Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Milovanović ostaje van tima

Dejan Milovanović

Očekivalo se da možda već danas saznamo epilog rešavanja situacije sa Dejanom Milovanovićem, međutim saznali smo jedino da je Crvena zvezda obavestila francuski Lans o dešavanjima sa njihovim fudbalerom.

„Crvena zvezda je obavestila Lans, klub čiji je član Dejan Milovanović, o problem koji je nastao. Milovanović je njihov igrač na pozajmici u našem klubu i normalno je da oni budu uključeni u proces rešavanja problema. U toku su konsultacije izmedju naša dva kluba, tražimo rešenje i sve opcije su igri. Do završetka konsultacija i donošenja odluke – Dejan Milovanovic neće biti priključen prvom timu. Njemu je u klubu omogućeno da redovno trenira, ali ne sa prvim timom“, izjavio je za Mondo sportski direktor našeg kluba Ivan Adžić.

Posle ovakve izjave sportskog direktora, može da se nasluti da Dejan verovatno neće igrati tokom proleća na Marakani. U prilog ovoj tvrdnji ide više stvari, te će naš nekadašnji kapiten očigledno spakovati kofere i vratiti se u Francusku, brže nego što se iko nadao.

Повезане вести