Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

Гуровић: „Звезда може да добије ову серију“

Кошаркаши Црвене звезде су поражени у првој утакмици финала плеј-офа од Партизана, међутим некадашњи кошаркаш нашег клуба Милан Гуровић је уверен да Звезда може до титуле.

„Ако Црвена звезда сада не освоји титулу, не знам када ће. Сви причају да је Партизан фаворит, поготово сада. Али, Звезда има одличну екипу и без проблема може да добије ову серију. Партизан је играо добро, али имао је велике падове, што ранијих година није био случај. Не могу да кажем да је квалитетнији од Звезде, али сигурно да има више искуства. Много ме више плаши што је Партизан организованији, делује тимски јачи. Док црвено-бели доста трче, улажу много енергије, али очигледно им нешто недостаје у нападу. Не знам шта је, али завршница доста шкрипи. Ипак, верујем да Пешић то најбоље види“, изјавио је Гуровић за „Журнал“.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

10 comments

Nikola јун 7, 2012 at 21:05

samo da se pohvalim da sam ga sreo u restoranu ispod pionira pre proslog derbija :DDD

Reply
Uros јун 7, 2012 at 17:26

Umesto da prica da su partizani favoriti i tako prebacuje na njih neki pritisak ako ga uopste ima od njegovih izjava,ne on govori kako smo nikad blize tituli.Mozda on stvarno tako misli ali cini mise da iz njega izbija nezdovoljstvo sto nije dobio neko mesto u klubu.Par puta sam ga video ove godine u hali,proseta parterom,dobije aplauze,a onda pre kraja utakmice izadje,ovo se desilo nekoliko puta.Sto se mene licno tice prema svima koji su imali bilo kakve veze sa partizanskim pokretom,bilo da su bili njihovi igraci ili funkcioneri,kod mene su zavrsili karijeru,pogotovo onima koji se javno eksponiraju kao veliki Zvezdasi,dzaba ti brate tetovaza,igrao si za njih i to nikada ne moze da se izbrise,barem ne kod mene.Pozdrav svim pravimZvezdasima!!!!!!!

Reply
Stevan R. јун 7, 2012 at 13:58

Pa da imamo ali samo jednog sutera kao sto si ti onda bi ih bez problema zgazili jer nasa snaga je Pesic, to se i videlo u prvom mecu igracki ne mozemo da se nosimo sa njima ali nas adut je Pesic koji od ovakve ekipe izvlaci maksimum…
ps: dokle cemo mi Zvezdasi da se medjusobno svadjamo (na ovom sajtu a i dr…) a sloga nam je potrebnija vise nego ikad…

Reply
milos јун 7, 2012 at 11:25

Dobro je poznato da je Gurovicu proradila sujeta zbog njegovog neangazmana u KK CZ i ovo shvatam kao zlonamernu opasku, jer i moja baba zna da Partizan ima kvalitetniji tim. Ako nije primetio, Macvan je odigrao jednu od gorih utakmica karijere, a on im je mozda i najbolji igrac, pa su nas ipak dobili. Ne moze da me ubedi da stvarno misli da su Lazic i Covic bolji od bilo kog igraca Partizana, da Milutinovic bolji suter od Milosavljevica…Momci izgaraju i ovo sto sada pruzaju je odlicno u odnosu na kvalitet protivnika, koji je istina ove godine posle dosta godina nikada slabiji, ali i dalje dosta jaci. Cakarevic, Milosavljevic, Andjusic, pa to su sve bili najbolji igraci domace lige i zavrsili su u Partizanu…Gurovicu, sto se mene tice,nikada te ne bi ni pustio u klub, jer igrao si za njih i sada iz licne sujete pricas te price kako bi u slucaju poraza, ukupnog, od Partizana ispalo kako je to eto veliki neuspeh.

Reply
Aca јун 7, 2012 at 10:31

Sa nama se moze sve sto se pozeli, da polete ribe i zaplivaju ptice jer za nas samo Zvezda je zivot, Zvezda je zivot sve drugo su sitnice… Sa DELIJAMA do titule !!!

Reply
Ljevo-VA јун 7, 2012 at 09:47

Ti si Zvezdin cetnik Milane! Moze, nego sta! Mogli smo i prvu tekmu da njih nisu kenj*le trojke. Sutra ce biti ludilo, navijanje svih 40 minuta, a ne kao oni koji su dozvolili da ih u nekoliko navrata nadjaca grupa Delija. Ima da grmi, javni cas navijanja!
http://trophymanager.com/?c=1977316

Reply
Srdjan јун 7, 2012 at 09:44

Daj bre covece sta stvaras pritisak na ove igrace? Na pocetku godine niko nije najavljivao borbu za titulu a sada ti kazes ako ove godine ne uzmemo titulu ne znas kada cemo. Realno je da ce biti mnogo tesko jer pogledaj ko igra za Zvezdui. To su vecinom igraci prikljuceni iz FMP-a (Milutinovic, Covic, Ilic, Radivojevic, Subotic, Lazic) a oni su prosle godine bili van plej ofa. Dalje iz zvezde tu su (Nedovic, Lesic, Nikolic, Cvetkovic(povredjen)) koji su gubili i 41 razlike od Partizana. Doveli smo jedino dva Popovica koji su solidni igraci i nista vise, ustvari to je jedino P.Popovic dok Bojan igra ocajno u fazi napada. Tomas je jedino vrhunsko pojacanje. I ti sa ovim igracima koji su iz FMP prosle godine ni do plej ofa nisu dosli i ovaj kvartet iz Zvezde od prosle godine koji nisu uspeli ni da se priblize Radnickom i Hemofarmu sa samo tri pojacanja da osvojis titulu i to tako sto izjavis ako ne osvojimo ove godine ne znas kada cemo? Pesic jeste vrhunski trener i znatno je digao igru ovih momaka tako da se sada mogu nositi sa Partizanom. Ali realno trebaju mu dvije godine da napravi prave rezultate. Moze se desiti da se osvoji titula ove godine ali ja pravu igru Zvezde ocekujem u narednoj sezoni. Naravno nema predaje u ovom finalu, treba se bespostendo boriti, licno verujem da mozemo u petak izjednaciti ali ne treba stavljati pritisak na ovu ekipu jer im to najmanje treba!

Reply
atza87 јун 7, 2012 at 10:00

U potpunosti se slazem. Ovo su pojacanja koja nisu mogla nigde da odu pa su dosli kod nas (osim mozda Tomasa). Posle ovakve sezone i ovakav rad Pesica i njegovog tima, na leto ocekujem mnogo vise opcija sto se potencijalnih novajlija tice. Od ovih igraca ce ostati mozda par mladjih a ostali ce da napuste klub..

Reply
Falkone јун 7, 2012 at 16:12

Voleo bih mnogo da uzmemo titulu ali mislim da nemamo sanse.Daj Boze da me sled stvari demantuje.Bojan Popvic i Vuk Radivojevic, kao Filip Covic su tri igraca na poziciji jedan a toliko su losi da je to nedopustivo.Bolje dao je Cvetkovic igrao ove godine po 30 minuta, i kalio se i pokusao da bude igrac.Ovako od ovih trojice se zna da nece biti igraci dvojica imaju 30 godina.Malo mi nije jasno da covek koji napravi Istanbul i Indijanopolis dozvoli sebi Covica i Popovica.

Reply
milos јун 7, 2012 at 11:27

Neverovatno, zasto mi uvek imamo svadje medju nama Zvezdasima, ne znam sta ce mu ta izjava, kao u fazonu, da sam ja trenner bili bi prvi!?Strasno!

Reply

Leave a Comment