Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Вешовић: „Били смо веома лоши“

Утакмицу против Олимпије већ на полувремену морао је да напусти десни спољни нашег тима, Марко Вешовић, због повреде. Млади фудбалер истиче за „Спортал“ да очекује за 7-8 дана да настави да тренира салоптом.

„Оток је брзо спао и сада настављам са терапијама. Већ за седам-осам дана моћи ћу да тренирам са лоптом, а на Златибору би требало да све буде у реду. Пех је што ћу све морати да надокнадим сам, јер ипак је све лакше са екипом“, рекао је Марко, а потом се осврнуо и на утакмицу против Олимпије.

„Баш смо били катастрофа, не појединци, него сви. Они су били мотивисани, јер им је то била генерална проба пред почетак шампионата, а нама меч после три-четири дана тренинга на припремама. Ипак, сматрам да морамо на свакој утакмици да будемо достојни дреса Црвене звезде и да то докажемо на терену.“

Вешовић је недавно продужио уговор до 2015. година, што значи да се у клубу на њега најозбиљније рачуна.

„Продужио сам уговор на три године. Почео сам да играм на тој страни и позицији на припремама. Уколико Микић оде, ја сам вољан и жељан да га заменим. Уколико остане, он је главни на тој позицији и онда је то нека друга ситуација за мене – да ли ћу играти крило, бека или нешто друго.“

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

 

Повезане вести

34 comments

Igordelija јун 29, 2012 at 19:07

Gdje su pojacanja pola priprema prodje a nikoga da valja nismo doveli da li uprava shvata sta ce se desiti ako ne uzmemo titulu sledece sezone e da vam kazem lukic napolje citava uprava napolje robi napolje ovi iz uprave se ponasaju ko da su bogom dati zvezda je postojala i prije vas a ako bog da bice tako i kad vi odete iz svetinje ukrarko neosvojena titula mars iz zvezde

Reply
dusan јун 29, 2012 at 17:37

ti nisi bio los, ti jednostavno ne umes. nisi ti kriv sto nosis taj dres i sto ce neko da ti jos da kapitensku traku. mene samo interesuje da li u nasem statutu pise da kapiten mora da bude desni bek? ninkov, mikic, vesovic… kakav niz, a?

Reply
cira јун 29, 2012 at 17:16

Posle dve prespavane noci i smirivanja tenzija i dusevnog bola znog katastrofalnog poraza moram reci sledece…
Realno gledano ZVEZDA ima mlad i perspektivan tim…otisao nam je Tosic i to je svakako veliki hendikep,ali ko je osim Roberta uopste pomislio da ce Toske tako kvalitetno odigrati zadnjeg?
Doveli smo zamenu Jovanovica i ako je suditi po recima hvale Savicevica i Lekovica dobili smo ozbiljnog igraca, pravu zamenu.Tu su i klinci koji mogu zameiti Maksu i Jovanovica na tim pozicijama.Doveli smo iskusnog beka(verujem da je struka procenila i kvalitetnog)tu su Mladenovic i Vesovic a i nekoliko klinaca koji ce svakako kvalitetno pokriti te pozicije.U napadu nam je otisao Borha jak stamen igrac na kome je zvezda u mnogome bazirala svoj napad…cesto osporavan…tankog golgeterskog ucinka,dosta spor,ali jako brzog prvog driblinga gde je sticao prednost nad protivnikom…bilo kako bilo njega vise nema pa dovedosmo mladog Babalja
za koga smatram da je tip igraca kakvog zvezda odavno nije imala.Sa njim bi dosla do izrazaja skok igra u napadu da prodori nasih krila i bekova konacno imaju efekta.Bice zanimljivo videti na skoku u napadu Babalja,Maksu i Jovanovica,siguran sam da ce zvezda biti mora za protivnike upravo iz prekida.U napadu su jos neprikosnoveni Laza,Milun,brzi Kasalica, koji po meni treba na krilo,a tu su i fantasticni klinci koji ce pokrivati napad sa vec pomenutim igracima.E sada o sredini terena gde su neprikosnoveni Mijailovic(zadnji vezni) i Milivojevic,problem je treci…moze to da odigra Evandro,Kadu,Dimitrijevic,ali nama treba igrac preciznog zadnjeg pasa u prostor,a mi takvog igraca nemamo.Bas zbog toga nam se cini da Zvezda besciljno kruzi oko protivnika,muci se…nemamo zadnji precizni pas u prostor iza odbrane protivnika,koji bi dao prednost nasim brzonogim napadacima.Taj pas se ne uci,jednostavno se igrac sa njim radja i zato nama treba jedan igrac…jedan,ali vredan.Dovedite takvog igraca i prosetacemo se kroz prvenstvo,a i u evropi cemo duze igrati.Oni koji imaju dozvolu da odu srecan put, zelim im srecu u nastavku karijere.Lazovica ne prodavati,ali ako stigne pozamasna ponuda,zamenu mu ne traziti kod Ranka Stojica,vec dovesti igraca iz inostranstva koji ce podici kvalitet.
P.S. Nismo zaboravili sramotu u duelu sa Olimpijom,ali za nas nema druge opcije…ZVEZDA nam je u krvi,prastamo jer moramo…bilo,ne ponovilo se.

