Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Јовановић заменио Тошића!

Милан Јовановић
Милан Јовановић
Милан Јовановић

Црвена звезда је у ноћи између уторка и среде добила ново појачање пред нову сезону. Стамени дефанзивац црногорске репрезентације (30 наступа) и до скора фудбалер Спартака из Наљчика, Милан Јовановић, потписао је уговор са нашим клубом!

Јовановић (27, 187) је ставио параф на две плус једну годину уговора, а према извештачу Монда Николи Јанковићу, који се налази са екипом на Рогли, наш клуб је успео да добије битку са сплитским Хајдуком за потпис искусног штопера.

Јовановић ће у екипи заменити Душка Тошића, обзиром да је, као и Тошић, фудбалер који може да покрије позиције левог штопера и левог бека.

Искусни дефанзивац, који је у Звезду стигао на препоруку Дејана Савићевића, је у каријери променио велики број клубова.  Наступао је за Борац (Ч), Младост (Л), Железник, Раднички (НБ), Васлуи, Универзитатеу (Крајова), Раднички (Ниш), Униреу (Урзицени), Клуж, Рапид (Беч) и Спартак (Наљчик).

Пре две године Јовановић је постигао за Спартак ефектан погодак са чак 70 метара.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

71 comments

mile јун 27, 2012 at 18:09

Ja sam se malo raspitivao, a malo sam i sar’o po internetu…
Cini mi se da je ovaj dobar. Izgleda iskusan, pouzdan, ne boji se poturiti glavu gde drugi nebi ni nogu, a uz to je i zvezdas. Videcemo, ali ja mislim da ce nas ovaj covek uskoro prijatno iznenaditi.

Reply
kastiljo јун 27, 2012 at 16:33

admini,jel pitanje stopera dovodjenjem jovanovica definitivno reseno,msm jel ona prva opcija za startnih 11?

Reply
milan јун 27, 2012 at 16:03

Dzajic za predsednika,Zoran Stojadinovic za sportskog direktora!!!

Reply
ZOOKI јун 27, 2012 at 13:13

Doke ce ovaj Stojic da nam rusi tim ja stvarno ne znam. :http://www.sportal.rs/news.php?news=77235

Reply
chika mare јун 27, 2012 at 18:07

dokle god su polovina igraca njegovi tj dokle god ga pravi do tad ce i da ga rusi

Reply
malkolmx јун 27, 2012 at 13:00

Neko napisa Prosineckom je Evropa prvi ispit! Koja covece Evropa? Za Evropu treba LOVA.

Prosinecki nije uzeo titulu, ali je posle pet /sest godina sastavio TIM KOJI LICI NA NESTO. Otpustio je 11 momaka je nisu valjali a niko nije hteo da ih kupi. Pa nije njih Prosinecki doveo! Vec drugi Pametnjakovici.

NIje uzeo tituilu, ali je od nekih igraca napravio IGRACE koji sada vrede nekoliko puta vise nego sto su vredeli.

Napravio je igru ZA GOL VISE. Zvezda godinama nije igrala za gol vise. Zvezda je u jebenoj srpskoj ligi (cak i pod Pizonom) igrala – na kontre!! !Ej!

Cutao je kada su mu dovodili (u prva dva prelazna roka) tipove koje on NIJE TRAZIO. To valjda znate. Ostao je zbog lojalnosti klubu koji mu je pruzio trenersku sansu. Imao je cak poziv iz Spanije . Mozda je mogao da dobije taj ugovor za deset puta vece pare od nasih uslova. Ostao je.

NEMOJTE TRAZITI NEREALNO. Nem anista od grupe u LE. Nemamo jos igrace ni tim za tako nesto. ALi, titula bi mogla doci. Potrebne su dve stvari:

Da tim napreduje i da navijaci budu kao i prosle godine.

