Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Обележена 21. годишњица освајања КЕШ-а

У ресторану „Пет Звездиних звезда“ на западној трибини Маракане, у присуству руководства и пријатеља клуба, неколицине играча из најславније генерације у историји српског клупског фудбала, представника медија и навијача уприличен је свечани коктел поводом 21. године откада највреднији клупски трофеј краси витринаме трофејне сале на нашем стадиону.

Специјално за ову прилику у ресторану је изложен пехар освојен 29. маја 1991. који најбоље сведочи о величини Црвене звезде. Само неколицина европских престоница може се похвалити да има клупског првака Старог континента, а међу њима је захваљујући најтрофејнијем српском клубу и Београд. Поред „ушатог“ сликали су се заједно јунак финала у Барију Дика Стојановић, председник Владан Лукић, Роберт Просинечки, Горан Василијевић и председник Скупштине Светозар Мијаиловић, и изазвали буран, спонтани аплауз свих присутних. За крај прославе послужена је и торта са грбом нашег клуба.

Те 1991. године у Барију наш клуб је постао бесмртан, и уједно новим нараштајима оставио у наслеђе тежак задатак и обавезу да сви који воле црвено-беле боје треба да дају све од себе како бисмо поновили успех који смо остварили те чаробне ноћи пре 21. годину. Снови се остварују само онима који верују у њих.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Какво је Ваше мишљење о овој теми?

Повезане вести

12 comments

Anka мај 30, 2012 at 13:48

Necu da slavim niti da cestitam godisnjice iz prostog razloga sto zelim da ponovo dozivim ono sto sam vec dozivela kao klinka -ZVEZDA PONOVO NA KROVU EVROPE I SVETA! Tesko jeste, al nije nemoguce!

Reply
milijas nije zvezdin мај 30, 2012 at 13:43

robi kaze da je milijas nerealan, a admini pricaju da je milijas nas
bice da su se admini malo preracunali i hteli da nam daju eksluziivu, a ono sipak, kao ona prica sa vignjevicem, i slicnima
vi ste kao zvezdin sajt trebali da budete iznad ruznala i slicih, a ne da spekulisete, zna se, ako se kaze da je milijas u zvezdi, onda znaci da je u zvezdi , a ne da je ostalo jos par necega da se dogovori, pa to znaci da je milijas blizu zvezde koliko i ninkovic, obicna nagadjanja
i ko posle svega da vam veruje,
ovo je samo savet da ne idete pred rudu,

Reply
Бранислав мај 30, 2012 at 08:08

Можда гријешим, али би се коментари испод одређеног текста требали односити на исти…Овако испод сваког текста, имамо критике појединаца који очигледно не би били задовољни ни када би Звезда сваке деценије поновила успјех из Барија. И тада би нашли разлога да пљују. Треба ли да подсјећам шта се све дешавало од 1991.године….рат, опустошена држава, бомбардовање Србије, неимаштина….Наравно све је то утицало и на спорт уопште, а Звезда се нашла на удару разноразних криминалаца блиских врху власти.
Нисам ни ја одушевљен Лукићем, више би ми пријао Драган Џајић на мјесту предсједника. Оно што се мора признати, јесте да је Лукић ипак зауставио черупање Црвене Звезде, а претходно прољеће ми даје наду да долазе љепши дани на Маракану.

Република Српска навија за Звезду!

Reply
bazinga мај 29, 2012 at 23:09

admini,dajte nam najbolje igrace,strelce,asistente iz naseg ZFK-a,da sazn amo nesto vise o njima,hvala

Reply
kiborg мај 29, 2012 at 22:27

Hvala ti BOZE sto sa, rodjeni DELIJA!

Reply
Aca мај 29, 2012 at 21:31

Najveci “uspesi“ Lukiceve uprave i njega samog su tri godine bez titule koju je obecao, Marakana tura,moja prva utakmica,budi deo Zvezde,mts pripejd kartica “Zvezda“ za samo 200 dinara,postpejd kartica “Sever,Tokio,Bari“ pa jos dobijes i sezonsku uz taj paket i telefon za samo jedan dinar,Noc muzeja,otvaranje novih red star sopova,Proslava Barija,proslava Tokia,otvaranje kafica na zapadu,postavljanje “novog“ semafora,retro dresovi,pisanje sramnih saopstenja,svadja sa skoro svim super ligasima…ako sam nesto zaboravio izvinjavam se.

Reply
Zviki мај 29, 2012 at 22:39

Jos kad bi se ti ispario sa ovog sajta sve bi bilo super. Daj, bre, covjece, smaras za medalju. Vrlo rijetko ostavljam komentare, ali redovno citam tudje. Ostavim komentar samo kad osjetim potrebu za to. I sad sam osjetio potrebu jer nema vijesti na kojoj ti ne bedacis. Nadji neku curu, odmori malo od racunara, izvedi je u bioskop, Idi gledaj u sunce, samo nemoj vise da crnjacis ko Boga te molim

Reply
bazinga мај 29, 2012 at 23:05

pa zasto citas i pises ove tekstove ako ne verujes u nas?NOSI SE ODAVDE!

Reply
marko мај 29, 2012 at 18:44

Kad’ vidim kakva nam je proslost bila, a kakva nam je buducnost! Dodje mi da placem! :/

Reply
aleksandar мај 29, 2012 at 19:51

Sta si ti vidovita Zorka pa mozes da vidis kakva ce nam biti buducnost.

Reply
marko мај 29, 2012 at 20:47

Pa sa dugom koji konstantno raste! Svetlija, nikako nece biti… Ako se ovako nastavi!

Reply
IGoRNbGd мај 30, 2012 at 00:14

Ima da slavimo 21. godinu od osvajanja Jelen SUPER lige…. Nadam se da grešim….

Reply

Leave a Comment