Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Фудбалери вредни на Рогли

За разлику од јутарњег тренинга који су фудбалери Црвене звезде одрадили по хладном времену, приликом поподневног изласка на терен хотела „Рогла“ сачекало их је сунце и више него пријатна температура. Голмани Бајковић, Весић и Кировски отишли су на једну страну терена са тренером Срђаном Максимовићем, док су на другој све захтеве Радивоја Радаковића и Роберта Просинечког испуњавали остали првотимци.

Да су црвено-бели добро радили сведочи много пута од чланова стручног штаба изговорено „Одлично, тако је, браво момци“. У првом делу тренинга добро осмишљене и занимљиве вежбе учиниле су да Микић, Лазовић и остали са лакоћом испуњавају све физичке напоре. Доста пажње кондициони тренери посветили су истезању и вежбама за баланс како би могућност повреда свели на минимум. Концентрацију фудбалера нису пореметили чак ни сватови који су у једном тренутку прошли поред терена у пратњи музике. На терену се и даље „играло“ у Робијевом ритму.

Последњих двадесетак минута видљиво је било колико су се фудбалери ужелели лопте. У игри „три боје“ виђено је много укрштања, промене позиција, лепих потеза и проигравања. И поново је, сасвим оправдано, Роберт Просинечки са много пута изговорених „браво“ и „то хоћу“ бодрио и храбрио своје момке. Само су голмани и даље „трпели“ тежак дрил Срђана Максимовића, и тек понекад у кратким паузама посматрали игру својих саиграча.

За крај одрађено је и неколико акција са центаршутевима и завршницом на гол, а награда за добар рад и труд уследила је у последњих десет минута тренинга када су „плави“ и „црвени“ играли на два гола. Поново истезање и готово…за данас. Од сутра је од стране стручног штаба најављен још жешћи ритам.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Шупут и Симоновић
Шљиванчанин, фото: "Новости"Шефик, фото: "Новости"Jasna ŠekarićFK Šahtjor Soligorsk

Повезане вести

22 comments

cax јун 24, 2012 at 16:37

na slici se vidi Asamoa, a vi ste ga pre neki dan preselili u N. Pazar????
sta li se tu desava?

Reply
Boban јун 24, 2012 at 14:39

Oprema je na evropskom nivou a nadamo se svi da ce i rezultati takvi biti…ako dodje Lukovic imamo odlican tim,ne treba nam vise niko!

Reply
Šeša јун 24, 2012 at 12:37

Šta je sa Dmitrovićem?

Reply
chika mare јун 24, 2012 at 12:28

jedino resenje za ovo sranje u koje smo se uvalili,dugovi i to,je da prodamo sve sto vredi lazovic,mikic,bajkovic,mijailovic,kadu,jankovic….lepo vratimo dugove ubacimo svu decu iz omladinaca koji znaju da pikaju loptu,zrtvujemo dve tri sezone (ionako smo ga duvali vec 5) i kad sazre imamo tim za titulu………kakav stepanov,spanac neki tamo ku.ac palac daj deci sansu i nek prave karijere u timu koji ih je stvorio

Reply
007 јун 24, 2012 at 16:51

Jel ti stvarno mislis da sa prodajom tih svih igraca koje si naveo moze da se vrati i 1/3 duga…..????????
E moj ti….!

Reply
Aca јун 24, 2012 at 11:42

Ja se zaista divim tim momcima, nasim igracima. Svaka im cast sto uopste treniraju i ako im klub duguje pozamasne svote novca na ime neisplacenih plata u celini i premija od prosle sezone. Rukovodeci ljudi u klubu definitivno nisu sposobni da obezbede normalno funkcionisanje kluba, vec su pribegli najgoroj mogucoj varijanti a to je seci usi krpi dupe. Racuni po ko zna koji put blokirani, igraci odlaze kao na traci, ponovo dolaze jeftini i nekvalitetni igraci, ma kolaps nevidjeni. Ja se samo pitam dokle vise nesposobni lukicu ? DOKLE ??

Reply
M.V.P јун 24, 2012 at 12:42

Kada ces ti da shvatis da nije bilo tog Lukica mi danas ne bi ni postojali????

Reply
ds јун 24, 2012 at 11:21

sa ovim trenerkama licimo na profesionalni tim,ali oprema ne igra fudbal.

Reply
milos 90 јун 24, 2012 at 10:29

Bajko sutira slobodnjake 😀
Sace Radakovic da ih napumpa jos vise……..

Reply
Bzzz јун 24, 2012 at 11:09

Ma kakve crne slobodnjake,gledam skoro svaki nas trening i Bajko mora 4,5 puta da sutne loptu na prazan gol pa to ti je.

Reply
Pedja јун 24, 2012 at 09:04

‘LEGEA’ me iznenadila odradili su ceo sportski program vrhunski …. Nema sumnje da će i dresovi biti vrhunski što se tiče dizajna i kvaliteta …. Da li će biti u prodaji ceo program ‘LEGEA’ u RED STAR sopovima,ako bude trenerku kupujem odmah (kao što nosi Lukić na slici gore)

Reply
Delija јун 24, 2012 at 08:47

Ma ekstra je oprema! A sto se tice Tosica, nema razloga za brigu. Jeste da je ispao p…a ali Krneta je za njega Dzon Teri! 😉

Reply
Savo јун 24, 2012 at 09:25

U svoj ovoj frci zaboravili smo da imamo jos jednog odlicnog stopera, Mihajlovica.

Reply
Delija јун 24, 2012 at 10:11

Daca Mihajlovic! 😉

Reply
Aleksandar јун 24, 2012 at 15:43

Daca je bog, i mnogo ga gotivim.. Covek nije igrao 2 god. fudbal, i ne buni se, ceka svoju sansu, samo trenira, a trud se uvek isplati, nadam se da ce uspeti..:)

Reply
Branimir јун 24, 2012 at 09:41

Који Крнета, који Тери?! Па Крнета не смије поставити главу на дегажирану лопту, већ скаче на празно да оствари визуелни ефекат и покаже труд, од којег никакве вајде. Спор је и мекан, Тери голубијег срца, а то не може бити тери. Каква нам је одбрана са њим лично је показао против Рада на Маракани када је замијенио повријеђеног Максимовића. Немој се клети у њега.

Reply
Delija јун 24, 2012 at 10:09

Au bre Branimire… Pa ja sam to napisao vise onako figurativno, nemoj se nerviras. 😉 A sta je sa Spajicem, sto on nije otputovao u Sl.?

Reply
Bzzz јун 24, 2012 at 11:09

Omladinska reprezentacija.

Reply
M.V.P јун 24, 2012 at 12:46

Spajic je bolji od Krnete.

Reply
Branimir јун 25, 2012 at 00:50

Но сикирики. Али, немој да фигурираш, као Крнета. Ти си Делија.

Reply
jovan јун 24, 2012 at 13:54

A i lice se (Terry i Krneta) 😉

Reply
Pedja јун 24, 2012 at 08:39

‘LEGEA’ oprema je ekstra .. vrh … iskreno bio sam malo sumnjičav ali sam stvarno oduševljen…….komplet trenerka je ekstra ako bude u prodaji kupujem …. Novi dres nema sumnje da će biti vrhunskog i dizajna i kvaliteta !

Reply

Leave a Comment