Uzmimo i njagori scenario. Da Robert ode na jesen zbog zaostatka bodovnog. CAK I U TOM SLUCAJU OSTAVICE NASLEDNIKU PET BOLJA TIM OD ONOGA KOJI JE ZATEKAO.

Pa jel to majka mu stara slabo? I to jos u klubu koji finansijski tone , a za taj lopvluk NIKO NE SNOSNI ODGOVORNOST. Meni je Lukic za to najodgovorniji – MORAO JE RECI KO JE NAPRAVIO DUG. On suti. A klub ispasta.

Dakle, Prosinecki je bio pun pogodak. Kako god se ovo zavrsilo.

Reply
Ryber Palunko јун 27, 2012 at 14:59

Istina, brate. Uzgred, meni je nepojmljivo da neko ulazak u grupnu fazu LE smatra realnom mogućnošću!? Prosto mi je nejasno da još neko ne kapira da je u današnjem fudbalu lova sve i svja! Ko je nema, zdravo! Svake sezone uđe (u LE) neko poput Šamroka ( :)), jer zakon vjerovatnoće to nalaže i to je to.
Mene samo zanima titula, za Evropu sam skapirao šta treba, ko nije zdrav & veseo bio, nek’ se nada, pa nek’ se jede.

Reply
marko јун 27, 2012 at 12:52

iz crne gore sam i mogu da kazem da sam zadovoljan…igrao je standradno od osamostaljenja i uvijek je bio jedan od boljih na terenu…e sad ne znam da li ce biti standardan jer ce na lijevog beka u reprezentaciji da igra volkov,a stopera savic uz basu….sve u svemu zadovoljan sam.

Reply
jovan јун 27, 2012 at 13:27

ma kakvi bre volkov !

Reply
DelijaCG јун 27, 2012 at 12:44

Iz Crne Gore Sam I mogu vam reci nesto o ovom igracu. Odlican igrac I pravi profil igraca koji nam treba(iskusan,kvalitetan,reprezentativac). Perfektno je odigrao citave kvalifikacije za Euro 2012.
Ne zelim da ulazim u raspravu da li je bolji od Tosica ili nije pokazace vrijeme, ja mislim da je tehnicki bolji,ima snagu u duelima,moze da igra I beka po potrebi. Jedino me zabrinjava sto nije igrao od marta ali ako ga Robin vrati u formu bice jedan od najboljih igraca sledece sezone.
NEK’ NAM BOG DA SRECE, DA SE VRATE DANI …

Reply
Aca јун 27, 2012 at 12:28

Simpatizerima ne odgovara kada se napise istina, jer oni imaju neku svoju istinu koju samo oni znaju i koju brane. Kada napisete da je situacija u klubu teska,blago receno ocajna,da je nesposobni lukic zalozio ugovor Jankovica kao garanciju za novi u nizu kredita, da Zvezda duguje Borhi 240.000 eura,Paseku 300.000 eura,da je dugovala Evandru 300.000 eura ( jedan deo mu je isplacen ) da Zvezda duguje deo plata svim igracima iz prosle sezone, da se istim duguju premije za osvojeni kup i pobedu nad partizanom sto je 15.000 eura po igracu, kada napisete istinu da je rukovodstvo kluba nesposobno da resi nagomilane probleme i obezbedi normalno funkcionisanje kluba, kada napisete da se dug kluba svakoga dana sve vise uvecava, onda ste vi grobar,smarate istinom itd. Ali gle cuda sada ti isti tastatura simpatizeri kazu kako je u klubu nikad teza situacija i da bi ja to trebalo da znam posto visim na stadionu.Ja dobro znam kakva je situacija i zato i upozoravam na mogucxe posledice po klub. Oni ( simpatizeri ) pisu po potrebi i kada im sta odgovara u stilu “sto je babi milo to joj se i snilo“ a stadion nisu videli u zivotu.Oni traze da se pisu samo bajke i hvalospevi o njihovim nalogodavcima. Simpatizeri su ovde prisutni po sluzbenoj duznosti, imaju precizna uputstva i rade ono sto im je naredjeno. Oni su vojnici partije. Oni i kada je sve crno moraju da po nalogu kazu kako je sve belo.Oni su placeni da lazu i podrzavaju nesposobnog barona lukica i njegov “uspesan“ dosadasnji rad.Samo sto ne znaju da ce lukic i bulumenta veoma brzo biti najureni iz kluba. Vema brzo na zalost njihovih vernih sluga i podanika i tada ce Zvezdi napokon svanuti.

