Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Бакић појачава Звезду!?

Марко Бакић

Како наш портал сазнаје из својих извора, ново појачање нашег клуба могао би да буде црногорки играч Марко Бакић.

Иако има само осамнаест година он је у прошлој сезони био капитен Могрена, из којег би могао као слободан играч да пређе у наш клуб. Он покрива позиције централног и офанзивног везног, а с обзиром на његов таленат, од њега се очекује да у будућности буде нови предводник црногорске репрезентације.

Његов менаџер је Фаљи Рамадани, који је иначе у добрим односима са управом Партизана, па је тако овај млади фудбалер био повезиван с клубом са друге стране брда. Поред тога за њега су се овог пролећа интересовали још Фиорентина, ПСВ и још неки европски клубови.

И поред свега тога он би требао да изабре Црвену звезду, јер је навијач нашег клуба и сматра да је Звезда најбоља опција за наставак каријере. Очекује се да он ускоро донесе коначну одлуку, а онда се надамо и придружи екипи на Златибору и задужи црвено-бели дрес.

Клуб је по питању овог играча остао “закопчан“, а у наредних неколико дана се могу очекивати конкретније информације у вези са Бакићем.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

 

Повезане вести

168 comments

Jovan јул 15, 2012 at 15:01

ODLICNO! nadamo se da ce biti velika zvezda 🙂

Reply
to je to јул 6, 2012 at 01:59

iz cg sam…ođe svi bruje o njemu,kažu da je mali veliki talenat…jeste da nije nešto brz,ali je veoma jak i ima ubitčan pas što se vidi i na snimku…čuo sam da je odbio fiorentinu i partizan i izjavio da želi da igra samo za crvenu zvezdu,iako mu je menadzer fadilj ramadani,koji je ujedno i menadzer pola partizanovih igrača!mali tvoja druga kuća te čeka! 😉 poz

Reply
Mani јул 5, 2012 at 17:07

Mali stvarno ima dobar pregled igre i daje odlicne pasove. Dovesti jos Ninkovica sad kad se ukazala prilika, a prodati Mikica i Dimitrijevica. Mali Djurickovic ode na pozajmicu, a mogao bi Ozegovic ako vec nece imati minutazu, decko treba da igra da se razvije i stekne iskustvo. Evo videcete koliko ce Djurickovic napredovati posle godinu dana igranja. Asamou zadrzati da konkurise Babalju za napad, a tu su i Kasalica i Milunovic…. Moze se ovaj tim lepo skockati za ovu sezonu. Samo da uprava ne usere stvar opet sa kasnjenjem plata i tako tim stvarima. ZVEZDO ZGAZI IH SVE!!!!!!!!!!!!! 🙂

Reply
Banecz_91 јул 5, 2012 at 13:47

Bolje crnogorski Kaka, nego bugarski Bebeto.

Reply
Ariljac јул 5, 2012 at 13:59

Hahahahaha e bravo brate gde se njega seti!!

Reply
Nemanja јул 5, 2012 at 11:37

Ako ga sad ne dovedemo necemo nikad!!

Reply
damjan 94 јул 5, 2012 at 15:34

ima još godinu dana ugovora,a ne vjerujem da će ga se ukrajinici odreći bez ičega, realno nismo u stanju da ga dovedemo…želje su jedno mogućnosti drugo

Reply
Mare јул 5, 2012 at 11:33

novi Burzanovic bgt, nista posebno 😀

Reply
Zvezdas јул 5, 2012 at 10:45

To jeste jedan od najtalentovanijih igraca na ovim prostorima,a zovu ga Kaka,jer fizicki lici na Brazilca,a ne zato sto je utripovani klinac sto misli da je vec igracina,a uz to je Zvezdas,koji je odbio mali klub,ali i neke evropske klubove,a jeste trazen od strane inostranih klubova zbog igara u kadetskoj i omladinskoj reprezentaciji,a koliko sam informisan igrao je i bio najbolji na prijateljskom mecu sa omladincima Srbije,a cuvao ga je Micko i nedavno je igrao u glavnoj rundi kvalifikacija za ovo evropsko sto se trenutno igra u Estoniji i prema izvestajima omladinci Crne Gore su nadigrali Engleze,koji su u finisu uz domacinsko sudjenje stigli do izjednacenja i za par dana ce ti Englezi igrati protiv Spajica,Mijailovica i ostalih iz omladinske reprezentacije Srbije i favoriti su u tom mecu,a protiv Svajcaraca Crna Gora je slavila sa 3-0,a Bakic je bio pokretac svih akcija,pravi plejmejker „desetka“ te selekcije i blizu je da debituje u seniorskoj reprezentaciji i sigurno bi bio pozvan da je izabrao drugu stranu,a ovako ga Grobar Brnovic mozda nece pozvati sem ako postane standardan.Dakle jeste ozbiljan talenat,a jos dolazi kao slobodan igrac,mada na ovim klipovima se ne moze videti ono najbitnije za veznog igraca u danasnjem fudbalu,a to je kontrola lopte u horizontalnoj kretnji pod pritiskom protivnickih igraca u cemu je najbolji Cavi,koji gotovo uvek izgubi loptu kad pokusa da krene vertikalno,ali horizontalom gospodari,pa makar ga presing naterao da se povuce blize svom golu lopta ostaje u njegovom posedu,a mnogi majstori u kontroli lopte su spori,sporiji od ovog Bakica,pa pogledajte ko je od vezista izabran u najbolji tim EP sve sporac do sporaca (Pirlo,Dzerard,Cavi,Alonso,Buskets,a ni Inijesta,Svajnstajger i Kedira nisu mnogo brzi) ali majstori u kontroli lopte i takozvanom citanju igre za razliku od Kadua i Dimitrijevica,koji pod presingom gube loptu ili upute pogresan pas,a ovaj Bakic vidi se da odigrava sa lakocom i preciznoscu iz prve,a to je ono sto trazi trener,ali bitno je i takticko pozicioniranje(ali to moze da se nauci) i kontrola lopte u duelima,jer i Evandro zna da kontrolise loptu,ali cesto bude fauliran kad dribla u stranu (cak je sigurniji kad krene napred u prodor) i onda bude uzalud to sto je prosao dva-tri igraca,jer ne nastavi akciju,a Bakic sa 1.85 m. je sigurno jaci u duelima i vise je za formaciju sa tri vezna nego Brazilac,kojem vise odgovara ona formacija iz derbija u kojoj i treba cesce tim da igra sem ako se dovede levokrilni napadac,a ako se ne dovede onda treba Veljku Simicu dati sansu na toj poziciji protiv Naftana,jer i to je jedan od najvecih talenata na ovim prostorima,mada pre ce Vukan Savicevic dobiti sansu,jer je igrao na toj poziciji u pripremnim utakmicama.U svakom slucaju Milunovic nije dugorocno resenje za tu poziciju i treba rotirati igrace najvise na toj i poziciji desnog beka.

Reply
ALcaponeDeLiJa јул 5, 2012 at 10:51

SVAKA CAST ZA KOMENTAR!

Reply
Deki јул 5, 2012 at 11:52

Pa super, daj boze da dodje…ali kako onda takav igrac da zavrsi kod nas… 🙂
predpostavljam da nisam jedini koji odmah pomisli da tu nisu onda cista posla.. Jos kad znamo ko mu je menadzer.. 🙂

Reply
Optikus јул 5, 2012 at 19:08

E brate volim da procitam ovakav komentar, lepo nesto kazes i obrazlozis . Bravo !

