Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Асамоа у Београду на тестовима, сутра резултати

Асамоа у петк приликом напуштања тренинга
Асамоа у петак приликом напуштања тренинга

Фудбалер Црвене звезде Натанијел Асамоа се вратио јуче у Београд на детаљна испитивања, обзиром да се није осећао баш најбоље последњих дана. Наиме, како је Натанијел рекао за наш сајт у петак преподне пре тренинга, он се осећао лоше, имао је температуру, и није тренирао. Касније је одлучено да млади нападач буде послат за Београд, обзиром да му се стање није поправило.

Иако су неки медији објавили да је Асамоа добио маларију, ове информације су више него преурањене, јер се до резултата тестова, који се очекују у уторак, неће знати са сигурношћу дијагноза.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

9 comments

SHERIFF јул 9, 2012 at 13:46

Crni Natanijele da nije holesterol?

Reply
MILAN KG јул 9, 2012 at 13:22

zmaj je asamoa ja mislim da sa njim u postavi imali bih neverovatnu brzinu napred lazaasamoa i lune ili kasalica

Reply
Luka јул 9, 2012 at 12:35

Kako sam se ja odsekao juce kada je na sportalu osvanuo naslov: „I Asamoa poslat za Beograd“. Na te gluposti od sajtova ne treba ni ici…

Reply
Vlajko јул 9, 2012 at 12:25

Posto je Ozegovic poslat na pozajmicu, koliko vidim na Asamou se ozbiljno racuna ove sezone. Mozda ne bude u prvoj postavi, ali cini mi se da cemo imati zver sa klupe :D.

Reply
Mirko јул 9, 2012 at 11:43

Šta je ovo jbt svaki dan po jedan igrač manje,šteta za Asamou,zato neki po Brazilu a platu če tražiti naravno pošto neće da raskine ugovor,ako ćemo pošteno duguju mu pare a verovatno i 700hiljada obeštećenja za Pašeka nismo platili,meni nije jasno ko je ovde lud zar nije bilo logično da je na pripremama pa kad se dogovore da ode ,ovo je velika glupost uprave i Robija,što mu nije dao sansu treba nam ofanzivni vezni.

Reply
milos 90 јул 9, 2012 at 11:42

Samo da bude sve uredu,samo da nije bolestan…

Reply
ALcaponeDeLiJa јул 9, 2012 at 10:27

Asamoa nadam se da je sv euredu i d aje u pitanju obicna prehladica i kasalj,za koji dan ponovo u stroj,u nove pobede,sad ili nikad!

Reply
Grk јул 9, 2012 at 09:08

Dobro je kad nije slijepo crijevo. 😀

Reply
Petarr јул 9, 2012 at 10:28

Nekako imam dobar osecaj u vezi Asamoe,mada kad bi vise dobijao sansu na utakmicama znali bi sve o njemu… sada ce sigurno vise moci da igra jer je otisao borha pa je sada alternativa Babalju,jedino ako Kasalicu ne stave u spica sto cisto sumnjam…

Reply

Leave a Comment