Reply
kalimero јун 27, 2012 at 12:35

i sta sad hoces? medalju? otkrio si da g…o smrdi!!! kao mi nismo sve to znali….

Reply
северна страна јун 27, 2012 at 12:39

Ти знаш да је заложен јанковићев уговор?

Плаћени да га бране преко интернета?

Па ако хоћеш већ да причаш да је неко плаћен онда је логичније да га неко брани на стадиону а не како ти кажеш симпатизери који нису видели стадион.

Ти причаш да неко само пише на интернету, па дечко ти се не скидаш са истог.

И да, смарш превише, квариш сваку могућу вест, нервираш људе, иако се трудим да прескочим твоје коментаре наиђем на неки и стварно бре превише смараш…

Reply
Amicus certus in re incerta cernitur јун 27, 2012 at 13:35

Izbegavajte da komentarisete njegove izjave decko hoce da bude u centru paznje kao da je neki faktor a u stvari je niko i nista, lupajte mu minuse i ignorisite to je jedini lek protiv smaracha. I jos nesto, on je jedan isti lik koji vec duze vreme menja nikove chim dobije ban on promeni nik i dalje nastavi istim putem, zato molim urednistvo da reaguje. Hvala.

Reply
M.V.P јун 27, 2012 at 13:53

To je cuvei Aca „huligan“ koji spava na Marakani 😀

Reply
Ryber Palunko јун 27, 2012 at 15:04

Čekaj malo, je li ono on prošao kruševačko putešestvije ‘per aspera ad astra’ i s prezirom ošinuo po ‘tastaura’ ekipi što nije u milionima nahrupila na finale kupa? Ako nije, onda mu je odraz iz ogledla.

milos јун 27, 2012 at 14:13

Ja nikada ne menjam nick, uvek je milos i od prvog dana sam protiv Lukica i na moju zalost vreme je potvrdilo ono sto znam o tom sopotskom dz….Drugo, nisam na Marakani, ali poznajem nekoliko clanova Skupstine sto iz navijackih grupa, sto obicnih clanova, i situacija je katastrofa i ne vidim u cemu je problem da vam neko pise o tome, pogotovu ako vi sa druge strane pisete hvalospeve koji nemaju dodirnu taxcku sa realnoscu. Ako ste vi zadovoljni sto pet godina za redom nas karaju, ima nas koji nismo, jer nismo mazohisti.

Reply
Ryber Palunko јун 27, 2012 at 15:06

Pa sam si rekao, NISMO MAZOHISTI, a ako aplaudiranje na ovaj Acin smarački krstaški pohod, nije mazohizam, molim te, objasni mi definiciju istog?