Reply
StarREd јул 5, 2012 at 10:36

Mali pravi veoma fine pasove….. mislim da bi nam dobro dosao 😀 😀

Reply
Pancev јул 5, 2012 at 10:05

I dalje stojim iza reci i komentara koje pisem vec par godina! Od ovog tima nema nista, slabiji smo od komsija cije ime ne zelim ni da pomenem! Sa ovom upravom, igracima, javnim licnostima koji su u klubu….mi samo propadamo. Pogledajte spisak ovih ljudi: Lukic, Stefanovic, Antic, Nikolovski, Vesic, Labus, Negic, Bajkovic, Aca Lukas, novinar Aleksandar Jovanovic, Ivan (Franjo) Ivanovic, Milan Kalinic, Viktor Savic…sve neki polukriminalci, narkomani, pijanci, nekulturni i neobrazovani. Pa uporedite ih sa ovim ljudima: Dzajic, Cvetkovic, Marinkovic, Avramovic, Ljubivoje Rsumovic, Mitic, Pizon, Ljuba Tadic, Dragan Nikolic…da li vam je sad jasno zasto nam ne ide?

Reply
RedStarForever јул 5, 2012 at 10:40

Kad vec pises takve stvari treba da znas da su ti od ovih gore nabrojanih dvojica teskih pijandura, a jedan vrlo sklon malverzacijama (tu naravno ne mislim na ove optuzbe za Dzaju ), ali da su bili vrlo korisni Zvezdi. Cemu navodjenje Bajkovica u losem kontekstu ? Neki od legendi Zvezde iz proslosti su bili u isto vreme legende nocnog zivota tadasnjeg Beograda, ali jebiga tad nije bilo intereneta da moze svako da ih pljune.

Reply
Беране ЦГ јул 5, 2012 at 09:57

Брате треба узимати наjбоље,ниjе битно што нису из наше школе,а оваj мали jесте наjбољи у цг.Оваj долази за џабе,и на њему hемо добро зарадити за неколико год.ако ништа друго.сjети се jоветиhа.Не знам какав hе бакиh бити у звезди,али живим у цг и знам да jе мали повезиван са доста jакиx европскиx клубова.

Reply
ALcaponeDeLiJa јул 5, 2012 at 10:19

Iskreno ja nisam znao za ovog igraca,po ovom snimku sam zakljucio sledece…za dete od 18 godina ima odlican pas,odlican pregled igre,trudi se da 99% lopti gura u prostor to jeste da asistira,znaci bazira svoju igru na brzom prvom potezu,asistencijama,i loptama u prostor,jako zrelo razmislja za svoje godine…slabo s ekrece u fazi odbrane i trudi se d aigra brzo,na prvu loptu zato njegova brzina i nedolazi do izrazaja,to mu je sve plus,e sad nema brzinu i sve to pokazuje u slabijoj ligi,mogren je nivo jagodine,slobode,radnickog u Srbiji…evidentno je boje i brze kretanje na snimcima na kojim igra u reprezentaciji,sto znaci da moze da s ekrece bolje i da napreduje jer ocigledno je jaci fudbal igra protiv boljih nego u ligi pa ga tjeraju na vise trcanja sto je i normlano sto znaci on moze bolje d ase krece,sve zvisi dali ima potrebe za tim,i ja ovo vidim kao dobru investiciju a ne samo zbog toga sto dolazi dzabe…dalje ja vidim da bi on uz Vukana Savicevica,Cikica,Simica,oba Filipa,Spajica,mogao da bude buducnost kluba,je rrealno je da ce i ovi igraci koje sad imamo za godinu ili dve odlaziti za velike pare a buducnost kluba nemoze da se bazira na dimitrijevicu ,kadu ili evandru…znate na sta mislim?!niko nekaze da c eovaj decko odmah igrat,mozd ai hoce,ako se pokaze,ako ne bice rezerva pa ce ulazit ili ovako ili onako,po meni sredina terena je nas najbolji deo ekipe,najkompletniji,sto starijih igraca sto mladjih koji ce sutra da ih zamene…mene brina desni bek,brine me dali ce jovanovic uspeti da s euigra sa Maxom,brine me dali ce milunovic moci d aodigra to levo krilo,ja se nadma d ahoce,dali ce napad d aproradi,ja za vezu nebrinem,i smatram da je ovaj Bakic ba rsto sma ovde vidjeo definitivno ima talenat koji treba svojim marljivim radom u narednih godinu ili dve d apretvori u kvalitet,zasto da za 2 godine nemamo vezu micko,bakic,savicevic?ili milivojevic,bakic,savicevic,ili micko,cikic,savicevic,ili micko,cikic,bakic…pa nece vecno tu biti evandro,micko,milivojevic,ili kadu,cava i ostali,razmislite malo,ima tu jos mladih igraca koji trebaju da napreduju ali sma se dotakao samo vezne linije…decko nas mozda vec sad odusevi pa mozemo prodat evandra,nemozemo govorit nevalja ili valja dok decko nedodje i neodigra nepokaze sta ume a sta neume,za vukana savicevica svi govorili dobar je ima talenta ali tek smo se sad uverili da stvarno ima potencijala,pustit edecu neka se uz starije i iskusnije razvijaju,jer Zveda mora da zivi od prodaj eigraca i neminovnost je da odlaze ali kad odlaze moras imati mladje zamene,a ne kupovat tek kad prodas,po meni je uvek dobro u klub dovoditi talentovane klince,jer to nije nagomilovavanje igraca vec talenti…nije isto kad imas u ekipi 5 talentovanih klinaca ili 5 igraca od 33 godine na istom mestu!

Reply
Aca јул 5, 2012 at 09:45

Ovo je jos samo jedna u nizu kombinacija barona od sopota i crnogorskog menadzerskog lobija. Sve su to kombinacije,samo kada to neki lukicevi pedu uvlakaci budu shvatili bice kasno. Nema smisla dovoditi decu sa strane kada u svojoj skoli imas pregrst talentovane dece koja nece videti prvu jedanaestoricu bas zbog ovakvih poteza najgore uprave u Zvezdinoj istoriji. Pa nisu valjda sva ta nasa deca netalentovana i nemaju valjda svi one zle menadzere i roditelje kako to neki vole “strucno“ da objasne.Ovako, samim dovodjenjem klinca sa strane samo se stvara tenzija i nervoza kod nase dece iz kluba, a onda se kao neki pitaju zasto oni odlaze, a neki od njih ne zele da potpisu ugovor sa Zvezdom. Ovo nije nikakva konkurencija za mesto u timu, ovim su baron od sopota, savetnik i njihovi nalogodavci po ko zna koji put lupili “samar“ deci koja su ponikla u Zvezdi.

Reply
ALcaponeDeLiJa јул 5, 2012 at 10:01

Jao Aco covece oladi malo,znamo da nisu u redu,svima je to jasno ovde,znamo i mi to sve ali oladi covece malo…umes li ti malo da diskutujes o nekim drugim stvarima???nebranim nikog,nisam te ni napadao ovde,ni tebe niti bilo koga drugog,kakvi su takvi su,pusti lupetanja daj malo diskutuj kao i ostali,UPRAVU SI ,ALI COVECE SVAKI DAN ISTO PISES,I TI SE POSLE CUDIS ZASTO MINUSI I ZBOG CEGA,NEKO TE MRZI NEKO TE PROVOCIRA,UPRAVU SI SVE ALI DAJ MALO LADI SA TIM PISANJEM,PISI I DISKUTUJ KAO I OSTALI,MUCNO JE OD TEBE CITATI SVAKI PUSTI DAN SVE ISTO…

Reply
Aca јул 5, 2012 at 10:14

Ko ovde nije u redu moze se videti iz aviona, a to su oni bezmozgasi koji me jure po sajtru, pa su cak i strazarili po celu noc kako sami priznaju. Ja se nikada nisam cudio otkuda minusi jer odakle dolaze i ko ih ostavlja govori samo po sebi. I pusti vise te izlizane i otrcane parole koje oni koriste u stilu “svaki dan pises isto “ i “sto se niko nije kandidovao na izborima sem lukica „“. To vec postaje ljigavo. Ja ne pisem isto ( pronadji isti komentar ili komentar slicne sadrzine ) i ja samo pisem ono sto mislim i ne moramo svi da mislimo isto ( doduse oni i ne mogu da misle jere nemaju cime ) a da li se to tebi i slicnima dopada bas me zabole ona stvar. N e koristi Caps Lock jer samo ispadas jos nepismeniji nego sto jesi.