Reply
dusan јун 29, 2012 at 17:33

realno gledano zvezda nema perspektivan tim, nema nijednog igraca koji objektivno vredi vise od milion evra, nemamo nijednog vanserijskog igraca, a da li su mladi ili ne je potpuno sporedno. uostalom, videcemo brzo ko je u pravu. ako kojim slucajem prodjemo naftan ili kako god to da se zove nailazimo na neki ren, slovan, slaviju ili nesto slicno sto ce nas ubiti ko zeca. daj boze da si ti u pravu, a da ja nisam.

Reply
cira јун 29, 2012 at 18:51

NIsam ni rekao da nasa zvezda ima vanserijskih igraca,vec mlad,brz i perspektivan tim u kome ce tek stasati prave zvezde.Naravno da je za nase klubove veliki uspeh plasman u ligu sampiona ili ligu evrope,ali za JSL imamo tim vredan sampionske titule i duple krune.Verujem u ovu ekipu i Roberta Prosineckog i mislim da su naredne 3 godine(ako ostanu zajedno) godine zvezdinog preporoda.Kakav bi to tim bio kada bi samo doveli pravog veznjaka cije bi lopte imale oci i koji bi umeo da pruzi pas u prostor.

Reply
dusan јун 29, 2012 at 20:13

ja ne vidim tu perspektivu i tu brzinu koju ti vidis. ja vidim jednu slabu, bezivotnu, sporu, tehnicki nedovoljno potkovanu ekipu. kazu da smo nespremni, na pocetku priprema, ali svi kao da zaboravljaju da je nas olimpija zgazila u prvih, a ne u poslednjih 15 minuta. pa ja kapiram da bi profesionalni igraci trebalo i posle 6 meseci pauze imaju snage za 15 minuta. takodje, mislim da cemo imati veliki problem sa nezadovoljstvom igraca poput evandra kome se duguju pare, ili lazovica
kome je neko rekaod a vredi 5 miliona i on je sad na marsu potpuno odsutan i nezainteresovan. sto se evrope tice – to da je vazno ucestvovati nas ne treba da zanima, mi smo igrali kada smo isli da osvojimo i osvojili smo smo. to ucestvovanje neka zanima nk partizan i nk dinamo. ali se ja plasim za ligu srbije. ali, opet kazem – neka bog da da si ti u pravu.

Reply
cira јун 29, 2012 at 21:26

Ja sam prvi koji je bio ocajan posle utakmice sa Olimpijom i ne nasedam na opravdanja tipa teske noge,umor,rana faza priprema i vec sam rekao da sam ubedjen da bi bilo koja ekipa iz JSL bolje prosla sa prosecnim timom iz Ljubljane.Za tako lose izdanje i odnos prema dresu opravdanja nema,ali je cinjenica da imamo mlad tim,koji je uz to i dosta brz,mislim na pojedine kljucne igrace
Mladenovic,Kasalica,Lazovic…Bice to mnogo bolje nego prosle sezone videces…Pricati o uspehu u evropi je neozbiljno,kada znamo da nema para,a vrhunski fudbal se ne moze igrati bez velikog budjeta,pa cak i plasman u LS i LE trazi ozbiljna ulaganja u igrace.Imamo ono sto imamo i ja smatram da je uz jednog extra veznjaka to sasvim dovoljno da se osvoji dupla kruna,pa polako vracati dugove,ako Bog da odgrati LE sledece godine ozbiljnije pojacati tim napasti LS mora tako,ko god misli da se moze drugacije grdno se vara.Ja bih najvise voleo da neki bogatas kupi nasu zvezdu i da ulozi novce da i mi gledamo majstore koji ce igrati polufinala,finala LS.Ne ide to…Vidis sta rade u partizanu osvoje prvenstvo prodju predkola LS i onda direktno upadnu u LE igraju na evropskoj sceni i zato su im igraci losiji od nasih skuplji,em zarade dobre pare od lige,em prodaju polu igrace za velike novce,a posle ih vracaju u partizan,jer su ovi na zapadu ukapirali da nista ne vrede.Pogledaj sta grobari pricaju…prioritet prvenstvo,a u evropi sta bude.Kada si sampion moze se desiti da ne udjes u LS,ali se tesko moze desiti da ne igras iste godine bar LE