Aca јун 27, 2012 at 15:31

Ne vredi brate takvima bilo sta objasnjavati i ubedjivati se sa njima. Oni ne vide sumu od jednog drveta. Oni ne vide dalje od nosa. Ocito je da je mazohija bolest najmilija i da su se ljubitelji lukicevog lika i dela njome
zestoko zarazili. Sta ces vole da budu mazohisti. Vitez od sopota vodi Zvezdu u jos vecu propast, a njegove sluge nam ovde pricaju slatke pricice koje kako kazes blage veze nemaju sa realnoscu, a mozda za njih 5 godina posta ne znmaci nista,za njih je mozda ovo veliki uspeh nesposobnog lukica jer mozda bolje od toga i nisu nikada doziveli niti videli. I potpuno si u pravu kada kazes da postoje poslusni likovi koji prate sve sajtove i pisu za onog zlotvora koji je zatvorio kk savetnika vesica najveceg medijskog manipulatora i prevaranta. On je u kk imao nekakav petogodisnji plan nazvan “Evropska Zvezda“ a jedino sto je uspeo je da stavi katanac na kk i sto je najgore sada je i u fk napravio petogodisnji plan koji se zove “pet godina bez titule“ koji je na zalost i sproveo u delo. Sva sreca sto Zvezdinih navijaca koji misle svojom glavom i znaju pravu situaciju u klubu ima mnogo vise od ovih bezmozgasa koji razmisljaju tudjom glavom i idu po svoje misljenje kod lukica i vesica. Sva sreca da ce lukic veoma brzo biti najuren, a sa njim nestaju i odlaze u zaborav njegova radna snaga na netu tj ovi koji rade za njega i uvlace mu se u pedu pa ne izlaze iz njega.

milos јун 27, 2012 at 14:08

Naravno da je zalozio Jankovicev ugovor, a ti se potrudi da saznas nesto pre nego sto imas da mu ista zameris. I naravno da postoje ljudi koji prate sajtove i pisu za bandita Vesica, majstora za medije, uostalom na tom polju smo najjaci kao klub.

Reply
Aca јун 27, 2012 at 15:44

O kakvim se ovde likovima radi najbolje si Milose mogao da vidis u jednom komentaru u kome jedan od lukicevih potrcka na ovom sajtu kaze “lupajte mu minuse“ i to ti je u stvari nacin njihovog razmisljanja. Skromni u komunikaciji, total;no limitirani u svakom pogledu, njima se na zalost zivot sveo na plus i minus, pa samo jure po sajtu i traze moj komentar da bi ostavili svoj minus ( njima jadnima i u zivotu nedokazanima tako vredan ) i ispunili svoju duznost i zadatak od nadredjenih. Jadan je i prazan taj njihov zivot kad im se isti svodi na plus ili minus na ovom i ostalim sajtovima. I to je neka vrsta bolesti. Verovatno sam ih jako uzdrmao svojim komentarima ( i njih i njihove nalogodavce ) cim me bukvalno “jure“ po celom sajtu. I to nesto govori zar ne ? A evo i jedne pesmice posvecene tuznom i praznom zivotu
lukicevih sluga i vesicevih poltrona koji ovde vise po ceo dan i velicaju Zvezdinu propast i kolaps-

“Na sajtu MCZ visim celog dana
dobijanje plusa meni dusevna je hrana
kad dobijem minus ne mogu da disem
zato stalno uvlakacke komentare pisem
Kad dobijem pluseve ja skacem od srece
kad dobijem minuse ja skacem u smece
na tom sajtu nasao sam svoju srecu
a znam da pravi Delija nikad biti necu“

Reply
Rechke јун 27, 2012 at 13:16

Alo bre! Koji vam je više! Čemu više to pravljenje podela i priča o tome da je neko plaćen da radi ovo ili ono? Ikakve veze ima da li je neko bio na stadionu ili ne? Ja sam iz Čačka, 150 km daleko od Beograda, i mogu da se pohvalim da prisustvujem većini utakmica na Mari u sezoni, ali nije svako istih mogućnosti, obaveze ili materijalna situacija ne dozvoljavaju svima da gledaju većinu utakmica. I svako ima pravo na svoje mišljenje i na odbranu istog. Zato batali te riče o podelama i stadionu, nemaju smisla

Reply
Realan јун 27, 2012 at 13:26

Sine dodji sutra na Marakanu da se dogovorimo koliko kosta tvoje cutanje. LUKIC. Verujem da ovakvu poruku sanjas svake noci,ali do toga nece doci.

