Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Црвена звезда још једном показала величину

Да се величина једног клуба не огледа само у освојеним трофејима, Црвена звезда је показала на дан када се уписала у ред највећих, у ред бесмртних. Наиме, из околине Крушевца, тачније места Бела Вода, стиже нам вест да је њихов фудбалски клуб “БСК“ данас добио помоћ у виду спортске опреме од наше Црвене звезде.

Нашем сајту, а и руководству Црвене звезде се обратио господин Дејан (посетиоцима форума познат као Чарапан) и објаснио тешку материјалну ситуацију у којој се БСК налази. Господин Ђорђе Стефановић је имао пуно разумевања за њих и преко господина Јована Мијаиловића гарнитура дресова је стигла до члана Градске лиге група Морава.

Овим путем наш пријатељ Дејан жели да се захвали руководству и маркетингу Црвене звезде и господину Мијаиловићу и да поручи да ће фудбалери БСК-а с поносом носити опрему Црвене звезде на теренима овог дела Србије, који је на недавно одржаном финалу Купа показао да живи за Звезду!

 

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

6 comments

sasa мај 30, 2012 at 11:30

Ko kaze da se u ovoj pesmi Cica povezuje sa okupatorima,ovde se samo naglasava da su ta dva sela jaca cak i od ove dve svetske metropole.Ne brini Neco burazeru pa istina se zna.Zar na Malom Jasrebcu ti nadje nemce?

Reply
sasa мај 29, 2012 at 23:28

Pali su Rim i Berlin al nikada Bela Voda i Kukljin.Ziv je Draza umro nije dok je Srpstva i Srbije.Zvezdo volim te.Pozdrav od Cetnika sa malog Jastrebca.

Reply
neco-peco мај 30, 2012 at 11:19

ja glupe pjesme! Draza se zbog takvih prevrce u grobu, pola zivota je preratovao protiv Rima i Berlina…. uzas

Reply
Dejan мај 29, 2012 at 21:20 Reply
realan мај 29, 2012 at 20:15

nevezano za temu da se malo podsetimo http://youtu.be/CUe4Jb8jBeI

Reply
NemanjaS90 мај 29, 2012 at 20:06

Bravo za upravu.

Reply

Leave a Comment