Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаОдбојка

„Aqua Viva“ уз шампионе

Aqua Viva

Одбојкашки клуб Црвена звезда у сезони 2012/13 поновиће тешко остварив резултат од пре осам година. Наиме, наш одбојкашки колектив биће једини европски клуб који ће у одбојкашкој Евролиги бити заступљен и са мушким и са женским погоном. О томе, као и о плановима за нову сезону пре само неколико дана говорили су предсeдник ОК Црвена звезда Зоран Манасијевић, генерални секретар Ана Аврамовић, као и директор маркетинга Црвене звезде Зоран Аврамовић.

Амбициозно руководство нашег одбојкашког колектива већ је успело да оствари значајан успех пред старт сезоне. Први велики спонзор ОК Црвена звезда у новој сезони биће „AQUA VIVA“.

Како се сазнаје потписивање спонзорског уговора између ОК Црвена звезда и „AQUA VIVA“ биће обављено у понедељак 16. јула.

Повезане вести

2 comments

Deki јул 15, 2012 at 00:04

Svaka im cast!!!!!!!!!!!!!!! Zvezda breeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!

Reply
Aca јул 14, 2012 at 13:48

Odbojkaski klub izvanredno i profesionalno vodi gospodin Boricic i njegovi saradnici i nije nikakvo cudo sto je to ubedljivo najorganizovaniji klub u sd Zvezda. Trofeji se osvajaju svake godine i klub odlicno funkcionise u svakom smislu te reci. Sve cestitke Boricicu i njegovim saradnicima i neka samo tako nastave. Valjda ce i lazni predsednik fk da nesto i nauci od velikog Aleksandra Boricica, a ima i sta da nauci samo ako hoce.

Reply

Leave a Comment