Reply
realan јун 27, 2012 at 15:52

Mrzi me da citam ali cu ti lupiti minus jer sigurno opet nesto kenjas.

Reply
Branimir јун 27, 2012 at 23:24

Цоа, не мора значити да су сви такви. Напротив, мислим да многи навијачи стање у Звезди доживљавају „навијачки“, или се ради о „младим, неискусним и неупућеним“ људима, па име се не може замјерити што „превише“ воле Звезду. Сугестија и позитивно размишљање је важна ствар у животу и темељ за сваки успјех. Ја сам за реално сагледавање ствари и могу да разумијем твоју причу. Али, већ си, ничим изазван, постао препознатљив као депресивац, а то је већ и твој проблем.
Ништа лично.

Reply
Uros јун 27, 2012 at 12:22

Neverovatno kako ljudi imaju razlicite kriterijume za nase igrace,kad su kod nas najbolji su,cim odu pa nisu bili bas tako dobri,a zamene koje se dovedu su po nepisanom pravilu mnogo bolji igraci od svojih prethodnika,Tosic je najsveziji primer,bio je stub odbrane i vodja novog tima,kako je potpisao za turke kvalitet mu je naglo opao,ali je Jovanovic zato ziva vatra,sigurno je bolji od njega.Kakav je decko igrac stvarno ne znam,nadam se da ce biti dobar,ali se savrseno uklapa u profil nasih pojacanja,nije igrao zadnjih par meseci,kasni na pripreme,promenio je brdo klubova…a za igraca kojem slucajno platimo obestecenje posle izvesnog vremena javlja se ili klub, ili menadzer, ili igrac kojem se nesto duguje.Polako sa podrskom upravi i pohvalama na njihov racun oni to ama bas nicim nisu zasluzili,znam samo da svakog maja zaostajemo od 10-15bodova za prvim.Pise se da Bajko ima ponuda za odlazak pa cu ja pokusati da se uklopim u vecinu komentara ovde,sa recimo moze se bez Bajka,nije on tako dobar,nesiguran je,previse dribla,nije disciplinovan,imamo dobre zamene,komsijin sin je gledao Vesica kad je branio za reprezentaciju skole,mali ima dobar odraz,baca se,talentovan je sigurno je bolji od Bajka.Pozdrav svim pravim Zvezdasima!!!!!

Reply
Deksa јун 27, 2012 at 12:19

To je taj „stranac“. Slabo

Reply
Realan јун 27, 2012 at 12:13

Tosic otisao za 600 hilada,a bili smo spremni da mu ponudimo ugovor na 400 hiljada,a Jovanovic dosao kao slobodan igrac i zaradjivace 160 hiljada godisnje,sto znaci da smo dobri 840.000€

Reply
chika mare јун 27, 2012 at 18:17

matematicar…… 😀

Reply
Nemanja Muslin јун 27, 2012 at 11:52

Evropa im je prvi ispit..pre svega Lukicu i Prosineckom ,toliko.

Reply
Aca јун 27, 2012 at 11:17

Ovo je smesno. Ocajnicki potezi viteza od sopota i njegove nesposobne bratije. Od Tosica ovaj anonimus nije bolji sigurno. Na zalost danas u Zvezdi moze svako da igra, pa tako i ovaj poluigrac.

Reply
IgOr јун 27, 2012 at 11:49

Predpostavljam da si clan kluba i zasto se nisi onda kandidovao za presednika pa da nam dovedes neke vrh igrace!!! Smaras ljude, svaki dan dolazis ovde i kukas, jel ti to posao mozda? Da nisi ocekivao mozda Puyola da dovedemo? Strasno, ako si vec toliki navijac i toliko vremena provodis na stadionu onda treba da znas kakva je situacija u klubu, da je besparica ko nikad do sad!!

Reply
milos јун 27, 2012 at 14:17

Kako da se kandiduje kada ste vi svi drogirani i uporno ponavljate kako nam je do jaja, ko bi glasao za njega, nas 150. Ti si clan, bio si na izborima?

