Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Микић: „Не обазирем се на писања медија о трансферу“

Много критика упућено је на рачун екипе Црвене звезде након пораза од Олимпије. Постоји низ објективних околности које су довеле до тога, али утисак са којима се слаже и капитен Никола Микић јесте да је и поред оловних ногу од тешких тренинга, умора од дугих путовања и промене надморске висине, могло и морало да буде боље.

– Не треба нико са стране ништа да нам говори, јер смо свесни тежине пораза и након меча нас је све било срамота. То нам је добра опомена за наредне мечеве. Били смо далеко од играча, они су били доста свежији и по мом мишљењу то је највише утицало на исход сусрета. Не слажем се једино са оценама да се нисмо залагали, и сматрам да смо тркачки поштено одрадили посао – рекао је Микић који је уверен да је утакмица у Љубљани била само лош дан и да ће како време одмиче он и његови саиграчи тек показати право лице.

– Најбитније је да будемо сконцентрисани на обавезе и максимално посвећени тренинзима. Заиста дајемо све од себе, и уверен сам да ће нам се то вратити када почну квалификације за Лигу Европе – јасан је капитен нашег тима.

Услови у Словенији, тачније на планини Рогла су готово идеални за припрему спортских екипа. Хотел „Рогла и Плања“ располаже свим садржајима неопходним за врхунску припрему екипа.

– Управа клуба нам је обезбедила феноменалне услове. Терен је у одличном стању, као и теретана, а ваздух такође као и надморска висина идеалан за стицање снаге и кондиције. Исто тако, иако на тренинзима углавном трчимо и не радимо пуно са лоптом, тренер Радаковић се труди да вежбе буду занимљиве и тиме показује колико је велики стручњак – истиче Микић.

Питање које такође заокупља мисли навијача Црвене звезде јесте статус десног бека, који се по медијским шпекулацијама мења из дана у дан. Микић одлази, Микић Остаје, Микић у Ростову, Микић није у Ростову. Права истина је следећа:

–  Не обазирем се пуно на све то, јер се ради о новинским причама. Главом сам максимално у клубу и сконцентрисан сам само на то да са Звездом остварим добре резултате. Разговарао сам са руководством клуба, коме максимално верујем, и у случају да стигне понуда за мене, сешћемо и донети одлуку која ће бити и у мом и у интересу Црвене звезде – закључио је Микић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

26 comments

Aca_Delija јул 1, 2012 at 13:49

bolje da se obazires i da odes sto pre.kapiten si a najgori si na terenu nemas ti kvalitet za zvezdu !!!!

Reply
dusan јун 30, 2012 at 14:23

nema potrebe nista da se izvinjavas. ti i vecina tvojih saigraca ne znate nista i uopste niste krivi sto igrate za zvezdu. sto se tice tog transfera na koji se ne obazires ja zaista ne mogu da poverujem da ce neko za tebe da da pare. ili se mozda nastavi nas fantasticni trend da u poslednjih pet godina igrace prodajemo iskljucivo u azerbejdzan, uzbekistan, drugorazedne turske timove… dok i oni ne shvate da ih varamo, posto smo na zapadu zatvorili vrata uvaljivanjem raznih milovanovica, kovacevica i ostalih velikana… mikic kapiten zvezde – dovoljna ilustracija da smo na dnu…

Reply
Mladjen јун 30, 2012 at 14:18

Mozda nema kvalitet… ali se bori… i voli zvezdu!!!

Reply
dusan јун 30, 2012 at 14:26

volim je i ja, volis je i ti, i svi oni koji ovde trose svoje vreme u nadi da ce nesto dobro da se desi i jedu svoju dzigericu. ali, ni ti, ni ja, ni svi ostali sa ovog sajta ne igramo iako verovatno svi volimo zvezdu vise od mikica. to je zato sto nemamo kvalitet, a kad si vec toliko svestan da kvalitet nema ni mikic onda stavi prst na celo i napravi dodatni napor i pokusaj da das odgovor na pitanje zasto mikic igra za zvezdu…

Reply
Dragan Kg јун 30, 2012 at 14:58

Svaka cast za komentar, ziva istina!

Reply
kastiljo јун 30, 2012 at 16:20

Upravo to sto kaze dusan,svi mi volim zvezdu i svi bi se mi borili i to duplo vise nego svi igraci zajedno,msm ko kaze da reljic ne voli zvezdu,ko kaze da pixi kovacevic ne voli zvezdu,ali jednostavno nemas konstantnu formu,nemas znanje,jako malo dobrih karakteristika i to je to idi igraj negde drugde zaradi pare u nekoj americi,kini,rusiji nebitno….Svima nama prirastu za srce igraci koji ostavljaju dusu i srce na terenu,koji se bore i koji vole klub,ali jedno je postovati nekog igraca kao coveka a drugo je postovati ga kao kvalitet…

Reply
Zvezdas Rijeka јун 30, 2012 at 21:08

Bori se za Zvezdu, Zvezdas je,,,ma ko jos pusi te gluposti..velikom klubu trebaju profesionalci, koji igraju za dobre pare ali za te velike pare pokazu znanje fudbala i kidaju na terenu.
Mikica niko nece kupiti, pa ni tim iz Azerbajdzana, i zasto bi??
Takvih ima po 5. ligama da se ne lazemo, dovoljan dokaz tome je da on npr igra za beogradski palilulac niko ga ne bi izdvojio kvalitetom i to je cinjenica!

Reply
Dragan Kg јун 30, 2012 at 13:50

E trebalo bi da pocnes da se obazires i ako vec ne mozemo nikom da te uvalimo da sam nadjes klub i odes! A ako i to ne uspes onda budi covek skini traku sa ruke i reci da to nije za tebe! Iskreno i potpuno realno, jedan od najgorih kapitena u nasoj istoriji.

