Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

Ристовић: „Уз навијаче до победе!“

Руководство КК Црвена звезда чини све да други меч финалне серије плеј-офа протекне у најбољем реду, да дуел вечитих ривала под обручима буде ужитак за све оне који буду дошли у дворану Пионир. Осим акције под називом „Да пионир цео буде црвено-бео“ којом је менаџмент клуба желео да направи јединствен амбијент, жеља је и да све прође без и најмањег инцидента.

Нема сумње да ће Црвена звезда имати велику подршку навијача, а директор црвено-белих Давор Ристовић још једном је упутио апел да се навија фер и спортски:

– Навијачи Црвене звезде су у другом мечу полуфинала плеј-офа против Радничког у Пиониру показали како врхунска кошаркашка представа може да протекне без и најмањег инцидента. Имали смо фантастичну атмосферу на трибинама коју нису покварила ни огромна узбуђења на терену. Није било погрдних повика, ни најмањег инцидента. Позивам све навијаче Црвене звезде, све ватрене Делије да бодре вољени клуб, али да не вређају противника и да навијају фер и спортски. Сигуран сам да ће навијачи са трибина послати додатну енергију играчима на терену и да ће их својом песмом носити до победе. Надам се да ће имати разлога за славље и да ће све проћи у најбољи реду – још једном је поручио Ристовић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

7 comments

cccc јун 7, 2012 at 21:41

ako sava lesic dobije proliv, mozda nesto i uradimo…

Reply
kalu јун 7, 2012 at 22:27

Ne samo on nego i branko lazic,covic,b.popovic,ilic,milutinovic i ostala klapa..

Reply
teocz јун 7, 2012 at 21:21

Ima li karata ????

Reply
kalu јун 7, 2012 at 19:22

9 000 ljudi ce biti u pioniru,imamo da napravimo spetakl koji ce se prepricavati godinama.Molim delije cim Milan Macvan bude izasao na parket odma da pocinjemo da ga vredjamo iz jednog jedinog razloga zato sto partizan kada je vredjao pesica bio pohvaljen na fer i korektno navijanje od strane KSS/Bruka i sramota

Reply
Zelja93 јун 7, 2012 at 18:19

Nevezano sa temom ali ovo sto se ovde vidi je stvarno bruka i sramota za jedan klub poput naseg! http://www.redstarbelgrade.info/forum/index.php?topic=23.2480

Reply
Aca јун 7, 2012 at 18:51

Pitaj lukica zasto je to tako i sta je uradio da se takvo ocajno stanje promeni. Skoro svi se ovde nesto iscudjavate ali su vam lukic i vesic veoma dragi. Oni putuju iz Zvezde najkasnije do pocetka novembra ali ce pre toga morati da navijacima poloze racune. Zivi bili pa videli.

Reply

Leave a Comment