Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Словенци желе меч Црвена звезда-Динамо Загреб

Detalj sa jednog od meceva Zvezde i Dinama u nekadasnjoj ligi SFRJ

Фудбалери Црвене звезде припремају се на пут у Словенију где ће одрадити базичне припреме за сезну 2012/13. Црвено-бели ће боравити на Рогли, а како преносе спортски медији, љубитељи фудбала у овој некадашњој републици СФРЈ дошли су до интересантног предлога.

Наиме, недалеко од Рогле, у Термама Зрече припремају се и фудбалери хрватског шампиона, екипа Динама из Загреба. Очигледно један од заљубљеника у фудбалску игру, али и носталгичар екс-Ју лиге који је задужен за одржавања терена на којем се припремају загребачки „Модри“, упутио је питање руководству хрватског клуба око одигравања сусрета између Црвене звезде и Динама. Предлогом су веома били изненађени у загребачком клубу, а предлагачу су кратко одговорили:

– Да ли стварно желите да останете без овог лепог градића?

Свима је јесано да би овакав сусрет са фудбалске тачке гледишта био више него интересантан свим љубитељима фудбала, али је велико питање шта би све могло да се догоди посебно ако се узме у обзир да би на сусрет сигурно похрлили навијачи оба клуба како из Словеније, тако и из околних земаља.

 

Повезане вести

4 comments

007 јун 21, 2012 at 12:44

Realo ja bih voleo,ali bilo bi mrtvih!

Reply
БојанЗецБЛ јун 21, 2012 at 12:36

Са ‘рватима нема пријатељских утакмица!

Reply
Aleksandar јун 21, 2012 at 11:18

Stotinak „kobri” sa severa je sasvim dovoljno. Veliki pozdrav za brata Avrama koji je nekada bio deo naše tribine, a i danas nas vrhunski predstavlja.

Reply
Немања јун 21, 2012 at 10:00

Хмм, али може да се постави питање, дал би можда пао неки договор између нас и ббб само да би се испоштовао Роби (овај пут). Мада ја сам више за то да их изубијамо ко онај из Кобри пре неки дан.

Reply

Leave a Comment