Moja Crvena Zvezda
Млађе категоријеПрипремеФудбал

Sopoćani se potukli sa Rusima

Grb Sopota

Fudbaleri Sopota su imali juče umesto utakmice, boks meč. Naime, u poslednjem minutu prijateljske utakmice sa ruskim Metalurgom (članom druge lige grupa Sever), Uroš Spajić i jedan fudbaler Metalurga su klizaćim startovima krenuli na jednu „ničiju“ loptu, a iz ovog duela gore je prošao Rus, koji je ostao da leži, dok je naš igrač ubrzo ustao.

Drugi fudbaler Metalurga je prišao Spajiću i sa ledja ga udario u lice, što je bio povod za opštu tuču aktera sa i van terena. Zavađene strane su, na jedvite jade, razdvojili gledaoci uz pomoć rukovodstva našeg kluba, a utakmica, naravno, nije nastavljena. U tom trenutku rezultat je bio 0:0.

Kako kažu predstavnici oba kluba, niko nije ozbiljnije povređen, čak ni ruski fudbaler zbog kojeg je ceo metež i nastao.

Napomenimo da je trener Dušan Kljajić na teren izveo postavu: Knežević – Stojković, Spajić, Krneta, Aritonović – Kovačević, Čaušić, Djuričković – Zorica, S. Srnić – Požar.

Na osnovu sastava koji je izveo Kljajić može se videti da će Sopot na proleće pokušati da igra sa istom formacijom kao i prvi tim Crvene vezde, što bi, uostalom, i trebao da bude slučaj.

Повезане вести

1 comment

Comments are closed.