Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаОдбојка

Вујовић:“Нама је Црвена звезда инспирација“

Milan Vujovic, Zoran Manasijevic i Ana Avramovic

Као што смо вас још третходне недеље обавестили, Одбојкашки клуб Црвена звезда је добио новог спонзора који ће у великој мери помоћи учешћу нашег и мушког и женског погона у Евролиги за сезону 2012/13. „Књаз Милош“, односно „Аква Вива“ јуче је у просторијама Црвене звезде потписала спонзорски уговор са нашим клубом. Потписивању су присуствовали потпредседник ОК Црвена звезда Зоран Манасијевић, генерални секретар клуба Ана Аврамовић и директор маркетинга „Аква Виве“ Милан Вујовић.

Након потписивања уговора, директор макретинга „Аква Виве“ Милан Вујовић, који је иначе и бивши одбојкаш Црвене звезде је изјавио:

– Одбојкашки клуб Црвена звезда је поновио успех из 2004. године. „Аква Вива“ је препознала идеју Црвене звезде и радо смо се одазвали и прихватили позив челних људи клуба. Нама је Црвена звезда инспирација и сигурно је да иза овог уговора не стоје само бројке, већ сати и сати заједничког рада. „Аква Вива“ ће покушати да буде додатни подстицај даљим успесима Звездиних одбојкашица и одбојкаша.

Потпредседник ОК Црвена звезда Зоран Манасијевић је овом прилико позвао и остале Звездаше, који су сада успешни људи да се угледају на „Аква Виву“ и пронађу свој интересу у спонзорисању Црвене звезде.

Повезане вести

2 comments

Misko јул 19, 2012 at 00:41

Sve najbolje odbojkasima i odbojkasicama u ligi sampiona!!!A u prvenstvu opet idemo na trofeje.Redovno gledam vase meceve i stvarno uzivam.Zvezdo VOLIM TE SVIM SRCEM !!!

Reply
Anka јул 17, 2012 at 15:23

Sjajno, samo tako nastavite sa radom. Licno bih volela da nasa dva kluba, u obe konkurencije, postanu i stabilan klub u Evropi. Mali je broj medija ispratio zenski odbojkaski klub u zadnjih nekoliko godina gde su nase dam cetiri godine za redom bile u vrhu CEV kupa. Smatram da je vreme slicno ponoviti i u Ligi Sampiona! Znam da je potrebno vreme i sredstava jer ovde se ni upola ne ulaze u odbojku kao sto se to cini u Italiji. Sve posledica forsiranja tzv. vrhunskog sporta, ciju smo masku razotkrili mi navijaci odavno, a ne definisanje nacionalnog sporta i omasovljenje.

Reply

Leave a Comment