Данас одлука о Пешићу, или ипак не?

Небојша Човић
Небојша Човић

Небојша Човић

Коначан расплет ситуације око (не)останка Светислава Пешића на кормилу КК Црвена звезда могао би да се, у значајној мери макар, догоди данас.

Наиме, за данас је заказан састанак председништва КК Црвена звезда након којег се може догодити да целокупна ситуација око шефа струке буде далеко јаснија.

Ипак, имајући у виду да је коначан расплет већ неколико пута добио продужетак рока, ове информације треба узети са резервом и сачекати да видимо шта ће медијима бити саопштено након састанка.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

  • covicu samo nastavi vidis da se groblje usralo ,poremetio si im koncepciju.
    I nemoj da radis ono sro bi tvoja konkurencija htela a to je da dignes ruke od svega . Nedaj da te pobede . Imas podrsku iskrenih navijaca

  • Ako je ikako moguce,gospodin Covic bi trebao da nadje neki nacin i da se zahvali ljudima bliskim demokratskoj stranci…..zna se ko su….njima je stalo do Zvezde samo ako mogu da imaju neku korist…..Nadam se da ce Kari i Cova nastaviti saradnju za dobrobit Crvene Zvezde….

  • Људи и ако оде Пешић ,доћи ће верујте ми добар тренер.А што се Ракочевића тиче ,он не долази јер је његов отац мом блиском познанику рекао да је врло тешко да дође!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Veliki Nebojsa Covic je pravi profesionalac u svom poslu, odgovoran,savestan,ozbiljan i poslovan covek koji mnogo voli Zvezdu i u nju je ulozio sve sto je imao i mogao da ulozi. Inrastrukturu, ali pre svega svoje veliko znanje i sposobnost da vodi jedan klub kakav je Zvezda. On je svidjalo se to tegeltiji i slicnima vise uradio za Zvezdu u ovih nepunih godinu dana nego svi njegovi predhodnici zajedno u proteklih 12 godina. Uradio je i mnogo vise i od svih tzv predsednika fk zajedno pocev od vujina, toplice,den tane i zakljucno sa nesposobnim lukicem svidjalo se to nekom ili ne to je istina. Potrebno je samo da se jos neke kockice sloze i ako moze jedan nesposobni i bahati lukic koji nista dobro nije uradio za fk da ima toliki kredit i da se prema istom pokazuje strpljenje vise prema bilo kome do sada, onda je to minimum koji moramo primeniti i na velikog Nebojsu Covica. Sve ce doci na svoje mesto, ja se uopste ne brinem za kk jer znam da je isti u pravim rukama.

    • Апсолутно се слажем са тобом. Не треба никако сумњати у његове способности нити у његове намере.Треба пустити Човића да ради свој посао и резултати ће доћи.Ја чак очекујем да ће и Пешић остати, ако је само у питању еисплаћени новац.То ће Човић испоштовати до краја августа.