18072012-milica-nikolic

Милица Николић пета на јуниорском Евро купу

 • A A A
 • Наша Милица Николић ( до 48 кг)  остварила је одличан резултат, пласманом на пето место на јуниорском Европском купу у Пакшу.

  Одлично је Милица почела учешће на јуниорској такмичарској смотри. Са акцијом која је оцењена џукооком Швајцаркиња Дебора Клемп поражена је од наше Милице у првом колу. У другом колу ни Ноа Минскер из Израела није могла да нађе решење за нашу црвено белу џудоку. Немицу Норде Нyмекер Николићева је победила убедљиво, ипоном чиме је ушла у полуфинале.
  Ипак спортска срећа је у борби за финале окренула леђа Николићевој. Бугарка Магдалена Вербанова у акцији која је оцењена џукоом била је успешнија од наше Милице. У борби за бронзано одличје Немица Патриција Цекелy била је успешнија од Николићеве чиме је српска џудока остварила пласман на пето место.
  - Иако сада не могу да будем претерано срећна морам да уједно будем и објективна у чињеници да сам имала три победе и два пораза овде у Пакшу. Имајући у виду да је конкуренција одлична и да су такмичари заиста врхунски пето место је заиста одличан резултат. Сада  треба да на најбољи начин да анализирам урађено и да наставим даље са радом. Имајући у виду да је ово проба за Европу не могу да будем незадовољна, ово је ипак резултат вредан сваке пажње – истакла је Милица Николић. 

  О аутору: SD Crvena Zvezda

  Tekstovi sa oficijelnog sajta sportskog društva.

  Постави коментар

  Ваша е-маил адреса неће бити објављенаОбавезна поља су означена *

  *

  Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green Facepalm

  Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Facebook

  Twitter

  YouTube

  Пријавите се!

  Будите у сваком тренутку, ма где да се налазите, обавештени о најбитнијим дешавањима у клубовима СД Црвена звезда!

  Пријавите се!

  Будите у сваком тренутку, ма где да се налазите, обавештени о најбитнијим дешавањима у клубовима СД Црвена звезда!