Milica Nikolić peta na juniorskom Evro kupu

Milica Nikolić peta na juniorskom Evro kupu

68
0

Naša Milica Nikolić ( do 48 kg)  ostvarila je odličan rezultat, plasmanom na peto mesto na juniorskom Evropskom kupu u Pakšu.

Odlično je Milica počela učešće na juniorskoj takmičarskoj smotri. Sa akcijom koja je ocenjena džukookom Švajcarkinja Debora Klemp poražena je od naše Milice u prvom kolu. U drugom kolu ni Noa Minsker iz Izraela nije mogla da nađe rešenje za našu crveno belu džudoku. Nemicu Norde Nymeker Nikolićeva je pobedila ubedljivo, iponom čime je ušla u polufinale.
Ipak sportska sreća je u borbi za finale okrenula leđa Nikolićevoj. Bugarka Magdalena Verbanova u akciji koja je ocenjena džukoom bila je uspešnija od naše Milice. U borbi za bronzano odličje Nemica Patricija Cekely bila je uspešnija od Nikolićeve čime je srpska džudoka ostvarila plasman na peto mesto.
Iako sada ne mogu da budem preterano srećna moram da ujedno budem i objektivna u činjenici da sam imala tri pobede i dva poraza ovde u Pakšu. Imajući u vidu da je konkurencija odlična i da su takmičari zaista vrhunski peto mesto je zaista odličan rezultat. Sada  treba da na najbolji način da analiziram urađeno i da nastavim dalje sa radom. Imajući u vidu da je ovo proba za Evropu ne mogu da budem nezadovoljna, ovo je ipak rezultat vredan svake pažnje – istakla je Milica Nikolić. 

Podeli

Komentari

Budi prvi koji će ostaviti komentar!

Obavesti me o
avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshock???cooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsad!?ideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Slike
 
 
 
Audio i video fajlovi
 
 
 

wpDiscuz