Ristović:“Niko nas još uvek nije kontaktirao“

Ristović:“Niko nas još uvek nije kontaktirao“

41
3
Podeli
Davor Ristovic
Davor Ristovic

Prethodnih dana ponovo se povela priča o odlasku košarkaša Crvene zvezde Nemanje Nedovića. Navodno, litvanski Lietuvas Ritas ponovo je izrazio spremnost da uplati potrebno obeštećenje i privoli Nedovića da obuče crveno-crni dres.

Nemanje Nedović ima važeći ugovor sa našim klubom do leta 2013. godine, a o svim spekulacijama oko eventualnog transfera najpogodniji sagovornik je sportski direktor KK Crvena zvezda Davor Ristović koji je beogradskim medijima izjavio:

– Igrači su trenutno na odmoru, tako da nikakvih novih informacija nema. Klub još uvek nije razgovarao sa Nemanjom Nedovićem, a takođe nas niti jedan klub još uvek nije kontaktirao. Za sada nema nikakvih novih informacija niti o dolascima, niti o odlascima. Klub će tokom naredne nedelje započeti razgovore na tu temu, ali za sada nikakvih novih informacija nema.

Podeli
Rođen onog januara `78 pred početak sezone 1978/79 u kojoj "dragi nam" Partizan jedva opstade u fudbalskoj eliti. Nakon toga učih malo školu, doživeh da moja Crvena zvezda bude šampion Evrope i sveta, završih i faks, pa se i oženih i sada kada se okrenem iza sebe shvatam jednu stvar... Od rođenja mog nije proš`o bez imena tvog ni dan ni godina zvezdo Crvena.

Komentari

3 Komentara na "Ristović:“Niko nas još uvek nije kontaktirao“"

Obavesti me o
avatar

Poređaj po:   najnovijim | najstarijim
SRBB
Guest
Array
SRBB
jun 23, 2012 13:10

Nemanja Nedović otišao u Lijetuvos Ritas.
Dao je intervju za tamošnje medije , kako je prelazak u litvanski klub bila za njega teška odluka, ali da veruje da je to jedina ispravna.. Pričao kako se nada da će debitovati u reprezentaciji, kako je Džikić jedan od najvećih razloga što je otišao baš tamo…
Kako će povesti psa sa sobom..

Ocenite komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

lpool
Guest
Array
lpool
jun 23, 2012 12:44

kako me nerviraju ovi zvezdini klinci i u fudbalu i u basketu !! Balavci ucenjuju Zvezdu !! Kako ne umeju da cene nista,jedni imaju PESICA a drugi PROSINECKOG i igraju u ZVEZDI al vidim njih bas briga za to !!!

Ocenite komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

delija knin
Guest
Array
delija knin
jun 23, 2012 12:03

nije otisao aaaaaa????????? a da tebe stavimo na transfer listu i da te prodamo

Ocenite komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

wpDiscuz