Reply
Ryber Palunko (od danas, izgleda, nadrogiran) јун 27, 2012 at 15:09

150? Za takvog lika bi samo ti glasao.

Reply
M.V.P јун 27, 2012 at 11:50

Jaoo koliko ti ke*as…

Reply
Realan јун 27, 2012 at 12:04

Na zalost svako moze da ostavi komentar.

Reply
milos јун 27, 2012 at 14:18

Nazalost si i ti medju njima. Nazalost svako moze i da dodje da igra u Zvezdi, nazalost i jedan Lukic moze da bude predsednik Zvezde.

Reply
ALcaponeDeLiJa јун 27, 2012 at 11:16

Ja se secam ovog kad je Hartu zadrmao precku i u toj utakmici uz Marka Basu bio najbolji na terenu,uz golmana:)!Po meni dobro resenje,kazu d aje imao ponudu Baria,Hajduka,i poziv Rapida da se vrati u Bec,i dan pred polazak u Split:),ovi ga nasi nazvali i resili,covek nije razmisljao mnogo,sutra ujutro ce doputovat u Sloveniju:).pomeni dobro resenje,treba jedan tako iskusniji,ali posto je bez obestecenja to je jos jedan +,sta je jos dobro dobro je to sto je reprezentativac i cena ce da mu raste,nije dosao na godinu vec na 2+1 sto je opet dobro,ja sam zadovoljan ovim…

Reply
cvija јун 27, 2012 at 13:15

Odlican komentar , slazem se s tobom u potpunosti. 🙂

Reply
kurirPG јун 27, 2012 at 10:49

dobra stvar sto smo doveli srbina koji voli crvenu zvezdu. zivim u crnoj gori, iako ne volim, ponekad i gledam utakmice crne gore, on kao volkov i skoro pola igraca crne gore su rodjeni u srbiji, i igraju tamo jer im je dejo dao pare jer ne mogu spanuti u nasu reprezentaciju, samo cu reci odlican stoper, bolji od nesigurnog tosica.

Reply
Realno јун 27, 2012 at 11:09

Po cemu si zakljucio da je bolji? Mogu da potpisem da nisi gledao ni jednu njegovu utakmicu, ili eventualno jednu-dve ( pretpostavljam barazne za Euro). Tosic nesiguran? Jeste bio pre godinu dana, a u prethodnoj sezoni je svojom ‘nesigurnoscu i nezalaganjem’ zasluzio poziv u repku. I da se razumemo, ne kazem da je Jovanovic los, ali treba sacekati, videti kako ce se uklopiti, igrati, pa tek onda pricati.

Reply
kurirPG јун 27, 2012 at 11:21

gledao sam nekolike utakmice uzivo,

Reply
delijaMNE јун 27, 2012 at 15:29

Takvi kaoi ti u CG. nam ne trebaju….! Mozes slobodno da se odselis i za Albaniju ako hoces posto ti je milija no TVOJA CRNA GORA! Pozdrav za moje CRNOGORCE i za BRACU SRBE…pozdrav za DELIJE!

Reply
I.V.A.N јун 27, 2012 at 18:35

I ja sam iz crne gore i volim crnu goru ali ne volim vlast crne gore koja je priznala kosovo i odvojila nas od srbije ,nije narod kriv zbog tih stvari a to da pola igraca je iz srbije a sa druge strane veliki broj igraca u drugim sportovima iz crne gore igra za srbiju ,to je jos jedan dokaz da smo ist narod jer igraju za srpsku zemlju bili u srbiju ili crnu goru a o ovom igracu ne treba trositi rijeci ,dovoljan je dokaz da je bio je bio prilicno standardan u ruskoj ligi koja je jedna od najacih u svijetu

