Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Фудбалери на Златибору, Ђуричковић у Крагујевцу

Фудбалери Црвене Звезде вратили су се у уторак 3. јула са припрема у Словенији. Изабраници Роберта Просинечког после десет исцрпљујућих дана у којима су углавном радили на физичкој спреми, у четвртак 5. јуна селе се на Златибор, где ће одрадити другу фазу припремног периода и где ће се више пажње посветити уигравању и тактичким замислима, обзиром да се почетак сезоне (19. јул) и меч другог кола квалификација за Лигу Европе озбиљно примакао. Током боравка у Дежели црвено-бели одиграли су четири контролна меча, и забележили два пораза и по једну победу и реми. На српској планинској лепотици наши фудбалери имаће још један тест против екипе Јединство Путева 9. јула.

Тренер Роберт Просинечки одредио је списак путника за други део припремног периода и на њему се налазе:

Голмани: Бајковић, Весић, Кировски.
Одбрана: Ненадић, Крнета, Микић, Јовановић, Младеновић, Максимовић, Михајловић, Луковић.
Везни ред: Перовић, Лазовић, Евандро, Димитријевић, Вешовић, Каду, Миливојевић, Мирић, Савићевић, Милуновић, Симић.
Нападачи: Ожеговић, Бабаљ, Асамоа и Касалица.

Црвено-белима ће се по завршетку европског првенства у Естонији, придружити и омладински репрезентативци, Спајић, Мијаиловић и Стојковић, док ће у наредних 6 месеци наш првотимац Петар Ђуричковић провести на позајмици у екипи Радничког из Крагујевца. У аутобусу за Златибор нашао се и Душан Кљајић, који ће учествовати у раду стручног штаба

 

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

 

Повезане вести

32 comments

Mani јул 5, 2012 at 17:12

Cikic se napio sinoc, stici ce kad se otrezni!! 😀

Reply
MaRe Delija јул 5, 2012 at 14:01

A Marko Babic? Kazu da treba i on da se uskoro prikljuci pripremama.. :)))))

Reply
Aleksandar јул 5, 2012 at 12:50

Ako u zvezdi greje klupu bolje da ide na pozajmicu.Vratice se kao nov igrac. Assamou ili Ozegovica bih isto poslao. Nego, sta je sa onim mladim Lukovicem? Nisam otkad su otisli u Sloveniju nista cuo od njega.
Od svih mladih igraca, Savicevic je izgleda najvise pokazao. Mozda Robi racuna na njega.

Reply
Mladen јул 5, 2012 at 12:24

Cikic je takodje otisao na pripreme,ovde ga nema na spisku putnika a lepo se vidi na snimku sa jutrosnjeg polaska da je medju putnicima za Zlatibor…http://www.sportal.rs/news_category.php?category=19

Reply
Petarr јул 5, 2012 at 12:13

Eh kad bi nasli neku ozbiljnu evropsku ekipu koja igra standardno ligu evrope/sampiona pa da vidimo lepo gde smo… meni su iskreno bezveze ove utakmice sa jedinstvom i slicnim ekipa uz svo postovanje prema njima jer u evropi cemo imati mnogo jace protivnike a i u JSL. Mada dobro,mozda treba prvo poceti od slabijih ekipa ali videcemo….

Reply
Luka јул 5, 2012 at 12:08

Radnicki Kragujevac je odlicna ekipa. Bolji klub za pozajmicu po meni nismo mogli da nadjemo za njega. sada neka se potrudi i neka odigra bar 6,7 meceva.

Reply
delija u srcu јул 5, 2012 at 11:59 Reply
Deki јул 5, 2012 at 12:02

Pa 3 godine nas farbaju sa tim igracem,ej!!! I uvek se lozimo…

Reply
volim zvezdu јул 5, 2012 at 13:49

Sto je najgore, ja se uvek primim…bar malo :O

Reply
Драган јул 5, 2012 at 12:05

Ово су нагађања која трају већ годину и по дана. Било би лепо да макар нађу новог играча, излизали су плочу. Новинарством се данас баве и бабе и жабе.

Reply
Miljan јул 5, 2012 at 12:37

Ma gluposti, a i njih dvojica ne igraju na istoj poziciji.

Reply
nekac јул 5, 2012 at 12:52

Dragane, Ninkovic dolaziiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
Deki јул 5, 2012 at 11:44

Daj boze da gresim, ali nismo se bas pojacali!!!! Nesto mi mirise da cemo i ove godine da se mucimo… A za evropu sam tek siguran da nemamo tim… Opet kazem, voleo bi da nisam u pravu, ali iz svega do sad vidjenog….. 🙁

Reply
:) јул 5, 2012 at 11:28

Kakvo uigravanje a jednu utakmicu imaju ? I to Jedinstvo putevi koja je sasvim solidno odigrao ove sezone u beton ligi i vjerovatno ce biti dobar pokazatelj naseg stvarno stanja -.- smesno 😀

Reply
Delija DBC јул 5, 2012 at 12:15

Jedinstvo putevi je prosle godine uslo u trecu ligu,a ove godine je osvojilo trecu i sad je uz Napredak i Borac glavni favorit da udje u visi rang,videli ste kako je Napredak ove polusezone vezao skoro sve pobede,ali ipak nije uspeo da udje u visu ligu,pare su cudo,Putevi ce kupiti dosta dobrih igraca,ako vec nisu i kupili,ali ce i pogurati finansijski sudije da udju u TSL,ako ne udju ove sezone u TSL,za najduze 3 godine ih ocekujem tu!
Zivi bili,pa videli…

Reply
markobz јул 5, 2012 at 12:22

Tacno. Micic (glavni u Putevima) je cudo. konacno je poceo da daje pare.

