Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Клуб навијача из Прокупља поклонио ЕКГ „Дому здравља“

Клуб навијача СД „Црвена Звезда – Београд“ из Прокупља, уручио је 3. јула педијатрији „Дома здравља“ у Прокупљу Инхалатор и ЕКГ апарат који су купљени од средстава прикупљених од продаје улазница са 16. хуманитарне утакмице у малом фудбалу, која је одиграна у марту ове године, и коју је организовао Клуб навијача СД „Црвена Звезда – Београд“ у спортској хали „Др Зоран Ђинђић“ у Прокупљу.

Хуманитарни сусрет одиграле су екипе Клуба навијача и Прве ТВ из Београда.  Своје учешће у досадашњим „хуманитаркама“ узеле су многе познате личности из света спорта, естраде, глуме, културе, новинарства. Свака хуманитарни меч намењен је најмлађој популацији у Прокупљу, у виду лечења и набавке медицинских апарата.

У прилог наведеном додајемо и да су прокупчки Звездаши добили позив од селекције ветерана ФК “Работнички” из Скопља, да одиграју меч малог фудбала од кога би сав приход требало да буде прослеђен малишанима, којима је помоћ добродошла и неопходна. Клуб навијача са задовољством је прихватио овакву понуду и отпутовао у главни град наших јужних суседа и 26. јуна на терену поред градског стадиона у Скопљу одиграо пријатељски сусрет. Ревијалне утакмице, нарочито када имају хуманитарни карактер не играју се на резултат, али тек да напоменемо Македонци за које су играли бивши репрезентативци су били бољи, 10:7.

Браво за Звездаше у Прокупљу и њихову хуманост.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

4 comments

Aca јул 4, 2012 at 14:21

Svaka cast za klub navijaca iz Prokuplja. Oni prikupise novac i dadose ga u humanitarne svrhe, a neki koji se busaju i udaraju u grudi kako su veliki Zvezdasi ne zele da odvoje 1000 dinara za godisnju clanarinu, postanu clanovi fk i tako bar na neki nacin pomognu klubu. Takvih ima mnogo, a dokaz je velika sramota da klub kao sto je Zvezda ima samo dvadesetak hiljada clanova od kojih jedva polovina placa uredno clanarinu. Jos jednom bravo za klub navijaca iz Prokuplja koji su primer nekim “velikim Zvezdasima“ koji bukvalno nisu nista uradili za klub. Bas nista.

Reply
DELIJE CENTAR NIS јул 4, 2012 at 14:06

Lepo,vodja porkupcana je teska seljacina upada na meceve dece 99. godiste i tuce se..>Seljacina…

Reply
Nikola јул 4, 2012 at 16:37

Jeste seljacina, ja sam iz Prokuplja i dobro ga poznajem. Ali mora se priznati da covek veoma dobro organizuje ove humanitarne utakmice i da pomaze onim ljudima kojima je pomoc najpotrebnija.

Reply
dani јул 4, 2012 at 23:16

Paprikari iz nisa nemoj da mi prozivate Sasu.Sta ste vi do sada uradili.

Reply

Leave a Comment