Moja Crvena Zvezda
РукометТрансфери

Косановић у Виборгу

Milan Kosanovic

Голман Црвене звезде и један од најбољих чувара мреже рукометне Супер лиге Србије Милан Косановић каријеру наставља у иностранству. Косановић је потписао двогодишњи уговор са данским Виборгом, а након потписа је изјавио:

– Потписао сам за Виборг. Задовољан сам клубом чија је организација на врхунском нивоу. Сигуран сам да сам направио прави потез. Жеља свих у клубу је да се коначно прекине доминација Копенхагена.

Милане, хвала ти за све што си учинио за Црвену звезду и срећно у новом клубу.

Повезане вести

6 comments

Delija јун 16, 2012 at 00:00

Pre svega dobar covek pa golman !

Reply
Aca јун 15, 2012 at 12:30

Da se ne lazemo vise, dosta je. Rukometni klub moze da se vrati na stare staze uspeha jedino u slucaju da se u klub vrati bivsi trofejni predsednik Blazo Cabarkapa koji bi ulozio svoja licna novcana sredstva i svojim poslovnim vezama doveo jake sponzore i napravio izuzetan tim. Sa njim bi se u klub vratili i neki bivsi igraci kao na primer najbolji medju njima Jovica Cvetkovic itd. Problem je u tome sto gospodin Cabarkapa ne zeli da se vrati u klub dok neki likovi koji su ga doveli u ovako lose stanje ne odu iz njega. Svi smo videli kako je i sta “radio“ samoproglaseni predsednik rk Igor Butulija. On ne zna gde udara i samo mu je bilo vazno da zasedne u fotelju, a to sto blage veze nema ni sa trenerskim poslom, a i sa vodjenjem kluba to nikom nista. Realno Butulija sa ovakvim vodjenjem kluba kao sto ga je vodio do sada moze da bude jedino predsednik kucnog saveta, ili maksimalno predsednik neke mesne zajednice. Najpre nam je pokazao sta “zna“ kao trener, a potom i kao predsednik. Verujte da sa ovom garniturom na celu rk nema spasa.

Reply
Ariljac јун 15, 2012 at 11:53

SVE NAJBOLJE KOSANOVICU I HVALA!!

Reply
Djolle јун 15, 2012 at 09:41

Kakav je to lav! Srecno majstore!

Reply
delija86 јун 15, 2012 at 12:09

Jeste on lav al ko ce sad da nas vadi

Reply
Djolle јун 15, 2012 at 15:41

E jbga sad, nije Kosanovic kriv sto zavisimo od jednog igrava, covek je igrao ko car i red je da mu pozelimo srecu. A to stp je klub u nezavidnoj situaciji nije on kriv i to je posebna prica. Nama u klubu mladi igraci koji su siguran sam svetla buducnost kluba ali sadasnjost nemamo.

Reply

Leave a Comment