Reply
fringe јун 27, 2012 at 10:37

Pa dobro, za te pare boljeg nismo mogli da dobijemo hahahahhaha…
Meni se ovo svidja u tom smislu sto je bivsi reprezentativac nas i sadasnji Crne Gore tako da je to znak da ima kvalitet za jednu jedinu. E sad citam da nije igrao od marta, znaci njegovo stanje je kao Tosic kad je dosao i ne svidja mi se sto je promenio ovoliko klubova. Svake godine drugi. Izgleda da nije timski igrac. Ali dobili smo iskusnog, solidnog igraca. Videcemo koliko ce se uigrati on i Maksa za ovih mesec dana. I pod najvecim ? je njegova fizicka sprema. U svakom slucaju ovo se za nasu situaciju u kojoj se nalazimo moze okarakterisati kao POJACANJE! Dakle Toske otisao za 600.000 dosao Jovanovic za 0, racunica je jasna e sad, rezultat cemo videti.

Reply
era јун 27, 2012 at 11:32

Kazu da je fizicki veoma snazan i spreman, tako da sprema nece biti problem.

Reply
Dominiraj! јун 27, 2012 at 11:50

Misli na fizicku spremnost koliko je u kondiciji jer nije igrao od marta… 🙂

Reply
milos 90 јун 27, 2012 at 10:33

jako slican Tosicu,jos je bez obestecenja doso,svaka cast za upravu,moraju i oni ponekad nesto dobro da urade 😀

Reply
Douglas Mortimer јун 27, 2012 at 14:59

Nije ni priblizno slican onoj Seka Persi od Tosica, bolji je od njega 3 puta! Kad vidim onoga baletana od Tosica na terenu najezim se citav, klasicna kiksara od igraca! A sto je jos veci apsurd ne mogu da vjerujem da ga je Mihajlovic zvao za reprezentaciju! Ali dobro pokazace se sad u Turskoj da lik nema veze i da ce biti kao i prosle godine kad je otisao u Betis i odigrao 1 mec!

Reply
Ryber Palunko (od danas, izgleda, nadrogiran) јун 27, 2012 at 15:10

Ti mora da misliš na nekog drugog Tošića. Kako je tom tvome ime?

Reply
bLa bla јун 27, 2012 at 10:20

Kad ce biti promocijaa ??

Reply
Nk јун 27, 2012 at 10:17

pratim reprezentaciju crne gore i mogu reci da sam zadovoljan ovim igracem. bice bolji od tosica.

Reply
Icaaa јун 27, 2012 at 09:44

NASLOV NA MOZZARTU :Partizan odlučio: Srbija bez Markovića i Aksentijevića
Partizan odlucio??? Ko je bre Partizan?? Sta bi bilo da je Zvezda odlucila da Mijailovic i Spajic ne mogu da odu ? kako ih bre nije sramota !

Reply
Mani јун 27, 2012 at 10:39

Pa trebaju im ti igraci da ne ispadnu opet od amatera!! 😀 Mada jedan nije bukvalno ni igrao a drugi naduvani klinja dao par golova a posle ga nigde nije bilo… Smesni su, razoricemo ih ove sezone!!! 🙂

Reply
Branimir јун 27, 2012 at 23:06

Кога срамота? партизане? Па такви се диче пола вијека својом срамотом!

Reply
Simpaticni brko јун 27, 2012 at 09:43

Posto sam iz CG mogu reci nesto o ovom igracu. Ovako, jak je ko zemlja, izdrzava duele, zna da krene naprijed ali isto tako zna da kiksne u odbrani. Slican profil tosica ali za nijansu slabiji. Ima solidan centarsut, mada smo ga doveli za stopera. Nazalost pravice u startu greske ali ima vremena da se uigra. Nisam odusevljen ali ni tosic u startu nije blistao. To je neko moje misljenje.

Reply
Tomo Karadza јун 27, 2012 at 10:14

I ja sam iz CG i imamo slicno misljenje..

