Moja Crvena Zvezda
Обавештења

Ускоро: Ветеранске приче на МЦЗ-у!

Bari1991
Bari1991
Делије у Барију

Звездаши, поред много новина и рубрика које су или ће бити покренуте од наредне сезоне, ускоро ћете имати прилике да на нашем сајту читате ветеранске приче! И не само то. Своја сећања на нека срећнија времена само за нас и вас обновио је нико друго, до један од некадашњих вођа Звездиних навијача, Зоран Тимић Тима! 

Не сумњамо да ћете уживати, присетити се славних дана наше прошлости, догађаја којима сте можда и ви присуствовали, а можда пожелети да и сами осталим Звездашима представите оно што сте прошли и проживели са својим клубом.

Ветеранске приче биће објављиване периодично, а врло брзо кренућемо причом из Дрездена! Будите уз МЦЗ!

Наравно, сви ви који желите, своје приче везане за Црвену звезду можете свакодневно писати и на МЦЗ форуму, као што су то урадили и многи други.

 

Повезане вести

7 comments

josif мај 27, 2012 at 14:21

Secam se moje prve utakmice u Beogradu,bio sam klinac,samo 14 god pobego od kuce,prevalio 600km iz Velesa da gledam finale kupa C.Zvezda-Hajduk(Split),bojkot do 43-min protiv uprave,sever na JNA dupke pun al svi cute,uz gore pomenutog Timu medju vodjama legendarni Vojvoda,pa Sima-zulu,Zeljkovic i ostali tadasnji autoriteti,kakva je to ekipa bila,muk do 43-min a onda svi u glas VECERAS JE NASE VECE itd,uh koja su to vremena bila,dobro je da neko progovori o tim vremenima da ovi danasnji klinci uce.Pozz.MKD

Reply
Žile мај 27, 2012 at 13:15

Bio sam klinac kad je Tima bio vodja,a mladi lavovi Šavija i Joca(Šurbatović).Sjajan potez ekipe MCZ,al to od vas i očekujemo.Veliko poštovanje za Timu i staru gardu Cigana,Delija i Zvezdaša!

Reply
Aca мај 27, 2012 at 11:25

Ovo je prava stvar pogotovo za ove koji ovde samaraju tastature. Oni ce moci i nesto pametno i korisno da nauce od starijih,a ne da misle da je sve pocelo od njih i zavrsava sa njima.

Reply
милпар мај 27, 2012 at 11:03

Ја не видим овдје никакву ветеранску причу?!

Reply
ALO BRE мај 27, 2012 at 11:22

Svi smo videli da se pise o Ninkovicu,nemoj molim te da se pravis pametan kao da samo ti gledas sportske sajtove,i kao da samo ti ima net,smaraci !!!

Reply
dexy122 мај 27, 2012 at 10:31

uu. Ovo je odlicno za nas mladje. Bas mi je drago sto to radite.

Reply

Leave a Comment