Moja Crvena Zvezda
КошаркаРегионална лига

Uvalin:“Degutantno suđenje“

Mihailo Uvalin:"Dokle će nam suditi specijalci?

Košarkaši Crvene zvezde očekivano su pretrpeli poraz u okviru 21. kola NLB lige od ekipe Partizana rezultatom 68:76, ali se slobodno može reći da su posle dužeg vremena pružili zadovoljavajuću igru. Posebno je to bilo vidljivo tokom prve dve deonice, nakon kojih su crveno-beli košarkaši imali i prednost od 37:36. Takođe treba napomenuti da i prvi centar naše ekipe Uroš Nikolić nije nastupio na večerašnjem susretu zbog povrede.

I pored svega toga trener naših košarkaša Mihailo Uvalin bio je više nego ljut i razočaran na konferenciji za novinare nakon susreta:

– „Ako nas ne žele u Jadranskoj ligi, onda to treba otvoreno da kažu, a ne da nam šalju ‘specijalce’ za suđenje. Bilo je degutantno gledati kako se kriterijum okrenuo u drugom poluvremenu.

Nije bilo lako parirati Partizanu na ovoj utakmici, ali u principu sam zadovoljan kako smo odigrali, bez obzira na rezultat. U narednim kolima čeka nas težak raspored. Raduje nas svaki poraz Zadra, kao i njih naši neuspesi. Računamo da bismo sa još dve pobede ostali u ligi.“

Današnji susret sudili su Petar Obradović (BIH), Dragan Nešković (SRB) i Tomislav Vovk (CRO).

Повезане вести

3 comments

Comments are closed.