Moja Crvena Zvezda
ОсталоЏудо

Дијана Петровић: „Будућност је на младим нараштајима“

Наш трофејни Џудо клуб, Црвену звезду предводи успешна млада дама, Дијана Петровић, финансијски директор компаније ЛУКОИЛ.

Дијана Петровић не крије да је функција председника ЏК Црвена звезда за њу пре свега изузетна част као и велика одговорност.

-Од најмлађих дана навијам за Црвену звезду и управо зато сам са одушевљењем прихватила функцију председника нашег трофејног клуба. Ипак имајући у виду традицију и успехе које наши црвено бели џудисти постижу у свим узрасним категоријама у земљи И иностранству не могу а да не истакнем да је ово велика одговорност а уједно и изазов бити на челу оваквог колектива истакла је Дијана Петровић, председник ЏК Црвена звезда и финансијски директор компаније ЛУКОИЛ.

Џудо клуб Црвена звезда два пута годишње организује велика такмичења. У мају Стар куп- медјународни турнир за млађе узрасне категорије. Сваке сезоне у октобру домаћини смо Европском купу,- Србија опен турниру за сениоре.

-Поносна сам на чињеницу да сваким новим издањем Стар купа и Европског купа Србија опен турнира померамо границе и стандарде када је у питању организација. То је резултат рада читавог тима Џудо клуба Црвена звезда на чему им и овом приликом захваљујем. Одличне оцене челних људи Европске џудо уније као и задовољна лица наших драгих гостију уз похвале које добијамо после сваког такмичења најбољи су доказ да одлично радимо.

Уз одличне оцене које добијамо за организацију, џудисти Црвене звезде постижу врхунске резултате на домаћој међународној такмичарској сцени.

-Наша Љиљана Савановић протекле године остварила је низ одличних резултата. На исти начин је наставила и у овој 2012. Она је наш адут за Олимпијске игре 2016. у Рио де Жанеиру. Дмитрy Герасименко нас је све обрадовао пре свега врхунским резултатима на елитним такмичењима на којима је у рекордном року изборио визу за учешће на Играма у Лондону. Уз њих ту је цео први тим на које смо посебно поносни одлични Дарко Иванчик, Младен Марковић, Милан и Душан Николић, Бошко Остојић, Божидар И Бошко Остојић, младе Милица Николић и Ангелина Познановић зу одличне кадете Страхињу и Милана Бунчића.

Одлични резултати нашег подмлатка, како на домаћој тако и медјународној сцени најбољи су показатељ да и нове младе генерације настављају трофејну традицију нашег клуба.

-Све се заснива на младима и управо зато сматрам да ми у Црвеној звезди немамо разлога за бригу. Одлична и препознатљива јудо школа нашег клуба даје нове младе нараштаје који на најбољи начин настављају трофејну традицију црвено белих јудока- истакла је Дијана Петровић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

Leave a Comment