Бесплатна летња школа џудоа у СЦ Шумице

0

Џудо клуб Црвена звезда и Спортски центар Шумице и овога лета организују јединствену акцију – бесплатну летњу школу џудоа.

Најтоплији део године уједно је и одлична прилика да сви наши млади суграђани који желе да се опробају у џудоу, дођу у Спортски центар Шумице. Под стручним вођством тренера нашег трофејног клуба као и Звездиних првотимаца и репрезентативаца млади Београђани ући ће у све тајне олимпијског борилачког спорта.

Вождовачки храм џудоа СЦ Шумице, будућим џудистима врата отвара од 02.јула и то три пута недељно: понедељком, средом и петком од 10 до 11:30 часова. Будуће јудоке од куће је довољно да понесу само тренерку и наравно да не заборавимо- веома важан предуслов за свако успешно учење: добру вољу и осмех.

Позив је упућен не само младима који би да начине прве кораке на струњачи већ свим љубитељима олимпијског борилачког спорта и свим београдским јудо клубовима да се придруже бесплатној летњој џудо школи.

Прошлогодишња акција дала је одличне резултате – пред сам почетак нове школске године град Београд постао је богатији за 40 нових младих спортиста. Млади јудоке -полазници наше бесплатне школе, имали су прилику да слободно време током летњег распуста корисно утроше и посвете се олимпијском борилачком спорту кроз јача дух и тело.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Profile photo of Zvanični Sajt Džudo Kluba
Zvanični sajt Džudo kluba Crvena zvezda

НЕМА КОМЕНТАРА

Одговори

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green Facepalm