Црвено-бела петорка у јуниорској репрезентацији

Vaterpolo

 Сјајне вести нам стижу из нашег ватерполо клуба. Синоћ је стигла вест да ће се због промене система такмичења наш тим директно квалификовати у групну фазу ЛШ, која је и потврђена. Велика ствар за наш млади тим, на челу са великим Декијем Савићем, тренером, који ће дефинитивно добити на искуству играњем у најјачем такмичењу, које нам потребно и било пресудно на неким мечевима прошле сезоне. Али, то није све.

Осим потписа Милићевића и Ешкерта, директног пласмана у ЛШ, на адресу нашег клуба стигли су позиви за пет наших играча, који се налазе на коначном списку кандидата за припреме за Европско првенство, од 2. до 10.јула . Селектор јуниорске репрезентације, млада репрезентација – играчи рођени 1993. године и млађи, Дејан Савић уручио је позиве Виктору Рашовићу, Ненаду Стојчићу, Сави Ранђеловићу и новајлијама у нашем тиму Михајлу Милићевићу и Николи Ешкерту.

Заслужена признања за наше момке и наш клуб. Подсетимо да је јуниорска ватерполо репрезентација Србије првак света! Тренутно се са А репрезентацијом на припремама у Крању налази и Деки Савић, члан стручног штаба и доктор голу, Гојко Пијетловић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Какво је Ваше мишљење о овој теми?