Reply
Aureliano Buendilja јул 5, 2012 at 11:18

Koliko samo gluposti na jednom mestu. Kazes pronadji slican komentar!???? Pa svaki komentar ti je slican,pocinje jos jedan u nizu lukicevih lazi,bla,bla,bla. Svaki komentar ti ima gotovo identicnu sadrzinu i sustinsku poruku onoga sto mislis o nekim stvarima. Onaj lik Alkapone ti ostavi jedan normalan komentar,ti ka prozivas. Nazivas glupima sve one koji ne misle kao ti,a meni pominjes Tita? Ti ocigledno nemas drugare i nisi svestan koliko si glup decko. Uzmi nesto pamento citaj,j.bali te i Lukic i Negic,iskuliraj malo,juri ribe po gradu,radi,idi na more. Pravis se tu neki navijac a nisi prisao marakani,samo s.res u prozivas ljude,krivo ti je kad dobijes minus pa onda si nervozan i sve mrzis. Klasican net navijac.

Reply
Aca јул 5, 2012 at 11:44

Lepo si vas opisao tj grupu “Zvezdasi tastatura minus“ . Vi na vasu zalost zivite od plusa i minusa na ovim, a i nekim drugim sajtovima koje obilazite.Pisetre o lukicu pedu uvlakacke komentare i ne izlazite iz njegove ljebu. Zuti ste u licu, ako imate ogledalo sve ce vam se samo reci. Niko vas nikada nista nije pitao i nece vas pitati. O nicemu niste
odlucivali sto se Zvezde tice, a necete
ni ubuduce. Vi ste totalno nebitni likovi, u zivotu nedokazani i vasa simpatizerska rec moze samo ovde da se procita. U svakom slucaju hvala vam sto me verno pratite kao covekov najbolji prijatelj.

Aca јул 5, 2012 at 10:16

I da ne zaboravim. Nisi ti “al capone“ nikakav Delija. Ti samo mislis kao i oni da to i jesi.

Reply
ALcaponeDeLiJa јул 5, 2012 at 10:25

Ti si onda bolesno dete…ja ti pisem iskren komentar,pametan komentar,komentar drugarski o prijateljski,smaras covece,smaras,vidimo sve to sto pises,sve vidimo i sve znamo ali ti covece smaras,sebi si umislio da te neko proganja ljudi se zezaju satobom covece,to sma zakljucio iz toga stati pisu i svi s esmiju,svi znamo d ati nemislis lose o Zvezdi kao ni ja niti ti koji te ismijavaju,vec je smesno sto dnevno 50 puta i na svakoj vesti pises Lukic ovo Lukic ono,covece ljudi ti i ne citaju postove,zbog toga…ako je to tebi uredu isve ok onda jbguzivaj ,ovako mi koji to gledamo sa strane je smesno,to sam pokusao d ati objasnim i da ti kazem u najboljoj nameri ali ti si izgleda vise sklon vredjanju nego normlanoj diskusiji,ali ti nastavi meni nemset asmao ispadas smesan,naporan i da nekazem dosadan!Zao mi je je rsi za mnoge stvari u pravu ali govoriti svaki dan sve jedno to isto ,lopov onaj lopov ovaj lopov ta,mucno covece…sve najbolje.pozdrav!

Reply
Aca јул 5, 2012 at 10:27

Oni samo misle da se zezaju sa mnom, a ja se sprdam ovde sa takvim indijancima sa niskim koeficijentom inteligencije i dominiram u svakom smislu te reci. A oni i ti nastavite da “mislite“.

ALcaponeDeLiJa јул 5, 2012 at 10:29

Eto i ja sma more gresaka napravio u pravopisu sada ce neko napsiat znas i ti da pises:))),znam samo sam brzo kucao ali to nije dokaz da mene neko proganja:).ljudi izvinite na pravopisu,a ti Ao mani s evredjanja,ti si samo obicni simpatizer i navijac Zvezd ekao i mi ostali,nista pametniji niti veci od nas svih ostalis,samo vis ediskutuj a manje vredjaj,meni licno nemseta pisi sta god zelis samo ako zelis da ti ljudi citaju pisi nesto sto se moze citat:),kazem ti opet u pravu si sve sto pises samo je mucnina ciata to svaki dan po 50 puta,kako ti nedosadi?

Aca јул 5, 2012 at 10:53

Ako malo bolje pogledas na svakoj vesti ima mnogo vise komentara od mojih, na primer tvojih i jos nekih likova. Po tebi i njima moze se citati samo hvalospev i bajka o nesposobnom lukicu i kompaniji. Ali, bez brige vrlo brzo sledi otreznjenje i Zvezdina surova istina. I vasa simpatizerska. Necu nikada dozvoliti da vi koji sa bezbedne udaljenosti prdite i kenj.te ovde o nekakvom Zvezdastvu, samarate tastaturu, a stradion niste u zivotu videli da se poredite sa nekim ko istinski i u svakom smislu krvari za Zvezdu. Volite je vi i to vam niko ne moze zabraniti, niti oduzeti samo nemojte da ovde se.ete i solite pamet nekome ko celob sebe daje Zvezdi, a vi samo ljubav preko zice i tastature. Nemate pojma sta su gostovanja, granice, tuce, zaustavljanja na putu, kvar na autu u nekoj nedodjiji, cekanje u redu da udjes na stadion, nedobrodoslica na skoro svim gostovanjima, skupe ulaznice na pojedinim gostovanjima ( pretezno selendrama u Srbiji ) . Cast izuzecima,ovde posetiocima sajta. To uporedjivanje nece proci,nikad nije ni moglo da prodje, a nece ni proci ni ubuduce, bilo da sam ja u pitanju ili neko drugi. .

Aureliano Buendilja јул 5, 2012 at 11:32

Cuj ovo DOMINIRAM U SVAKOM SMISLU TE RECI,iskreno hvala ti,lepo si me nasmejao. Sad znam ko si,ti si fan Jelene Karleuse,ona je u tom nekom tripu. Ima neki derpe zovu ga,cini mi se,mali od skandala,mislim da si taj. Znaci Aco taj si,ijaoooo,onda se izvinjavam sto sam rekao juri ribe. Ispravka: juri frajere. I jos nesto,nemoj da kopiras reci,ni jednom nisi pominjao nivoe inteligencije i granice,dok te ja nisam prozvao na osnovu toga. Dobro,nesto si naucio.

Reply
Aca јул 5, 2012 at 11:47

Ti si pljiglu nego sto sam i mogao da zamislim.

ALcaponeDeLiJa јул 5, 2012 at 12:48

COvece zivis s aopasnim problemomvredjas ovde sve redo,neznas ljude a spominjes neke stvari koje nemaju veze sa mozgom,ovde ispade da jedini ti volis Zvezdu,jedini ti ides na utakmice i jedini ti budes na stadionu i sve to govoris ljudima koje neznas,covece to j etoliko glupo da nisi ni svestan,jedini si ti pametan a ostali svi glupi…sa takvim ponasanjem daleko ces dogurat…strasno ja sam mislio da to ti sve sto pises pises iz nekog straha iz neke ljubavi iz toga sto nemozes d apodneses neke stvari,TI SI LAVE BOLESTAN!

Reply
Aca јул 5, 2012 at 13:05

A ti si klasican berdzi i ljackise kosdjil.Original samo si ti.

aleksa јул 5, 2012 at 14:26

Ejjjjjjjjj aco ovi Pa.eri te ne vole.

