Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошарка

Павловић: „Нећемо даље полемисати са Тодорићем“

Мирко Павловић није желео да даље полемише са спортским директором Партизана Драганом Тодорићем и наставља причу око недавно одиграног „вечитог дербија“, те је изнео став клуба да се препуцавање неће наставити.

„Став клуба којем припадам је да нећемо ни ми, а верујем ни људи из Партизана, допринети квалитету као и успешном завршетку домаће Супер лиге даљим препуцавањима у медијима. Немам намеру да настављам полемику и тиме доприносим недоличном амбијенту у кошаркашком спорту, јер то никада није био циљ Црвене звезде. Уколико мислимо да постоје, а очигледно постоје неразумевања између нас, можемо у институцијама Лиге аргументовано разговарати о свему што би допринело квалитету нашег такмичења. Ми ћемо се потрудити да нашим изјавама дамо допринос пристојном, спортском, коректном понашању и навијању за боје нашег клуба. Овим желимо да допринесемо стабилизацији и развоју кошаркашког спорта у Србији. То су кључни разлози  зашто се нећу даље упуштати у било какве полемике“, рекао је Павловић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

4 comments

delija мај 19, 2012 at 18:52

Cele sezone se sikaniraju Zvezdini igraci,Nedovic,Cvetkovic,Nikolic,po zna se cijem nalogu. A bitno je da njegov sin igra! Ovo nije moja Zvezda!

Reply
dusan мај 19, 2012 at 10:28

greska u koracima. ovo je izjava koju je trebalo da das kad je glodar prvi put zalajao, ako si vec mislio da je to put kojim treba ici. kad si vec usao u fajt, onda vise nema spustanja rukavica. ovako izgleda oni laju, mi pokusamo da odgovorimo, oni zalaju ozbiljnije a mi spustamo glavu i bavimo se problemima lige i poboljsanjem medjusobnih odnosa! meni sa njima ne trebaju dobri odnosi, meni treba samo rezultat! drugo, na todorica ne moze da ide pavlovic. to je mnogo neozbiljno i ovde smo dobili preko nosa. treba da ucimo na svojim greskama, a njih toliko ima u svim sportovima da bi mogli fakultet da otvorimo.

Reply
Srdjan мај 18, 2012 at 23:42

E kuku nama ako si ti nasa da sa nekim polemises. pa taj todorovic je citav zivbot u partizanu i naosvajao se trofeja. Samo nas brukas Pavlovicu. REALNO!

Reply
Nikola мај 18, 2012 at 20:43

Naravno,sa nepismenim,neobrazovanim i nekulturnim todoricem ne treba se upustati u bilo kakvu polemiku…A ja se nadam da ce ga delije na prvom sledecem derbiju prozivati najmanje jednu celu cetvrtinu!!! Smrad glodarski!

Reply

Leave a Comment