Moja Crvena Zvezda
ОсталоЏудо

Бунчић свечано дочекан

Весело и свечано данас је било у прес центру Спортског друштва Црвена звезда. Прослављали смо велики успех, тријумф нашег младог Страхиње Бунчића који се минулог викенда окитио титулом европског шампиона у кадетској конкуренцији.

Драге госте, уважене званице, спортске пријатеље, џудисте из целе Србије у име ЏК Црвена звезда поздравио је Иван Тодоров, некада трофејни репрезентативац Југославије а данас једнако успешан спортски радник и први човек нашег клуба.

-Драго ми је да вас видим у великом броју и управо зато желим да вам се захвалим јер сте својим присуством увеличали нашу данашњу свечаност. Златна медаља Страхиње Бунчића резултат је великог рада и залагања како самог Страхиње, тако и читавог нашег тима. Злато освојено на ЕП у Бару, прво је шампионско одличје у кадетској конкуренцији у спортској историји Србије. Поносни смо јер се такмичар Црвене звезде још једном златним словима уписао како у домаћу тако и у међународну спортску историју. Уз Страхињу све похвале упућујем и његовом тренеру Саши Тпрковићу, уједно и најбољем стратегу СД Црвена звезда. Све похвале заслужује и млади Милан Бунчић, који је на европском првенству остварио пласман на десето место и тиме најавио блиставе резултате- истакао је Иван Тодоров.

Уз младе снаге, Иван Тодоров је истакао и наше најискусније такмичаре, чланове прве екипе и олимпијце.

-Све похвале заслужују сви чланови прве екипе на великом раду и залагању током минулог периода. Од њих тек очекујемо резултате вредне сваке пажње. Од наше трофејне сениорке Љиљане Савановић и олимпијца Дмитрија Герасименка овог лета такође очекујемо да као и до сада на најбољи начин бране боје Црвене звезде на међународној спортској сцени– рекао је Иван Тодоров.

Кадетски шампион Европе, наш млади Страхиња Бунчић обратио се уваженим званицама и спортским пријатељима у прес центру СД Црвена звезда.

-Заиста сам срећан и поносан. Желим да се пре свега захвалим свима на безрезервној подршци. Пре свега Ивану Тодорову, тренеру Саши Трпковићу, читавом тиму, спаринг партнерима на великој помоћи и наравно породици. Златна медаља је велики успех али за мене уједно и велики мотив да наставим да радим још боље и да и у будућности једнако успешно настављам трофејну традицију моје Црвене звезде истакао је шампион Европе Страхиња Бунчић.

Млади Милан Бунчић на ЕП у Бару у потпуности је оправдао поверење. Такмичење је завршио пласманом на десету позицију.

-Конкуренција је заиста била одлична и ја сам задовољан оствареним резултатом. Наравно да то никако није мој максимум и ово је прилика да обећам да је ово само почетак. Уверен сам да ћу уз одличну подршку коју добијам од тима ЏК Црвена звезда и моје породице успети да вас обрадујем одличјем са следећег Европског првенства –истакао је Милан Бунчић.

Најбољи тренер СД Црвена звезда, Саша Трпковић на најбољи начин још једном је потврдио висок рејтинг не само у нашој кући већ и међу тренерима на домаћој и међународној сцени.

-Злато Страхиње Бунчића је најбољи и највећи успех када је у питању кадетска конкуренција. Успели смо да се упишемо у спортску историју на најбољи могући начин. Ово је уједно и најбоља потврда нашег рада у клубу. За све нас, овај велики успех је само додатни мотив за период који је пред нама. Захвалио бих се још једном свима у нашем тиму на несебичном раду, залагању и подршци- истакао је Саша Трпковић.

Успешна млада дама која предводи наш клуб, председник ЏК Црвена звезда Дијана Петровић, финансијски директор ЛУКОИЛ-а уручила је букете цвећа Страхињи и Милану Бунчићу.

Свечани коктел у прес центру СД Црвена звезда настављен је у одличном расположењу и пријатном дружењу са нашим уваженим званицана, гостима и спортским пријатељима.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

 

Повезане вести

1 comment

Deksa јун 28, 2012 at 01:34

Jel ima neka vest sa priprema u Sloveniji?

Reply

Leave a Comment