LJUBISA јул 5, 2012 at 09:23

ne mogu ga dovest za đabe,moraju dati 95.000 evrica mogrenu zato sto je ponikao u tom klub,pravilo uefa

Reply
ALcaponeDeLiJa јул 5, 2012 at 09:56

To pravilo mislim da glasi samo u slucaju da je igrac mladji od 18 godina i ako nije imao profesionalni ugovor…decko ima 18 godina i istice mu profesionalni ugovor koji je potpisao sa 16 godina,i dolazi kod nas tj.prelazi bez obestecenja kao i svaki drugi igrac…u slucaju je mladji od 18 godina i da nije imao profesionalni ugovor,vec stipendijski u tom slucaju klub u koji prelazi bi moroa d aplati simbolicno obestecenje po pravilima UEFE koje je fiksno i za svakoga isto!to j eodprilike moje misljenje!primer,nas Micko,Zvezdino dete iz Zvezdine skole,profesionalni ugovor je potpisao sa 16 godina,na 3 godine,sledece godine mu istice ugovor i on na zimu ima pravo da predje ustvari d apotpise i da na sledecu ljeto ode bez obestecenja u bilo koji drugi klub na svetu,nijedan klub nije obavezan nista d aplati Zvezdi zato se svi i trude da se produzi ugovor sa Mickom na jos 3 godine pa da ide do 2016 godine…ima tu dosta pravila,kad se placa a kad ne,zasto i zbog cega,dali ima stipendiski ugovor ili profesionalni,dali je ponikao ili nije u tom klubu,dali ima 16 ili 18 godina i tak…

Reply
Aston јул 5, 2012 at 08:45

Pa pogledajte kako se samo brzo oslobadja lopte i na koji nacin,svaki nas igrac ima potez vise,a pogledajte decka uopste nedavi loptu.
Paklen igrac.

Reply
severna strana јул 5, 2012 at 10:09

е баш то ми се свиђа. Да сам гледао на клипу неке силне дриблинге, глупирања, шутеве из немогућих ситуација, одмах би рекао овај нема појма. Али не, потпуно супротно сам гледао. Дечко игра најпростији фудбал, а то је онај прави фудбал. Али и најтежи. Ретко ко зна да не компликује и филозофира.

Reply
dado јул 5, 2012 at 03:19

pa ovaj mali je cudo igrac,a tek ce da bude….dosta je talentovaniji od djordjevica koga je mogren prodao u fejnord!!!ja sam iz Budve,da znate da ne lupam bzv

Reply
bojan јул 5, 2012 at 03:10

ramadani menadzer??,,,,,,,,cao zdravo
(decka nisam nikad gledao i mozda gresim dusu al cim cujem prezime menadzera povraca mi se)

Reply
Dzekson јул 5, 2012 at 02:50

kao sto rece jedan admin ovde…“Mi nismo rekli da očekujete neočekivano i da će doći igrač koji pravi razliku, nego mlad i talentovan fudbaler za koga će se tek videti da li će biti jednoga dana igrač ili ne“ …Ovo znaci da on za sada i ako dodje kod nas nije pojacanje nego samo talenat i ima sve predispozicije kao i svi talenti u svemu(muzici, sportu, slikarstvu) da napreduje i da postane vrhunski majstor svog zanata ili da propadne kao vecina neotkrivenih talenata ili otkrivenih koji nisu imali uslove da napreduju ili zbog nekog drugog razloga(povreda ne daj boze ili ako ga udari slava u glavu). Sanse su 50-50! Svakako da bi ja voleo da on dodje kod nas, ali realno smatram da je bolje da provede godinu dana ili u Sopotu ili na pozajmici negde, a da mi za svaki slucaj dovedemo jos jednog ali proverenog igraca na poziciji ofanzivnog veznog jer nam je mnogo potreban za Evropu. Nismo toliko mocni kao Liverpul, Siti, Fiorentina, Celsi, Barsa koji imaju jake filijale i jake rezervne timove gde igraju neprovereni igraci i talenti pa tek onda dodju u prvi tim ako se pokazu dobro. Nama je za sada jedina filijala Sopot koji je neatraktivan i igra u 3.ligi grupa Beograd, a dobre odnose imamo sa Napretkom koji ima visoke ambicije i sa Slogom iz Kraljeva. Najbolje je ako dodje u Zvezdu da ga posaljemo na pozajmicu u Napredak kod Binica, da vidimo na cemu smo i kako ce igrati. Napredak pravi ozbiljan tim, sa igracima koje imaju sada ce sigurno uci u JSL a i druga liga se ne razlikuje mnogo po kvalitetu.

Reply
Borivoje Surdilovic-Surda јул 5, 2012 at 02:39

Sto gotivim ove crnogorce to je neverovatno,ali samo one koji postuju Srbiju kao crnogorci,i one Srbe iz Crne Gore,a takvih ima dosta.Crnogorci su se odvojili od Srbije,a opet njihovim fudbalerima je san da zaigraju za Zvezdu ili partizan.

Reply
MarkoDS1989 јул 5, 2012 at 01:44

Dovoljno je samo pogledati kako igra Udineze. Gledao sam dosta njihovih utakmica i ja sam se odusevio kakav je njihov stil igre. Vise mi se svidja njihova igra nego Arsenalova, Barsina itd. Umeju da drze loptu u svom posedu, teraju protivnicke stopere da izadju i onda iza njih stvore gol sansu. Dosta trce, imaju dosta trkaca u timu, nisu bas nesto posebno tehnicki potkovani ali se trude i igraci vise zadrzavaju loptu u svojim nogama nego sto igraju pas igru! A vrlo dobro funkcionisu po bokovima, i bekovi i krila, podesecaju me na nas najbolji tandem u poslednjih 5-6 godina Ninkov-Lazetic. I sto je najbolje ta dva igraca imaju i na levoj i na desnoj strani. Kod nas zadnji vezni nikako da ode napred i da pravi vezu izmedju stopera i ofanzivnog veznog nego ima samo defanzivne zadatke da kvari igru dok u Udinezeu zadnji vezni i kreira igru i dosta je kod protivnickog sesnaesterca. A napadac ne igra po krilnim pozicijama, nego samo u spicu i stalno je na istoj distanci od ofanzivnog veznog i centarsutevi mu iskljucivo stizu od korner linije a ne od polovine, dok kod nas napadac obavlja funkciju krilnog napadaca pa nam je realizacija katastrofalna. E takvu igru hocu, gde igraci trce dosta, gde nema dosta dodavanja na svojoj polovini, gde svi napadaju i trude se, a ne kao kod nas da igrac ne sme da drzi loptu duze od 3 sekunde.

Reply
Bzzz јул 5, 2012 at 01:41

Auuu kakav potez,odlican potez uprave,Bakic je odlican i prvo em sto dolazi dzabe,drugo odlicnim igrama ce pomoci klubu,i trece za jedno 2,3 godine prodacemo ga za dobre pare !!!

Reply
MarkoDS1989 јул 5, 2012 at 01:47

A polovinu od tih „dobrih“ para uzece Ramadani!

Reply
cira јул 5, 2012 at 06:26

Odakle ti to da ce Ramadani uzeti pola para? Koliko ja znam decko dolazi kao slobodan igrac i njegov menadzer uzima procenat od ugovaranja sledece prodaje i to placa sledeci klub…Sto bi Zvezda dala pola para menadzeru,ako je on slobodan i ne placa otkup ugovora + procenti od sledece prodaje.To bi isto bilo onda i sa svim fudbalerima…Vilotic je recimo otisao kao slobodan igrac i zvezda nije dobila dinara,sto bi sadasnji njegov klub placao nekom menadzeru procente ?Placa samo usluge izvrsene u pregovorima.Ako je menadzer vlasnik ugovora onda igrac nije slobodan i ne dolazi kao takav.

