Бесплатна летња школа џудоа у СЦ Шумице

start

Џудо клуб Црвена звезда и Спортски центар Шумице и овога лета организују јединствену акцију – бесплатну летњу школу џудоа.

Најтоплији део године уједно је и одлична прилика да сви наши млади суграђани који желе да се опробају у џудоу, дођу у Спортски центар Шумице. Под стручним вођством тренера нашег трофејног клуба као и Звездиних првотимаца и репрезентативаца млади Београђани ући ће у све тајне олимпијског борилачког спорта.

Вождовачки храм џудоа СЦ Шумице, будућим џудистима врата отвара од 02.јула и то три пута недељно: понедељком, средом и петком од 10 до 11:30 часова. Будуће јудоке од куће је довољно да понесу само тренерку и наравно да не заборавимо- веома важан предуслов за свако успешно учење: добру вољу и осмех.

Позив је упућен не само младима који би да начине прве кораке на струњачи већ свим љубитељима олимпијског борилачког спорта и свим београдским јудо клубовима да се придруже бесплатној летњој џудо школи.

Прошлогодишња акција дала је одличне резултате – пред сам почетак нове школске године град Београд постао је богатији за 40 нових младих спортиста. Млади јудоке -полазници наше бесплатне школе, имали су прилику да слободно време током летњег распуста корисно утроше и посвете се олимпијском борилачком спорту кроз јача дух и тело.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>