roberto RS јун 29, 2012 at 22:56

volijobi da bude pojacanje ali mislim da je rupa od igraca ali daj boze da nisam u pravu (jovanovic)

Reply
Realan јун 29, 2012 at 14:37

Kamo srece da ste bili „losi“ ono je bilo katastrofa.

Reply
delije јун 29, 2012 at 13:52

rekli ste da je konferencija u 1 sta je bilo?

Reply
Чича јун 29, 2012 at 13:31

Што се тиче Пешића остаје нам да сачекамо праву информацију.Ово ми ипак делује нелогично.Човић и Пешић су озбиљни људи.Ако и дође до њиховог разлаза то ће бити на један цивилизован начин а не покретањем спора код ФИБА.

Reply
Miljan јун 29, 2012 at 13:26

E eto vam ga sad i Toma mutavi i Dacic, Ruzic ce da bude ministar sporta, mozemo da ugasimo klub dok mu ne istekne mandat.

Reply
Aca јун 29, 2012 at 19:35

Vidim i kad su kvazi demokrate bile na vlasti da smo se naosvajali titula. Posebno se isticao sulejman velicanstveni koji je zajedno sa sto.om pevao u areni. Sreca za gradjane Srbije pa je sulejman u Srbiji ostao samo u seriji. Ne trazi alibi i krivce u drugima i nemoj vise o politici, i sportu,tu si bas tanak.

Reply
Miljan јун 30, 2012 at 19:00

Ko je tebe nesto pitao paceniku, idi na zapad na kaficu retardu, odvoji se od kompa

Reply
madness2233 јун 29, 2012 at 13:03

Nije tolika steta sto Pesic odlazi-ako ide,po meni Nebojsa Covic je uradio pravu stvar,uzeo klub pod svoje,ajde da mu verujem-o i da je smanjio dug na 2M,ako je do finansija bitnija je stabilizacija kluba pod 1,ali pod 2 nije trebao onda dovesti Pesica i pod 3 obecati da ce biti para za pojacanja.
Gubimo sada i Tomasa,Rakoca i jos neke ovakvih potezom.d.
Vremena za novog trenera ima,ali..mladih ima,iskusnih ima,ali sa autoritetom za nesto vece cini mi se da nema.

Reply
milos 90 јун 29, 2012 at 12:06

prvi put se slazem sa Vesovicem 😀
steta sto Milijas nedolazi…….

Reply
comi јун 29, 2012 at 11:46

Pitanje za admine de su ta silna pojacanja koja ste najvljivli de je Milijas docice al zamalo hahahaha

Reply
Драган јун 29, 2012 at 11:50

А каква смо ми то силна појачања најављивали сем Милијаша? Коментар си упутио на погрешном месту. Зна се тачно ко је кога најавио и када.

Reply
comi јун 30, 2012 at 08:38

Pa de je Mil;ijas

Reply
Драган јун 30, 2012 at 08:51

Немој се вадити сада него објасни оно што си рекао.

Reply
popovic јун 29, 2012 at 11:33

nisu igraci krivi to treba da bude jasno vec`nesposobna uprava lukic i ostala bagra to je najvise sto oni mogu dovesti od igraca nije mi jasno sto ljudi ne podnesu ostavku ako vole zvezdu ali po mene oni su najveci neprijatelji zvezdi nemozemo traziti od robija nesto sto je nemoguce nemoze se sa prosjecnim igracima nista pa vidite gdje god dodu dobri igraci i dobar gazda kluba da ima napretka sa ovom upravom zvezde nema titule jos 10 godina pa kako ihnije sramota izjaviti da je bila uspjesna sezona kao kup je nesto smnjesno resenje je privatizacija bez toga zvezde nece biiti nigdje to nam je stvarnos ja icu i dalje navijati za zvezdu ali od ove uprave je svasta ocekivati URAVA NAPOLJE

