Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

Радивојевић и Пешић након победе

После победе над Радничким из Крагујевца на конференцији за новинаре присутнима су се обратили капитен Вук Радивојевић и тренер црвено-белих Светислав Пешић.

Наш капитен је нагласио следеће:

– Мислим да смо добро отворили утакмицу и повели 10 разлике. Након тога, необјашњиво смо пали и имали и -10. Најгоре смо одиграли ту другу четвртину у којој смо примили чак 30 поена, док смо у трећој и четвртој примили 15 и 11 а то је резултат нашег договора у свлачионици након којег смо се консолидовали и одиграли много боље. Игра у другом полувремену је модел како треба да играмо против Радничког у плеј-офу.

Тренер Светислав Пешић, похвалио је своје играче:

– Пре свега, честитао бих мојим играчима. Ми смо вечерас показали максимални тимски однос и у том сегменту смо постигли највише ове сезоне. Раднички је изванредно селектирана екипа и ту се види додир мог колеге Николића. Имају и добре странце и домаће играче и нападачки су комплетнији од нас. Ми нападачки таленат у овој сезони немамо и за тако нешто је, на крају, потребан и већи индивидуални квалитет. Али зато  још једном желим да се захвалим и честитам мојим играчима на тимском односу јер кошарка је тимски спорт. Офанзивн скок је такође био добар! Данас смо одмарали Милета Илића који је добро одиграо и то  мање минута на паркету, док Човић није играо јер је претходних дана био болестан, мада могао је и он да уђе, али ето Радивојевић је добро одиграо и није било потребе. Он би могао да нам, својим искуством, помогне у плеј-офу. Ни њима није играо Павковић и мислим да су зато имали 14 асистенција уместо 20 што им је просек ове сезоне. Ко прати кошарку то зна.

На питање да ли је Раднички фаворит у плеј-офу популарни Кари је одговорио:

– Не мислим да је Раднички фаворит. Они јесу индивидуално квалитетнији и боља нападачка екипа, али ми смо бољи у тимској игри и у скоку. У плеј-офу је проценат шута мањи и није реално очекивати ни сада велики проценат. Може да се деси, али не верујем. Ми играмо своју игру и имамо своје адуте. Видећемо.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

 

Повезане вести

6 comments

Dzoni мај 24, 2012 at 02:34

I sta sad,igramo slabo,i ne treba da se veruje u ove igrace,pa najlakse je pljuvati po igracima i kariju….Imaju moju podrsku do kraja,i optimista sam sto se tice titule!!!!

Reply
Vanja мај 23, 2012 at 23:33

Radivojevic ove godine podize pehar sampiona Srbije, zvuci vam malo nerealno ali najveca prepreka tituli je gostovanje u Kragujevcu ako to odradimo protiv komsija ce da radi metla, 3:0 u finalu.

Reply
Влада Тошић мај 23, 2012 at 23:39

A na osnovu cega to tvrdis ? Da ih nismo mozda razbili koji put ove sezone ? Da mozda ne deremo, sve redom ?

Reply
Vanja мај 23, 2012 at 23:50

Na osnovu toga sto igramo maksimalno i grizemo do kraja, na osnovu toga sto nemamo sto da izgubimo, na osnovu zadnjeg derbija koji je bio egal, na osnovu ogromnog motiva, na osnovu narusene atmosfere kod protivnika, na osnovu Petra i Bojana Popovica, Tomasa, Ilica, Nedovica,Milutinovica… Na osnovu Karija Pesica, na osnovu mog osjecaja koji me rijetko prevari. Eto na osnovu cega. Napred Zvezdo!!!

Reply
Влада Тошић мај 24, 2012 at 00:12

A evo na osnovu cega ti ja kazem da necemo ni da stignemo do finala, ZATO STO SILUJEMO LOPTU, NEMAMO NAPAD, NEMAMO AKCIJE, i NE IGRAMO KOSARKU …

Reply
zocacom мај 24, 2012 at 10:26

Prijatelju sa takvim pesimizmom koji ti imaš mi nećemo dobiti ni jedni drge na treningu, da su tako razmišljali srpski junaci sa Krfa nikad ne bi postali Solunski JUNACI, ali su oni za razliku od tebe verovali iako su bili i u mnogo manjem broju od neprijatelja gladni bosi žedni bolesni… ali su ih zato VEROM sve PREGAZILI! pOZDRAV!

Leave a Comment