Reply
CZV јул 5, 2012 at 01:39

Bajkovic-Mikic Maksimovic Jovanovic Mladenovic-Evandro Mijailovic Bakic-Lazovic Kasalica Babalj.Mada ako bog da pa se plasiramo u 4.kolo kvalifikacija ja bih umesto Micka stavio Milivojevica jer je fizicki mnogo mnogo jaci,a tu ce nam doci neki jak i fizicki odlicno pripremljen klub,a i Luka ima bolji i jaci sut od Micka tako da ako udjemo u plej of Luka umesto Micka na zadnjeg veznog.Nadam se da cemo pored tekme sa Jedinstvom odigrati jos koju da nam se uigraju Jovanovic,Bakic,i Babalj tj.da udju u formu i da se uigraju sa svojim parovima na svojim pozicijama.Postoje 2 igraca iz Crne Gore za koje sam hteo da dodju u Zvezdu,a jedan upravo dolazi bez sumnje Bakic je veoma kvalitetan,ima odlican pas,dobar sut i bila mi je zelja da on dodje,a drugi igrac je Stefan Mugosa ima 20 godina,igra spica,igra za mladu reprezentaciju CG i kapiten je Buducnosti iz Podgorice.

Reply
MarkoDS1989 јул 5, 2012 at 01:51

Pre bih u tim stavio dva zadnja vezna Micka i Milivojevica nego ovog Bakica. Mislim da necemo sigurno igrati sa 2 zadnja vezna. Micko ce biti zadnji vezni dok ce Milivojevic igrati malo ispred Micka i imace ofanzivnije zadatke a bitan nam je i zbog suta na gol iz daljine i zbog pasa u prazno!

Reply
CZV јул 5, 2012 at 02:36

I sta onda da radimo sa Bakicem,gledajmo realno nije doveden da sedi na klupi.

Reply
Dzekson јул 5, 2012 at 02:59

Kukali ste 2 godine da nam uprava dovede Milivojevica i sad kad ga imamo vi ga selite na klupu jer dolazi neki Crnogorac za koga niko nije cuo i koji je neafirmisan i tek treba da se pokaze da li je za prvi tim Zvezde ili ne! Uopste mi ne smeta da u timu igra i Micko i Milivojevic. Neka igraju na pozicijama na kojim su igrali citave sezone i to je to, lepo je funkcionisalo a s obzirom da su napredovali i da su se uigrali na tim pozicijama ne bi trebalo da ih selimo na klupu. Milivojevic je uz Maksimovica i Milunovica i Bajka najveci Zvezdas od igraca i to je to. Micko je zvezdino dete i ne treba pisati o njegovoj ljubavi prema klubu. A Milivojevic je odlican u defanzivnim zadacima, a zna da podeli loptu u prazno vrlo dobro a o jacini suta ne treba pricati.

Reply
Petar јул 5, 2012 at 06:33

Niko nije rekao da treba da igra, ni Lazovic kad je dosao nije odma igrao, a pogle sad kaki je igrac,a i msm da ce se lako uklopiti u tim posto su to swe mladi momci!

Reply
CZV јул 5, 2012 at 13:47

Pa Lazovic nije odmah igrao jer nam je trener bio Pizon,a kod Robija je skroz drugacija prica.

Reply
Petar јул 5, 2012 at 01:11

Decko koji brzo razmislja! Strasan pas! Idealan za ZVEZDU, jos moze dosta toga da nauci od Evandra i Robia, za par godina Zvezda ce ga sigurno dobro prodati! Davno nisam video na nasim prostorima ovakvog malodg igraca sredine terena koji uopste nije skrt za loptu, tacno se vidi da decko igra mozgom…Jos slobodan igrac,a da je „los“ ne bi se fiorentina i psv otimali za njega! Msm da je owo pravi potez uprave,zato sto kad Evandro ode ili neki drugi igrac sreine terena imacemo adekvatnu zamenu!! A za ostele neverne tome koje sumnjaju u poteze Robija i ostalih u klubu samo jedan :* jer vise je nas koji verujemo u Nas klub! 😀

Reply
Mrmot јул 5, 2012 at 01:11

Ljudi ovo je samo gomilanje mladih igraca, alo bre zna se ko igra sredinu, to trebaju iskusni neki lisci izmedju 25-30 godina, da ima tu pascinu u prostor, jos dolazi kao slobodan igrac on da tamo nesto valja oni bi njega unovcili, videcemo kako je ali tim se ne stvara time sto ce se kupovati „mladi talenti“ sa kojima se ekipe evropskog kalibra sprdaju

Reply
vuk јул 5, 2012 at 00:28

ima dobar pregled i pas al je spor..

Reply
ALcaponeDeLiJa јул 4, 2012 at 23:58

Sad sam saznao ovo za Ozegovica i za Djurickovica,nisu prodani nisu kaznjeni momci ce otici na pozajmicu u neku superligasku ekipu da igraju ,djurickovic goinu danna a Ozegovic verovatno 6 meseci,nije planirano je rje planirano da Ozegovic ostane a da Asamoa ode na pozajmicu medjutim Asamoa se pokazao bolje na utakmicama a i fizcki i Robi je tako odlucio,kakve kazne i bakraci sta vam je,jao jesmo nekakav prgav narod samo izmisljamo,momcima treba konstantna igra svig 90 minuta,30 utakmica u sezoni u najvisem rangu naseg fudbala i treba d aigraju jer ce tako brze da sazriju,brze nego u sopotu,neki su se prema informacijama bas nametnuli a pre sveg Asamoa i Vukan mali…

Reply
Goran јул 5, 2012 at 00:55

Gramatika ti je na „nivou“ 🙂

Reply
ALcaponeDeLiJa јул 5, 2012 at 09:37

Izvini te uciteljice

Reply
madness2233 јул 4, 2012 at 23:58

Ljudi Bakicu je istekao ugovor,Jovanovic je dosao kao slobodan igrac,Babalj 300K placen,dovesti jos Malbasica 200-300K,i Ninkovica na pozajmicu bar 300-400K plata i milina.To je pa skoro ceo transfer Tosica.

Reply
ALcaponeDeLiJa јул 5, 2012 at 00:01

ma malbasic nije potreban,niti j eu planovima to j esamo vest koja je bila pre vis eod mesec dana,on nije potreban zvezdi,pogotovu sad kad je Robi dobio Vukana malog…o malbasicu niko nerazmislja,veruj mi,nekazem da je los ali nece biti doveden jer zvezda treba da rastereti igracki kadar,ozegovic i djurickovic idu na poajmicu…

Reply
Goran јул 5, 2012 at 00:55

Babalj 370 000

Reply
aleksa јул 4, 2012 at 23:46 Reply
ALcaponeDeLiJa јул 5, 2012 at 00:03

i proci ce kao s amoreirom,bacenih pola miliona evra:)…on sta da valja nebi dosao u vosu,realno,e vosa,jedva 3 u srbiji,ok imaju pare ulaze se ali zar nemislis d anije mogao naci klub bar u drugoj drzavi,jos ima holandsko drzavljanstvo,kakvo crno pojacanje:)

Reply
aleksa јул 5, 2012 at 00:58

Ali oni ljudi dovode Apiju,Moreirui ovog,a mi SVe moj do mojega osim Jovamovica Dobar igrac.

Reply
Spiritus јул 4, 2012 at 23:26

Jos jedan virtuoz crnogorkog fudbala i propali potencijal u najavi . . . Dokle bre vise ? Pa zar nas nisu opomenuli vec dovoljno Mugosa,Vesovic i njima slicni ? I opet ce neko nase dete da sedi na klupi a mafija ce da nabija cenu ovim tzv. talentima iz fudbalske velesile kao sto je Crna Gora, pa ce ta ista mafija da otima pare za njih a Zvezdi ce opet da ostane .!. i tako u krug . . .
Vec vidjeno !

