

Mirko Pavlovic
Mirko Pavlovic
Мирко Павловић

Ни два дана након дербија ствари се нису стишале! Након победе Партизана после продужетка и критика Пешића на рачун суђења, огласио се спортски директор Партизана Драган Тодорић који је Пешића оптужио „да се само жали на судије и да се у финалу играо рагби„. На ту опаску из редова вечитог ривала свој коментар дао је и функционер Црвене звезде и некадашњи играч Мирко Павловић, који је осудио Тодорића и јасно му ставио до знања да такве приче више неће пролазити:

Тодорић је вероватно последњи човек који би требало да држи моралне лекције у српској кошарци! Не сећам се да је овако реаговао када је његов тренер на најбахатији и највулгарнији начин, из сезоне у сезону, вређао и псовао судије и физички их нападао. Зашто српску кошарку није штитио када су његове колеге тукле судије у Вршцу? У Партизану би да дискредитују нашег врхунског тренера и обезбеде необјективни критеријум. Док је Партизан освајао трофеје није им сметала рагби кошарка! Јесу они победили у рагбију, али ми њих никако у преварама и намештању„.

Да ли ће из Партизана неко одговорити на ову реплику Павловића остаје да се види у наредним данима.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

 

Повезане вести

16 comments

Jovan мај 18, 2012 at 22:08

Todorić je iskompleksirani glupander.

Reply
psychopathy red мај 18, 2012 at 15:47

todoric je hrvat (bliski rodjak ustaskog tajkuna ivice todorica, koji je rodbinski vezan sa ivicom dacicem, koji je takodje hrvat) Zato franjin jugoslovenski projekat lopova treba da se protera iz Beograda!

Reply
Anka мај 18, 2012 at 17:16

ne lupetaj Todorici su Srbi. Da li ti uopste znas ko su Hrvati i kako je ta nacija nastala?

Reply
Anka мај 18, 2012 at 17:19

*izvini za ovo ne lupetaj, ali stvarno nemoj pricati gluposti…ako oni nece da priznaju ko su mi bar znamo ko su oni zaista..samo ne iskrivljuj realnost to nih te zamolila..necemo da idemo toliko daleko..inace moj donji komentari jeste cinjenica Partizan je osnovan u Zagrebu…a ne znam da li i znas kako su nastale Ustase i iz cijeg jezika i od koga su uzali rec ustaaasi (namerno pisem ovako jer se ta rec pravilno po srpskom i cita)..i ubuduce vodi racuna sta pises jer nikad ne znas ko se kako preziva (ja licno nemam veze sa Todoricima, ali znam neke koji se prezivaju tako i veliki su Zvezdasi i Srbende)

Reply
Anka мај 18, 2012 at 14:28

Pavlovicu, nemooj da se nerviras zbog debila. U ostalom imamo resenje, ajmo mi lepo da posaljemo JSD Partizan tamo gde je i osnovan – U ZAGREB! pa neka se tamo kur** do mile volje.

Reply
Nikola мај 18, 2012 at 13:11

Ovaj todoric treba dobro da se izbije!!!

Reply
Djoksonidis мај 18, 2012 at 12:48

Vidi Todor da je na pomolu „raspad rimskog carstva“ , pa se oglasio haha Doveli su SVE sto su mogli, (Raduljica, Macvan,Andjusic, Cakarevic) cak i Pekmena na pocetku, a sa nasim timom koji prosle godine nije bio ni cetvrti jedva izbore produzetak.. U plej-ofu pokazacemo od cega smo, na pravom smo putu.. nije da im pretim, ali zaista razlika u kvalitetu vise ne postoji! Ima kod nas dosta krs-igraca , ali i kao takvi ,mozemo da im pomrsimo konce!
ZVEZDA oOoOoO

Reply
veliki pravi zvezdas мај 18, 2012 at 11:47

Bravo Mirko tako treba prema njima da se ponasa Crvena Zvezda samo naprijed razbite mali partizan da ne zna gdje im puca napred Crvena Zvezdo

Reply
Драган мај 18, 2012 at 07:47

Павловићу се може замерити пуно ствари, али за ову изјаву свака част!

Reply
DeckyStrasni мај 18, 2012 at 06:49

sve je to tacno sta je covek rekao, i sve mi to znamo. znaju to i oni sami. mene najvise nervira to sto ce opet krenuti prepucavanja po medijima koja nikom ne koriste. onji iz toga nece povuci nikakve pouke i zaio je sve to manje vise uzaludno.

Reply
milos мај 18, 2012 at 02:49

Bravo Mirko, tako treba sa stokom! Nego, nema mi mog Ariljca da prokomentarise! Alooooo, je l’ spavas, sad kad nas mucki udaraju ispod pojasa?!

Reply
Andrej мај 18, 2012 at 01:26

„Posteni“ grobari iz kk partizan mogu da se bune koliko god hoce, ali za sadrzaj ovog odgovora su sami krivi, tacnije danilovic i vujosevic koji su tukli sudije posle utakmice u Vrscu, a savez kaznio danilovica uslovno na 6 meseci, a vujosevicu oprostio! I posle se svi cude zbog cega nam je kosarka tu gde je?!

Reply
JedinoSever мај 18, 2012 at 01:25

Todoric (Partizan) je navikao da radi sta hoce u nasoj kosarci. Da namesta, da bije, i da dobija igrace za dzabe. Moze da prica ko sta hoce za Covica, ali mislim da je KK na pravom putu . Treba nam samo strpljenja. Imamo jednu od najboljih omladinskih skola u Evropi, a sada se i organizaciono i finansijski sredjujemo. Nisam Todorica cuo da nesto kaze za zadnjih 20 godina o Zvezdi. I nije imao ni potrebe, ne zato sto su bili bolji, nego zato sto smo mi bili u rasulu. Njegova izjava je dobar primer da smo na dobrom putu.

Reply
Nikola мај 18, 2012 at 01:08

E hvala Bogu da se nasao neko pametan da odgovori balavom todoricu,mirko skidam kapu!!!

Reply
baba simana мај 17, 2012 at 23:19

covece pa mi se ovog jos nismo otarasili

Reply
rille83 мај 17, 2012 at 23:50

Ajde baba ne rise,covek je 100% u pravu i kraj svake price! Stvar je samo u tome sto se ovde brzo zaboravljaju neke stvari.

Reply

Leave a Comment