Reply
Mimi јун 27, 2012 at 09:35

odlicno pojacanje…on je sa Basom nezamenljiv u reprezentaciji..znacice nam dosta..

Reply
realno јун 27, 2012 at 09:02

Taj igrac rodjen u Cacku je levi bek,mada ima visinu za centralnog beka i nije bas omiljen kod ljubitelja fudbala u Crnoj Gori iako je zamalo srusio Englesku na Vembliju,ali je pogodio precku,a nije ljubimac upravo zbog toga sto je igrac poput Tosica,dakle ne mnogo bistar igrac,koji zna da napravi pocetnicku gresku i uvek je namrgodjen kao da je ljut na nekog,ali se bori svih 90 minuta i sigurno je fizicki spreman da odigra sve utakmice u sezoni,znaci isti Tosic igra vise srcem nego glavom,brze trci nego sto misli (a nije mnogo brz ) i ne moze biti komandant odbrane vec ce to morati da bude Maksimovic verovatno buduci kapiten,jer ako odu Perovic i Bajkovic,a ne dodje Milijas onda kapiten moze biti ili Lazovic ili izdanak Zvezdine skole,koji je vec bio kapiten u Slobodi,dakle Maksimovic,jer Mijailovic nece uvek biti standardan na poziciji zadnjeg veznog,ako dodje ofanzivni vezni,jer ce onda i Milivojevic cesto igrati na Mickovoj poziciji iza Evandra i tog novog kreativca,koji treba da bude tipa Paseko i Neri Kastiljo da moze da odigra i kao krilni napadac da bi onda i Mijailovic i Milivojevic igrali vecinu utakmica u sezoni.

Reply
delija u srcu јун 27, 2012 at 09:12

opusti se malo…mnogo kenjas 😉

Reply
realno јун 27, 2012 at 09:17

Upet krades identitet. Realno uvek zavrsava sa Lule dunster, sabancino. Smisli svoj nickname.

Reply
delija u srcu јун 27, 2012 at 16:23

sabancino,ovo i jeste moj nickhname…a to sto si glup ne mogu ti pomoci…;)

Reply
era јун 27, 2012 at 08:38

Dobrodosao! Iskusan, jak i igra za reprezentaciju. Vidim da je igrao za Kluž, Unireu, Rapid i Spartak. Nadam se da ces biti uz Maksu stub nase zadnje linije, srecno!

Reply
Aleksandar јун 27, 2012 at 08:22

Nisam baš nešto oduševljen. Uostalom vreme će pokazati, daj Bože da se varam.

Reply
jovan89 јун 27, 2012 at 08:17

kako su me nasankali ovi na mondu ,ja reko Lane doso,daj boze da bude nesto od njega ali posto je ugovor na 2+1 on na kraju sezone napusta klub,plus nije igrao 3 meseca ko zna koliko ce mu trebati da se uigra,meni se ne svidja ovo uopste!!!!

Reply
delija u srcu јун 27, 2012 at 08:00

Aaaaaaaa stigo nama djetic,brw za upravu…ae jos ofazivni i ako moze desni bek!!!:DDD

Reply
Bla Bla јун 27, 2012 at 09:51

Sta ce desni bek Vesovic je predobar za beka!

Reply
Ryber Palunko (od danas, izgleda, nadrogiran) јун 27, 2012 at 15:12

Vešović, Luković, Stojković. Za klub u našoj situaciji, sasvim solidne opcije na desnom beku. Ne valja se češati gdje te baš i ne svrbi, ima drugih pozicija za razmišljanje.

Reply
Delija knin јун 27, 2012 at 07:54

HVALA BOGUUU!!! Makar da neko potpise

Reply
Šeša јун 27, 2012 at 07:52

I što je isto tako važno, došao je kao SLOBODAN igrač.. Svaka čast upravi! Po meni odličan potez.

Reply

Leave a Comment