Reply
filip јул 4, 2012 at 23:38

kandiduj se za predsednika posto sve znas i preterano si pametan…sve si vec video

Reply
aleksa јул 4, 2012 at 23:44

Upravu je Spiritus tih taleata iz cg ima dosta,

Reply
filip јул 4, 2012 at 23:50

pogledaj klip ili sacekaj da vidis decka pa onda komentarisi…jos nije dosao vec pljujete

Reply
aleksa јул 4, 2012 at 23:51

On nek igra za nase omladince ljudi naas prvi tim je ko omladinski.

delijaMNE јул 5, 2012 at 01:29

Spiritus ne kenjaj, ti mi i tvija CG mafija… Sta LUPAS?!

Reply
madness2233 јул 4, 2012 at 23:22

Miguel Veloso presao u Dinamo kijev.Dosao je i Kranjcar nedavno.Bojim se da sad Ninkovic def otpada,treba iskoristiti to,makar pozajmica 1 sezonu,a onda je od naredne slobodan igrac,i mogao bi da potpise ugovor.

Reply
filip јул 4, 2012 at 23:36

sanjam tog igraca brate

Reply
19Д С89 јул 4, 2012 at 22:56

mama, mama Bakic ide u partizan …Šta sine? NISTA, NISTA ..OTISO U ZVEZDU :)))))))))

Reply
Ashaman јул 5, 2012 at 09:53

MA on je ronaldinjo .kolko se mi brzo napalimo …a nismo ga ni videli kako igra uzivo..videcemo ga u zvezdi ..

Reply
zvezdan јул 4, 2012 at 22:54

Samo se nadam da ovo nije jos jedan pulen Raje Bozovica

Reply
Misko јул 5, 2012 at 09:18

momak nema nikakve veze sa rajom bozovicem to vam pouzdano tvrdim jer sam iz budve i pricaju da ga je dejo savicevic preporucio

Reply
Misko јул 5, 2012 at 09:18

momak nema nikakve veze sa rajom bozovicem to vam pouzdano tvrdim jer sam iz budve i pricaju da ga je dejo savicevic preporucio

Reply
IgOr јул 4, 2012 at 22:50

Kako god moje misljenje je bilo da nama treba neki iskusniji igrac koji ce predvoditi ovu ekipu, ali dobro sta sad, ne mora da znaci ni da ce Bakic biti u startnoj postavi, neka se dokaze pa nek Robi odluci..

Reply
***nemanja*** јул 4, 2012 at 22:41 Reply
Gašpar јул 4, 2012 at 22:39

Ma, kakav Bakić, nije ovo košarka

Reply
Komedija јул 4, 2012 at 22:28

Igrac Faljija Ramadanija za kog se interesuje PSV i fiorentina i on na kraju dolazi u srbiju i to u zvezdu,iako je falji partizanov menadzer.
Ovde definitivno nesto nije normalno.Pa i partizanovog miljkovica „traze “ veliki klubovi pa nikako da ode ,za scepovica satro nude 9 milki ,a oni odbijaju.
Sto dalje od faljijevih igraca koji ne zavrse cak ni u partizanu,momka je glupo da procenjujem preko preko videa,ali je previse smesna vest.

Reply
filip јул 4, 2012 at 22:14

Bas dugo nisam video igraca sa boljom pas igrom…precizan,brz,konkretan pas i to po onim njivama u crnoj gori…jos decko ima 18 godina i plus za dz…po meni vrhunski potez!!! a vi sto pljujete sve i krivi su vam svi idite na neki drugi sajt

Reply
Mikan јул 4, 2012 at 22:09 Reply
Milos јул 4, 2012 at 22:02

po ovom snimku ne moze mnogo da se proceni kakav je igrac jer je ovo mnogo losa liga…ali vidi se da ima talenat i da zna da odigra dobar pas u prazno…kod Robija ce sigurno napredovati..

Reply
Branimir јул 4, 2012 at 22:09

Мени се допао. Дјелује мало споро, али зато врло луцидно. Подсјећа ме на Милана Јанковића.

Reply
ShoNara јул 4, 2012 at 22:02

Ovaj decak nista bolji nije od Milivojevica, cak su i slicnih fizickih predispozicija.
Nama treba neki pokretljiv ofanzivni vezni, a ne skele od 185 cm.

Reply
Tomo Karadza јул 4, 2012 at 22:06

ne pricaj ako nisi upucen.

Reply
Youri Djorkaeff јул 4, 2012 at 22:08

da samo što Milivojević ima 21 godinu a Bakić 19. Još je mlad, mislim da ima talenat. On je bio kapiten u Mogrenu, koliko sam shvatio u prvom timu. Sa samo 19 godina… Dobar je on igrač, glupo ga je uporedjivati sa Vešovićem.

Reply
MarkoDS1989 јул 5, 2012 at 02:17

slicnih fizickih predispozicija??? Pa Milivojevic je po snazi jedan od jacih u Zvezdi. Za sada dominiraju Jovanovic i Maksimovic sto se tice gradje i snage!

Reply
Slobodan јул 4, 2012 at 22:01

Dovesti fudbalera za kog su se interesovali Psv i Fiorentina, i to bez dinara, pri cemu taj isti fudbaler ima 18 godina nikako ne moze da bude los potez… Razmislite i sami zasto…

Reply
milos 90 јул 4, 2012 at 21:59

nemogu da govorim za igraci nista ,jer ga nisam nikad gledao,al eto talenat…
Sigurno je slab u duelima,ako dodjemo do 4.kola skoro svi ima da ga otresu ko slinu .joj jebem ti Ramadinija

Reply
Dragan Kg јул 4, 2012 at 21:55

O ovom decku ne treba komentarisati dok ga ne vidimo, mozda i bude nesto od njega, ali ako je istina ovo za Djurickovica i Ozegovica onda je to velika sramota! Kao oslanjaju se na nasu decu a onda ih teraju iz kluba. Zasto njih dvojica da ne dobiju sansu, zbog koga, koje mi to extra igrace imamo pa njih dvojica ne mogu da igraju??? Ako ovo bude istina onda je to jos jedna bruka i sramota! A to sto imamo kapitena koga ne mozemo da uvalimo ni za pola miliona evra to je posebna prica!!!

Reply
Deki јул 4, 2012 at 22:01

Ama zavlace nas samo tako!!! Misle da imaju bezrezervnu podrsku, da rade sta hoce i to objasne sa 2-3 smesna obavestenja!! ali gospodo malo ste se zajebali!!!

Reply
nscz јул 5, 2012 at 00:05

bitno da si napisao da je to bruka a da ni ne znas da li je to tacno, i gde je u opste objavljeno…momci idu na pozajmicu alo eeeejjj u cemu je problem???da nisu prihvatili pozajmicu bila bi pljuvacina po njima kako su nabedjeni klinci i kako ne shvataju sta je zvezda!!!ovde je izgleda najbitnije nekog pljuvati a do tada ste u stanju istog dizati u nebesa

Reply
Ryber Palunko јул 5, 2012 at 13:02

Izgleda da ljudi prosto uživaju u riječima ‘bruka’ ili ‘sramota’. Čak im je i jedan najnormalniji potez, kao pozajmica mladih igrača, i to u isti rang takmičenja i time stvaranje dobre saradnje s ostalim klubovima i sprečavanje stvaranja još kojeg Smedereva, neviđena ‘bruka’ i ‘sramota’! A prvi bi ih pribijali na stub srama kad bi s njima u sastavu počeli gubiti mečeve. Prvi!
Nisu im dovoljna ni imena Jugovića, Jankovića, Baste, Drulića, Vidića (eeej, Vidića) i gomile ostalih, koji su bili na pozajmucama. Na Vidićevom mjestu tad je igrao, recimo, Stevo Glogovac. I tad je bio korisniji timu (Muslin trener, mislim), a vidi se koliko je Vidiću štetila pozajmica (Spartak Subotica).
Bruka i sramota je u svemu vidjeti bruku i sramotu.

