Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Izjave Adija i Adžića

Izjava

Nedavne izjave Li Adija pojedinim medijima izazvale su dosta bure u Zvezdaškoj javnosti. Simpatizeri i navijači interesuju se za razloge Adijevog nezadovoljstva, mada je to teško objasniti. Čak ni Adi nije umeo ljudima iz rukovodstva Zvezde da objasni zašto je nazadovoljan i šta mu to nedostaje, osim sportskog rezultata, kao uostalom i svima kojima je Zvezda u srcu.

– Adi ima pravo da želi da ide u junu. Stranci uglavnom pre ili kasnije žele da idu iz Srbije. Tada ćemo i da pričamo sa njim. On ima ugovor sa Zvezdom još dve i po godine i njegov odlazak zavisi od igara koje bude pružao – kaže sportski direktor Ivan Adžić i dodaje ono što je izgleda sada već svima jasno – Iza ove priče stoji njegov menadžer. Ipak, da bude jasno, kad dodje vreme za Adijev odlazak iz Zvezde o njegovom transferu odlučivaće samo klub. Do tada od Adija očekujem profesionalno izvršavanje obaveza a od njegovog menadžera da se više ne bavi ovakvim poslovima.

Adžić je govorio i o navodnom problemu sa šengen vizom za Adija.

– Što se šengen vize za Adija tiče a zbog koje nije igrao za Ganu, tu takodje želim da budem jasan. Adi je vizu morao da izvadi u Gani tokom odmora, a nacionalna federacija je obavezna da igračima koje zove obezbedi vizu. To svakako ne može da se radi u Turskoj tako da to što priča Milovanović nije tačno – jasan je direktor Crvene zvezde.

Zvezdin defanzivac je u petak popodne, pre treninga, potpisao i svoju izjavu na engleskom za koju kaže da je jedina poruka koju je želeo da prenese.
U Izjavi se kaže:

– Izjavljujem da sam nezadovoljan dosadašnjim rezultatima kluba i da sam očekivao mnogo bolje igre, tako da bih želeo da nastavim karijeru u nekom drugom evropskom klubu od juna. Ja sam profesionalac. Ispunjavaću svoje dužnosti u potpunosti prema klubu i treneru Prosinečkom. Nikada nisam izjavio ništa loše o klubu ili o treneru Prosinečkom. Želim da naglasim da ću od sada sa medijima razgovarati isključivo licem u lice, a ne preko telefona. Još jednom, naglašavam da želim pobede i trofeje sa Zvezdom, ali u isto vreme, u slučaju dobre ponude i za mene i za Crvenu zvezdu želeo bih da nastavim karijeru u jačoj ligi – kaže se u izjavi koju je potpisao Li Adi.

Повезане вести

9 comments

Comments are closed.