Reply
fringe јул 5, 2012 at 11:27

Ne znam zasto nema Cikica. On kolko znam igra levo krilo. Izgleda da ostankom Lazovica levo ce biti Milunovic i Kasalica eventalno Perovic a Kasalica u spicu, tako da je malo verovatno pored ove trojice da igra Cikic. Verovatno ce na pozajmicu negde, mozda Sopot za pocetak. Videcemo

Reply
Luka јул 5, 2012 at 12:14

On je poveden da samo malo oseti atmosferu priprema sa prvim timom. Tako je bilo i sa Jankovicem pre, a i jos nekima. Kasnije kada predju za stalno bice im lakse da se uklope.

Reply
Звезда - Србија јул 5, 2012 at 11:16

http://www.mozzartsport.com/vesti/malbasicu-blizi-hofenhajm-nego-zvezda
Јуче су га сви испљували овде на сајту, кажу у Раду резерва шта ће нама. А за Хофенхајм одговара, али добро Хофенхајм је само село а ми смо Европски прваци из престонице. Е какви смо ми људи, једном видимо играча на терену и одмах судимо о њему. За коју годину нећемо имати кога да доведемо јер и овај тек напунио 19 и оће одмах преко

Reply
ALcaponeDeLiJa јул 5, 2012 at 12:54

Kkav hofejham mislis da ce tamo igrati umesto rajana babela i ostalih?prodao ga ranko preko svoji veza,za duplo manje par anego sto vredi eno na ostalim sajtovima kukaju navijaci Rada,ako tako anstave njima negine druga liga…upmati sta ti kazme,nem aon teorije tmao da igra,otici ce na pozajmicu u cvajtu u ko zna koju ekipu i to ce biti za njega kraj,i dalje mislim da on nije kvalitet za Zvezdu,ne ja to svi misle…decku puno srece ali svi znamo kako se zavrsava karijera kad neko iz srbije ode sa 19 godina u klub i ligu gdje nemoze igrat!

Reply
milos 90 јул 5, 2012 at 11:09

i meni je drago zbog Djurickovica,kod nas se nebi naigro,a u radnickom koji je solidan odigrace bar 20-tak utakmica od 30…

Reply
Simpaticni brko јул 5, 2012 at 11:07

A Cikic?

Reply
ALcaponeDeLiJa јул 5, 2012 at 11:10

e to je meni zasmetalo,ide miric a ne cikic,ali ajd verujmo robiju,miric nece ni igrat:),a cikic je premlad,verovatno ce negdje i on put kragujevca,nisa,jagodine,na pozjmicu…nesto mi je se vise istakao simic i savicevic od cikica,mozd aje manje i igrao ko zna,nesto nemogu da odredim ali mislim da je bolji duplo od mirica ali moramo tu kladu nekom prodat:)!

Reply
Aca јул 5, 2012 at 11:04

A koji su to igraci koji ce po recima Prosineckog biti precrtani sa spiska i nece putovati na Zlatibor zbog nezalaganja i loseg odnosa prema Zvezdinom grbu i dresu, prema klubu, na utakmici protiv krskog ????? Ja ne vidim da je bilo ko precrtan. Robi je odavno poceo da radi isto sto i oni, da ne govori istinu. Cirkus nastavlja sa radom. Na trapezu su trenutno lukic i vesic. Uskoro stize istina. Ona prava i tu nema lazi, nema prevare. Uskoro.

Reply
Звезда - Србија јул 5, 2012 at 11:20

Вероватно истина стиже на сос каналу? Или можда на спорталу, журналу. Видим и нека Правда почела да анализира Звезду.

Reply
Aca јул 5, 2012 at 11:25

Nisi razumeo, surova istina ce biti teren. Tu vec ne mogu da lazu i mazu. Tu se sve vidi. Na njihovu zalost.

Reply
escort јул 5, 2012 at 11:02

A gde je stoper Jovanovic\? Nadam se da je samo admin napravio gresku i da je i on otisao sa ekipom, treba nam iskusniji stoper.

Reply
Mare Delija јул 5, 2012 at 10:41

Oni najboljeg veznog igraca poslali na pozajmicu…

Reply
Luka јул 5, 2012 at 10:59

Ma dobra je to odluka, kod nas ne bi igrao a to je najgore za njega sad… Problem je sto kad Zvezda posalje mladog igraca na kaljenje, njegova citava familija se uvredi pa ti on posle ode za smesnu kintu…

Reply
delija86 јул 5, 2012 at 10:40

A Jovanovic?

Reply
ALcaponeDeLiJa јул 5, 2012 at 11:01

Zaboravili su ga stavit,ja se zabrinuo i odem na sajt kluba kad ga tam ima u spisku:),pise da putuje,verovatno ga admin zaboravio ubacit:),nebrini nista:).Drago mi je zbog Djurickovica imat ce priliku da igra svih 90 minuta ,30 utakmica u sezoni u solidnoj ekipi,takve nam pozajmice trebaju a ne pozajmice u 3 ligu,i kad se vrati bice to novi igrac puno bolji,spremniji,iskusniji za godinu dana konstantnog igranja,to godi i njemu i Zvezdi…ovako ce da brze sazrije,i vise da igra,moze samo da napreduje,a igrat ce verovatno tam 100% jer dolazi tamo umesto Kostica.Ja sma uvek bio za ove pozajmice,nemoz eon nista napredovat u 3 ligi,ovo su prave pozajmice!i neslazem se za komentar gore da je on najbolji vezni igrac u Zvezdi:),ali zasto nebi postao,bilo bi dobro,u svakom slucaju pametan potez…i nebrinite se Jovanovic putuje!:)

Reply
Luka јул 5, 2012 at 11:09

Putuje i Jovanovića, sad ćemo ispraviti.

Reply

Leave a Comment