Reply
Deki јул 4, 2012 at 21:54

Uprava napolje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
Mikan јул 4, 2012 at 21:54

Mislim da bi bilo extra da on dodje,ako me utisak ne vara ima odlican zavrsni pas,to je ono sto nama nedostaje.

Reply
Aca јул 4, 2012 at 21:52

Ovo je vrhunac lukicevog neznanja i nesposobnosti.On i savetnik samo nastavljaju da mazu oci onima sto ne vide nista, buzdovanima.

Reply
mariachi јул 4, 2012 at 21:51

Sta omasli lik na 0:44 😀

Reply
Vanja јул 4, 2012 at 21:51

Bilo bi dobro, ogroman talenat gledao sam ga nekoliko puta i stvarno se vidi klasa.

Reply
strucnjak јул 4, 2012 at 21:50

pa i BOJAN BAKIC bi igrao bolje fudbal od 92% tima! lopovi dajte prava pojacanja a ne neke zutokljunce!

Reply
vesly јул 4, 2012 at 21:50

Mali nije uopste los! 😀 Zvezda dovodi mlade talentovane igrace koji ce da igraju za manje para a nista nisu slabiji od sadasnjih sto su u Zvezdi! 😀
Msm bice dobar ako ode Dimitrijevic! 🙂
Mada po meni je trebao da dodje neko ko je iskusan za LE a ne talentovan! 😀

Reply
Deki јул 4, 2012 at 21:47

Pa ok da on dodje, ako je talenat kao sto se prica, ali da to bude neko vanredno pojacanje, koje se iznenada ukazalo… Ali za ligu evrope treba bre iskusan ofaz.vezni…

Reply
ShoNara јул 4, 2012 at 21:40

Ja ocekivao Rakocevica, ali ni Bakic nije los, dobar je u odbrani, a ume i tricu da metne.

Reply
Youri Djorkaeff јул 4, 2012 at 22:10

hahaha malo je nizak za košarku al’ šta da se radi :DDD

Reply
Aleksandar јул 4, 2012 at 21:39

Nije ništa posebno ovaj Bakić……

Reply
Tomo Karadza јул 4, 2012 at 22:08

gledao si ga nekad?

Reply
Беране ЦГ јул 4, 2012 at 21:30

Бакиh jе велики таленат,и ако цг има шта да понуди звезди то jе он.Радоваhу се ако заиста додjе.

Reply
CarMajstor јул 4, 2012 at 21:30

Svi mi koji smo mislili da je rec o Borisu Bakicu 😀

Reply
Goran јул 4, 2012 at 21:21

Kol’ko ja vidim, ovaj mali je odličan plejmejker, kakvog nismo imali baš, baš odavno.

Reply
Provereno јул 4, 2012 at 21:17

Idu ova dvojica nazalost,djurickovic i ozegovic,koliko sam cuo neka agencija je otkupila njihove ugovore , i idu 6 meseci u radnicki iz kg-a pa za dalje kako bude…i posle nek pricaju kako se oslanjaju na skolu,a momci nisu dobili ni sansu da se dokazu.
Momci srecno u svakom slucaju.

Reply
Zvezdaš јул 4, 2012 at 21:31

Ožegović je debilčina samo takva. Ja sam prvi bio koji ga je hvalio i ovdje na sajtu, a i u društvu, al’ to je konj koji se ne može ni zamisliti. Dolazi svako malo ovdje u Gradišku, pije, puši, napije se k’o stoka kad god dođe, jednom znam čak, lik je ovdje u gradu i loče, a Zvezda igra utakmicu i to na Marakani još čini mi se… Tako je jednom prilikom nekome ovdje je rekao nešto tipa „Ma onaj ustaša sere, neće da me stavi u tim“ i to je došlo do Robija, pa je popušio suspenziju i zbog toga nije imao priliku ulaziti 😉

Reply
Mikan јул 4, 2012 at 21:56

Ma daj bre brate,odakle ti to,oni bi trebali da nose nasu igru u skorijoj buducnosti,tako da cisto sumnjam u ovo.

Reply
MILAN KG јул 4, 2012 at 21:06

ko zna mozda ovaj bude extra a mozda je kao vesovic talenat ovo ono on veze nema u svakom slucaju treba dovoditi talente.

Reply
dusan јул 4, 2012 at 21:04

jos jedan satro biser crnogorskog fudbala… manite nas se vise sa tim igracima raje bozovica

Reply
MILAN KG јул 4, 2012 at 21:07

otkud ti takva infornacija?!

Reply
madmix јул 4, 2012 at 21:03

van persi nije produzio ugovor-sledece sezone je nas!I to bez obestecenja!

Reply
marko јул 4, 2012 at 21:17

Van Persi je veliki Zvezdas! Rekao mi je drug koji je sedeo sa njim dok su isli u skolu zajedno! Bio je redovan na Severu! 😀 😀 😛
– Mana ja ipak mislim da nama treba NOVI VEZNI RED! I da je tu problem! 😉

Reply
madmix јул 4, 2012 at 21:27

a mogli bi i ronaldinja posto ga niko nece i to odma’!

Reply
marko јул 4, 2012 at 22:07

Jbg. kasnimo za Ronaldinja! Maznuo nam ga Atl. Mineiro… Ali je nas, prvom prilikom kad ga shutnu! 😉
Cit’o sam u nekoj reviji, da je veliki Zvezdas! 🙂

Reply
kobr90 јул 5, 2012 at 00:55

dolazi bre van persi….kaze on meni KOBR90 LISTEN TO ME….J WANT TO BE LEGEND OF DELIJE…ja mu kazem: ROBIN WELCOME,BUT BABALJ IS FIRST OPTIONS. xD

Reply
MareMaestro993 јул 5, 2012 at 02:22

BABALJ IS FIRST OPTIONS xDD

Nemanja јул 4, 2012 at 20:55

Tako je bilo za onog Makedonca koji stvaro razbija i na kraju valjda otisao u Liverpool i niko vise nikad nije cuo za njega…

Reply
DS јул 4, 2012 at 22:58

Pa i ne moze niko da sazna za njega kad je tamo otisao pre 4,5 meseci a i igra za njihove omladince.Uostalom Liverpul je veliki klub pa da je taj makedonac usao i u seniore sedeo bi na klupi,jer je mlad,i fizicki slabiji od ostalih u Premier ligi.

Reply
DelijaNS јул 4, 2012 at 20:55

Ozegovic i Djurickovic napustaju klub,sta radi ova uprava…boze me sacuvaj.

Reply
Rastko јул 4, 2012 at 20:56

ma daaj bre otkud to sad? 🙁

Reply
era јул 4, 2012 at 20:56

sta pricas?

Reply
DelijaNS јул 4, 2012 at 21:02

Videce sutra ujutru ko ne ide na pripreme,sramota vise stvarno sta se radi.
Pa pogledajte koga se su sve oterali unazad par godina.
Filip Djuricic,Causic,Aca Kovacevic,Fica Jankovic sad i ova dvojica,sve su to talentovani momci i tek tako odlaze,a dovodimo neke polu igrace,koji ce da se naigraju i na kraju da odu tj, ako odu u azerbejdzan ,tunis,zanzibar itd.

Reply
era јул 4, 2012 at 21:10

Da, sta bi sa onim sto su najavljivali da ce Robi danas odrediti ko ce biti kaznjen?

