Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Robi blizu PRO licence

UEFA logo

Kaku piše Mondo, Robert Prosinečki će do početka šampionata dobiti potrebnu PRO licencu, kako bi u protokolu utakmica bio zaveden kao šef stručnog štaba Crvene zvezde.

UEFA uz hrvatski i naš fudbalski savez radi na rešavanju ovog problema, a očekuje se povoljan epilog najkasnije do prve utakmice drugog dela sezone.

„FSS se izuzetno založio da problem što pre bude rešen i ovom prilikom se zahvaljujem na angažovanju“, rekao je predsednik Zajednice superligaša i član UO našeg kluba Branimir Babarogić za „Novosti“.

„Optimista sam kada je u pitanju izdavanje licence, pogotovo što nas je UEFA obavestila da postoji mogućnost ubrzanog slušanja obaveznih predavanja, kao i polaganje ispita. Veoma je važno i to što sve može da se obavi u Beogradu. I HNS je iskazao želju da pomogne, ali su nas obavestili da oni pre maja ne mogu Prosinečkog da upišu u školu za „pro“ licencu. Međutim, sada je izvesno da će čitav slučaj uskoro biti rešen s pozitivnim ishodom. Ipak je Robi veliko fudbalsko ime, a time što je igrao i za reprezentacije Jugoslavije i Hrvatske takođe stiče pravo za izdavanje privremene dozvole za rad, onog trenutka kada bude dobio „A“ licencu i upisao školu za „Pro“, rekao je Babarogić.

„Od starta sam predosećao dobar kraj, ali ja sam sto odsto fokusiran na posao u Crvenoj zvezdi, tako da o licenci nisam pošteno razmišljao“, rekao je Robert Prosinečki.

Повезане вести

2 comments

Comments are closed.