Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатДруги пишуФудбал

Đorić za Novosti:“Muslin je nula od čoveka“

Milovan Đorić

Izjave Slavoljuba Muslina o Draganu Džajiću žestoko su pogodile Milovana Đorića, selektora kadetske reprezentacije Srbije.

Konstatacija da je „Džajić dobio šta je zaslužio“ izazvala je ogorčenje, koje Đorić ne želi da sakrije.

– Zar u trenucima kada je cela fudbalska Srbija uz Dragana Džajića i želi da takav velikan izađe čist iz svega što mu se dešava, može da se nađe jedan takav, ne znam ni kako da ga nazovem, kojeg je isti taj Džaja stvorio!? Pa, Muslin je prve pare u životu zaradio radeći u Crvenoj zvezdi, jedino je uz Džaju i Cveleta bio trener. Kakav je to nečovek! Stvarno nemam druge reči za njega – nadire bujica gneva iz Đorića.

Nekadašnjem fudbaleru Zvezde i selektoru, koji od sopstvenog burnog temperamenta i stroge naravi nikada nije bežao, naročito smeta što Muslin na takav način govori o klubu i bivšem predsedniku, koji su ga afirmisali kao stručnjaka.

– Sve uspehe koje je postigao ostvario je u Zvezdi, uz istog tog Džajića, o kojem danas govori užasne stvari. Pričao je za sebe kako je trener za velike klubove, za Ligu šampiona, a od odlaska sa „Marakane“, već sedam godina radi u raznim klubovima po četiri-pet meseci. Nigde ništa nije osvojio i uvek je bio oteran. Dobro je rekao Vladan Lukić, poplava uvek izbaci na površinu pacove i đubre.

Đorić nikad nije krio da je i on imao sukoba s Džajićem, ali da mu nikad nije palo na pamet da govori ružno o nekome ko mu je pomogao.

– Nedavno sam bio u Atini, video sam se sa Darkom Kovačevićem i on me je kao i mnogi drugi prvo pitao kako je Džaja i da li će se sve dobro završiti. Koliko je samo ljudi kojima je Džajić pomogao – od Aćimovića, Ostojića, Lazarevića, do pokojnih Pavike, Žote, Olje Petrovića… Svi smo napravili karijere i postigli nešto u životu zahvaljujući Džaji. Nema kome nije pomogao, pa čak i tom Muslinu, koji bi se danas stideo da ima obraza – s gorčinom zaključuje Đorić.

Đorić podseća i na prohteve Slavoljuba Muslina dok je bio u Crvenoj zvezdi.
– Govorio je: „Hoću da budem direktor, da budem menadžer kluba.“ U stvari, jedino je hteo da prodaje igrače. Malo je reći da je nula od čoveka – kaže Đorić.

Повезане вести

7 comments

Comments are closed.