Reply
Драган јул 4, 2012 at 21:14

Не причај свашта, Ђуричић је отишао давно пре ове управе.

Reply
Djora јул 4, 2012 at 21:25

Jel bitno koja uprava je pustila Djuricica,pricam uopsteno!?
Zato sto niko ne zna da postavi pravo pitanje,zato i propadamo.

Драган јул 4, 2012 at 21:33

Човек је написао горе „шта ради ова управа“ и онда испод навео као пример Ђуричића. Нема никаквих проблема да се каже шта и како јесте, али не да се износе неистине. Ми последњих година не губимо нашу децу, она потписују уговоре, а на ШЕФУ СТРУКЕ је да одлучи да ли их жели у тиму или не. А омладинска школа осваја већину трофеја у српском фудбалу. Окренуло се ту много тога и ова прича око тога да се терају Звездина деца из клуба једноставно није тачна, када је у првом тиму много играча из наше школе.

Nemanja јул 4, 2012 at 21:52

Vi rekoste da ocekujemo neocekivano ovo stvarno nisam ocekivao.Rekli ste da ce doci igrac koji pravi razliku a ne osamnaestogodisnjak …………….JEL SE ZAVRSILA AFERA MILIJAS……..

Драган јул 4, 2012 at 21:58

Ми нисмо рекли да очекујете неочекивано и да ће доћи играч који прави разлику, него млад и талентован фудбалер за кога ће се тек видети да ли ће бити једнога дана играч или не. Помешао си нас са некиме.
За Милијаша ће се знати крајем ове недеље.

Nemanja јул 4, 2012 at 22:19

Na kraju sezone ste rekli da ocekujemo neocekivano.A ako dodje ovaj onda nije realno da dodje i Milijas .

Luka јул 4, 2012 at 22:10

otkud ti to?

Reply
a da nije mozda Milijas ?! јул 4, 2012 at 22:23

ahahahah do kraja nedelje, ako se bilo sta bbude saznalo pojescu kompijuter !!! I saljem vam sliku 😀 hahahha

Reply
Nemanja јул 4, 2012 at 23:11

DRZIM TE ZA REC!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
Uros јул 5, 2012 at 12:00

Idu na pozajmicu,ne napustaju zauvek!

Reply
MaX јул 4, 2012 at 20:54

ahahahah ovo je proverena vest kao sto je dosao i Milijas … !!!!!!!

Reply
Gojko Veličanstveni јул 4, 2012 at 20:49

Bolje da je glasio naslov Bakić se vraća u Zvezdu..
Srećno Borise i da pogadjas onako trojke..

Reply
Баба Неранџа јул 4, 2012 at 20:52

О чему ти то?

Reply
milos јул 4, 2012 at 20:55

Postoji i humor

Reply
Yo јул 4, 2012 at 20:55

Hahahahahahahaha

Reply
Баба Неранџа јул 4, 2012 at 20:47

Значи има брзину, снагу, није шкрт, даје добре пасове и асистенције, добар је за проигравање, шта рећи један комплетан играч који ће још да развије своје умеће кроз пар година, коначно и ми из Звезде да добијемо појачање.

Reply
MaRe Delija јул 4, 2012 at 20:47

Mali deli pasove vrhunski..nadam se da ce doci i biti dobar igrac, a ako ga DEJO preporucuje onda ne sumnjam…sto vise ovakvih mladih talenata u Zvezdi je veliki dobitak za klub. Pozz braco DELIJE

Reply
Igor јул 4, 2012 at 20:47

Jos da prodamo 5-6 igraca, pa da imamo optimalan broj od 25…
Ovo je cissto gomilanje igraca, plata . . .

Reply
aleksandar јул 4, 2012 at 20:46

Dobar je, ali kad sam gledao ovaj klip toliko sam se smejao. Ljudi pa ovo je amaterska liga, koja je smejurija ova cg liga 😀

Reply
lpool јул 4, 2012 at 20:49

a ja mislio da mi imamo losu ligu 😀 mali je talenat ali tek treba da se dokaze,videcemo od cega je kad pocne derbi 😀

Reply
aleksandar јул 4, 2012 at 20:53

Ja jos gledam, cudim se sta je ovo, covek cim izgubi loptu staje sa trcanjem, pitao sam se jel glume? PRAVI CRNOGORCI 😀

Reply
Баба Неранџа јул 4, 2012 at 20:56

Имамо веома лошу лигу.

Reply
aleksandar јул 4, 2012 at 21:13

I nasa liga nije na nivou vrhunskih, ali nasi makar trce i tuku po nogama ko mesari. Jedva cekam da vidim kako ce se tu snaci. Jer koliko vidim, decko za celu karijeru nije imao nijedan iole ozbijniji izazov (utakmicu). Slazem se da je dobar, drago mi je sto je dosao, ali necu nista da se radujem dok ga ne vidim uzivo protiv klubova tipa Radnicki KG, Rad, Vojvodina… ili ako mu Robi ukaze sansu u Evropi. Do tad, stand by

Reply
Branimir јул 4, 2012 at 22:02

Па, тек треба да дође?!

madmix јул 4, 2012 at 20:40

samo jos stilic i iskusan bek i odlican prelazni rok!

Reply
CZV јул 4, 2012 at 20:43

Kakav crni bek mi jos nismo Mikica oterali,tu su nam i Vesovic,Stojkovic,Lukovic a ti trazis beka,i sta ce nam Stilic kad imamo sada dosta veznjaka.

Reply
madmix јул 4, 2012 at 20:58

pa umesto dimitrijevica a ja ne trazim nista samo iznosim misljenje

Reply
Nemanja јул 4, 2012 at 20:38

Sta ste stavili „!?“ k’o da dolazi Djordi Alba

Reply
DS јул 4, 2012 at 20:44

Ti do pre 2 nedelje nisi ni cuo za Albu.

Reply
milos јул 4, 2012 at 20:56

A zato ti znas ko je Bakic, kalibar svetskih razmera

Reply
Branimir јул 4, 2012 at 22:00

Признајем, нисам ни ја.
Хе хе, добро би нам дошао умјесто Микића.

Reply
ALcaponeDeLiJa јул 4, 2012 at 23:29

Alba je levi bek a Mikic desni,ja sma cuo lepe stvari za ovog decka samos ot nisam znao da je igrac ramadania ja sam mislio da j eigrac Jugovica ali nebitno,imamo lepu sredinu,evandro,micko,milivojevic,savicevic,cikic,bakic:),sve sredina i vezni,nije lose,smao desni bek supljo sve:)!

Reply
vuk јул 5, 2012 at 00:24

alba i mikic ?? a bez majke je li ovo realno sto citam…

ssssaaasssssa јул 4, 2012 at 20:37

samo da ne bude kao burza i vesovic

Reply
aleksandar јул 4, 2012 at 20:46

Sta je falilo Burzanovicu?

Reply
Ognjen јул 4, 2012 at 20:36

Dejo Majstore 🙂 Deja skaut Zvezde u Crnoj Gori, ovaj mali je Fenomenalan Ljudi videcete…:)

Reply
Uros јул 4, 2012 at 20:35

DAJ BOZE

Reply
Slobodan јул 4, 2012 at 20:31

Au kakv tim imamo, a kakav ce tek da bude za par godina… pa nama preko 20 igraca ima ispod 21 godine…

Reply
Delija јул 4, 2012 at 20:30

Ja sam iz Crne Gore, decko je odlican igrac, mlad je, ali je veliki talenat, pravi vezni igrac, kreator. Kad ga Robi utegne bice najbolji vezni igrac kojeg smo imali do sada. Nadam se da ce vrijeme pokazati da sam u pravu.

Reply
Bzzz јул 4, 2012 at 20:27

To bre ljudi,odavno sam njega spomenuo odlican je igrac !!!

Reply

Leave a Comment