Reply
Драган јун 29, 2012 at 11:47

Чекај мало, хајде у страну то шта ко од нас мисли о Лукићу, како можеш да кажеш да је највећи непријатељ клуба онај који нас одржава у животу? Не кажем уопште да треба да будемо презадовољни ситуацијом, као што и нисмо, али не можеш ни да идеш у крајност и рећи да је непријатељ клуба једини који се прихватио посла и председничког места. Што се ниси ти кандидовао ако си боље решење? Ко ти је бранио? Ко је бранио било коме? Ок је рећи да ниси задовољан тиме и тиме, и имаш сво право, али си ти отишао стварно у тотално другу крајност.

Reply
Homer јун 29, 2012 at 10:38

postoji, na žalost,informacija da su se na UO zakačili Čović i Pešić,jer je Čović navodno zamerio Pešiću da nije dovoljno razigravao mlade igrače u protekloj sezoni.Takođe je navodno došlo i do Pešićevog nezadovoljstva jer nije dobio traženi budžet za narednu sezonu. Sa druge strane,postoje indicije da su tekstovi naručeni od nekih ljudi koj bi da uzmu lovu ali Čović to ne dozvoljava,pa pokušavaju da destabilizuju klub i ovim tekstovima utiču na pojedine igrače sa kojima se već vode pregovori za narednu sezonu. Sve ovo su ponavljam ne 100% informacije,samo se šuška,a šta je istina od svega ovoga saznaćemo u 12h za kada je zakazana konferencija za novinare

Reply
Marko Vozdovac јун 29, 2012 at 10:04

Pusti Vesovica, sta ovo ruznal pise o Kariju???

Reply
:) јун 29, 2012 at 09:48

Daj Boze da budu ovakvi dresovi http://img20.imageshack.us/img20/211/legeacompose2.jpg 😀

Reply
Драган јун 29, 2012 at 10:01

Неће бити. Главни дрес ће бити далеко лепши 🙂

Reply
ALcaponeDeLiJa јун 29, 2012 at 10:06

Nadams e:).jel istina ovo sto zurnal pise za Karia?jbg onda ako jest,neznma koji mu je djavo vise…ako je ovo istina odna jbg,mada ja bih nekako najvise voleo vidjet Trifunovica na klupi,nekako gotivim tog covjeka nenormlano!

Reply
Драган јун 29, 2012 at 10:09

Било је неке приче да ће ових дана у Журналу и неким другим медијима изаћи плаћени текст о КК-у. Сад јел то овај, остаје нам да видимо око 13 сати потврду или демант.

Reply
Marko Vozdovac јун 29, 2012 at 10:12

Neverovatna mi je stvar ta patoloska mrznja koju „oni“ gaje prema nama… ‘Ej, pa 15 godina nismo uzeli titulu u kosarci, urusili smo se, malo sami, malo vise uz njihovu pomoc, ali to nije dovoljno. Sad da nekom nesrecom zaglavimo u Beton ligu, „oni“ bi i dalje radili protiv nas…

Драган јун 29, 2012 at 10:15

Укењали су се тотално јер смо за мало узели титулу, зна се са каквим тимом.

ALcaponeDeLiJa јун 29, 2012 at 10:04

ovaj plavi je lep,ali kao rezerva,ovaj beli mi se svidja ali previse bele boje a premalo crvene,problem je sto bezimo od crveno-bele varijante to mi se nesvidja,bilo bi lepo da ove 3 linije sto imaju na ovoj plavoj garnituri budu na beloj ali sve 3 linije u crvenoj boji,tako i na sorcu a stucne crvene,mada ja mislim da je ovo takodje radjeno onako i da ovo nije istina mada ima stila:)!

Reply
Marko Vozdovac јун 29, 2012 at 10:07

Prva garnitura jednostavno mora da bude na pruge, uze ili sire, to je manje bitno, ali pruge moramo da imamo. Jedan od zastitnih znakova naseg kluba, izmedju ostalih, su i prugasti dresovi…

Reply
Homer јун 29, 2012 at 10:39

dobar ovaj crveni,baš baš

Reply
dusan јун 29, 2012 at 17:42

daj boze da ne budu takvi

Reply

Leave a Comment