Reply
Optikus јун 30, 2012 at 12:57

Molim te idi …ako treba i da doplatimo !

Reply
Deki јун 30, 2012 at 13:07

Upravo tako!!!!!!

Reply
Nedjo Pljevlja јун 30, 2012 at 12:46

Da sam odusevljen ovim Mikicem – nisam… Daleko od toga… Ali bih, ipak, podsetio pljuvace naseg kapitena da je on – Mikic, protiv groblja, osvojio jednu „niciju“ loptu i KLIZECIM startom je doturio do Kasalice, i nakon 5-6 sekundi – na Severu delirijum, Mustafa u pomagnjaviju, a na semaforu 2:0 za Zvezdu… I da nije njega bilo, ne bi bilo ni NOZ – ZICA – KASALICA… Isto tako – za Djurdjevdan, u sarenom lavoru, u 93.minutu – MIKIC CENTRIRA, Borivoje prihvata i odlaze za Kadua…I BOMBA… I LUDILO… I da nije nista vise uradio – malo li je!? Pa, nije ni Robi blesav… I, ako nista drugo dao bi mu kapitensku traku zbog one mustafine „shjekiracije“ kako su oni bolji, jaci, lepsi pametniji…BLA BLA BLA… al eto – omklo im se i SLUCAJNO smo ih 3-put u mesc dana TUKLI… BILO JE I PLACA… Izgubili smo pripremnu utakmicu od Olimpije – posle 5 dana priprema, i sve ste zaboravili… Zvezda je zivot…

Reply
Deki јун 30, 2012 at 13:11

Mani bre da lupas!!! Pa od njega se to i ocekuje, alo bre!!! Iskreno, sem te dve situacije koji si naveo, on druge i nema….

Reply
commandos јун 30, 2012 at 11:41

mladenovic i kasalica su slabo sta pokazali u zvezdi, nadam se da ce biti bolji.mikic je potpuni promasaj, momak je i suvise los da bi ga nekome uvalili. budimo srecni ako ga nekome uvalimo za vise od 200000, mada i to je premija za naseg -kapitena- 🙁

Reply
Aureliano Buendilja јун 30, 2012 at 12:35

Mladenovic? pa sta si ti gledao? bilo je kada je slabije igrao,ali svakako je pojacanje. nije dzabe dobio poziv u reprezentaciju i na tim utakmicama se lepo pokazao. uzmi u obzir da decko ima 20 godina.

Reply
Gile delija јун 30, 2012 at 11:39

Idi molim te i ne okreci se.

Reply
Zvezdas Rijeka јун 30, 2012 at 10:59

S kojim klubom igramo danas?

Reply
Gile delija јун 30, 2012 at 11:41

Krsko u 18.00

Reply
Zvezdas Rijeka јун 30, 2012 at 21:09

Bolje da sam ostao u neznanju 🙂

Reply
Aimar јун 30, 2012 at 10:53

Idi Mikicu molim te ( al’ kol’ko ja vidim tebe niko nece da kupi coveceeee!!! )..ako mozes idi odma molim te,uzmi pare,obezbedi sebe i porodicu,dodji jednu godinu pred kraj karijere,odigraj za nas i to je to…

Reply
Zvezdas Rijeka јун 30, 2012 at 21:12

VEc par prelaznih rokova se kao fol neko interesuje a kladim se da ga niko nije ni trazio haha, pa ne kapiram zasto njega ne daju na posudbu u Vinču ili Jakovo dok mu ne istekne ugovor.
Mali Stojkovic kakav je fin dribling napravio u Pireju, ovaj nije u karijeri niti ce, toliko!

Reply
HAJMO ZVEZDAAAAA јун 30, 2012 at 09:58

Manje price, vise rada na terenu, zabraniti igracim davanje komentara u medijima pre bilo kakve utakmice…

Reply
Cigan јун 30, 2012 at 09:48

Ајде ти фино почни да се обазиреш на те ствари, кофер у руке и иди! Остарио си ти Мики, ово ти је последња прилика да идеш у иностранство, па ајде брате мили, добро теби, добро нама. Добар си ти момак али се не уклапаш у ову игру а и годинама одскачеш од осталих!

Reply
Zvezdas Rijeka јун 30, 2012 at 21:14

Ako nam on ostane ne beku nista ni od ove sezone, mi ako igramo 4.3.3 i forsiramo krilne napade, nasi bek i krilo moraju da se nadopunjuju,ubacuju , da znaju da pretrce i centriraju, ovako opet sve na Lazi a tamo na Mladji, dok onaj Milun izgubljen u mjestu, i onda naleti na loptu, zabije i to ga kao izvadi pa se ne pamte uzasno blijede partije na krilu.,bez 2 dobra dobra beka i 2 odlicna krila nemamo mi sta da trazimo, sta nam i Babalj vrijedi kad nema ko da centrira

Reply
josif јун 30, 2012 at 09:36

Ovoga se nikada necemo otarasiti!Ja nerazumem kako nemozemo dovesti desnog beka,pa zar je to toliko tesko?

Reply
lukank јун 30, 2012 at 09:18

sta prosinecki vidi u njemu, nema brzinu dribling centarsut, uvjek vraca loptu. momak nema kvalitet za zvezdu. eh valjalo bi kad bi ga nekom uvalili ali tesko.

Reply
Deki јун 30, 2012 at 13:14

Momak nema nista!!! On nema predstavu kako izgleda desni bek u danasnjem fudbalu!!!

Reply

Leave a Comment