Moja Crvena Zvezda
ВатерполоРепрезентација

Црвено-бела петорка у јуниорској репрезентацији

 Сјајне вести нам стижу из нашег ватерполо клуба. Синоћ је стигла вест да ће се због промене система такмичења наш тим директно квалификовати у групну фазу ЛШ, која је и потврђена. Велика ствар за наш млади тим, на челу са великим Декијем Савићем, тренером, који ће дефинитивно добити на искуству играњем у најјачем такмичењу, које нам потребно и било пресудно на неким мечевима прошле сезоне. Али, то није све.

Осим потписа Милићевића и Ешкерта, директног пласмана у ЛШ, на адресу нашег клуба стигли су позиви за пет наших играча, који се налазе на коначном списку кандидата за припреме за Европско првенство, од 2. до 10.јула . Селектор јуниорске репрезентације, млада репрезентација – играчи рођени 1993. године и млађи, Дејан Савић уручио је позиве Виктору Рашовићу, Ненаду Стојчићу, Сави Ранђеловићу и новајлијама у нашем тиму Михајлу Милићевићу и Николи Ешкерту.

Заслужена признања за наше момке и наш клуб. Подсетимо да је јуниорска ватерполо репрезентација Србије првак света! Тренутно се са А репрезентацијом на припремама у Крању налази и Деки Савић, члан стручног штаба и доктор голу, Гојко Пијетловић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Какво је Ваше мишљење о овој теми?

Повезане вести

5 comments

marina јун 16, 2012 at 00:33 Reply
marina јун 16, 2012 at 00:32

ajmoooooooooooooooooooo zvezdooooooooooooooooooo vi ste momci srbijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa odmah naucite napamet da se ori kada dobijete zlatohttp://www.youtube.com/watch?v=pMk7cgX1RSA

Reply
Влада Тошић јун 15, 2012 at 17:40

Pa trebao je Savic da ne pozove nikoga iz Partizana, vec kompletno celu Zvezdu… Kako oni, tako i mi

Reply
Danijel јун 15, 2012 at 15:48

Sad neka nadju jos nekoliko dobrih sponzora koji nece reci ne zbog Lige Sampiona!

Reply
Anka јун 15, 2012 at 15:47

Bravo za momke. Svi ovi pozivi nasih igraca u mladjim selekcijama i u seniorskoj konkurenciji je pokazatelj dobrog rada. Samo nama nedostaje sveopsti sistem, kako u SD tako i u samim sekcijama. Da bi postizali jos bolje rezultate. Naravno tu su i finansije. A znam da ce doci dan za zetvu titula, jer prosto imamo kvalitet u nasoj deci. I kada se prica o povratku na staze stare slave ne misli se samo na titule vec i na vracanju nasem omladinskom pogonu I TO MORA DA BUDE CILJ! Momcima jos jednom cestitke..

Reply

Leave a Comment