Moja Crvena Zvezda
КошаркаМлађе категорије

Košarkaši i dalje bez obećane hale

Mirko Pavlović

KK Crvena zvezda i dalje nije potpisao sporazum sa ministarstvom koje je obećalo trenažnu dvoranu za naš košarkaški klub. Juniori trenutno treniraju u balon hali, a seniori u Kovilovu.

„Treniraju u hladnoj balon hali, ali kada znamo u kakvim uslovima rade Insep koji praktično predstavlja juniorsku selekciju Francuske i FMP sa dosta naših reprezentativaca, trofej nam je mnogo slađi. Mi nismo privatni klub, gde god igramo predstavljamo Srbiju i Beograd. Očekujemo da se u skladu sa tim i odnose prema nama. Apelujem na Ministarstvo sporta i omladine i sve državne institucije da nam pomognu. Ministarstvo nam je obećalo dvoranu koja nam je preko potrebna da bismo našoj deci obezbedili adekvatne uslove. Pre više od dva i po meseca uneta nam je nada da će sporazum o izgradnji biti potpisan. Ali, do danas ne samo da se nismo pomerili sa mrtve tačke, već nismo dobili ni objašnjenje što se to nije dogodilo. Od Ministarstva sporta i omladine čak nismo dobili ni čestitku za trofej, iako je turnir u Železniku bio pod njegovim pokroviteljstvom“, rekao je Mirko Pavlović.

O uspehu juniora Pavlović je za „Žurnal“ rekao:

„Svaka čast igračima i stručnom štabu, zaslužili su sve čestitke. Ova generacija je ponovila uspeh od pre dve godine kada smo takođe učestvovali na fajnal ejtu Evrolige i tako potvrdila da imamo kontinuitet u radu sa mladima. Pehar posebno dobija na značaju kada se zna u kakvim uslovima radimo.“

Повезане вести

1 comment

Comments are closed.