Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаФудбал

Бајковић: „Исправићемо грешке“

Бобан Бајковић у Белорусији
Бобан Бајковић у Белорусији
Бобан Бајковић у Белорусији

Први голман Црвене звезде, Бобан Бајковић, у разговору за „Спортал“ изјавио је да не размишља о одласку:

„Искрено, не размишљам о одласку, препустио сам све људима из клуба. Мени се остаје, Звезда ми је све у животу. Овде сам од 16. године, дете сам клуба…“ – рекао је Бајковић и додао да екипа има повољан резултат против Нафтана као и да ће исправити грешке које су правили у првом мечу:

„Наравно да ћемо дати све од себе да исправимо грешке које смо испољили у Белорусији. Не треба да бринемо. Имамо добар резултат из првог меча. Сваки тим би пожелео такав резултат. Гол у гостима, четири у нашем случају, плус победа, сасвим довољно за миран реванш, али само у случају да одиграмо утакмицу на највишем нивоу. Доживели смо класичан пад. Мислили смо „лако ћемо“ после 3:0, били смо сигурни да ћемо у наставку постићи још голова, али десило се да смо се повукли, дозволили противнику да игра, да има посед лопте, да сувише лако долази до гола и постиже голове. Стисли су нас, „полетели“ после пенала, а ми смо упали у кризу. Многим великим тимовима се дешавају кризни тренуци, па и нама.“

Које је ваше мишљење о Бобану Бајковићу? Укључите се у дискусију на МЦЗ форуму!

Повезане вести

27 comments

Andrija јул 24, 2012 at 16:27

Bajko kapiten!

Reply
noradrenalin јул 24, 2012 at 13:10

Bez obzira na neke greske Bajko je pravi zvezdas, nece u inostranstvo za razliku od nekih klinaca kome mamica i tatica potpisuju ugovor, mislе da nesto znaju a tek izasli iz pelena

Reply
dexa7 јул 24, 2012 at 12:12

Jeli istina da Prva prenosi utakmicu!?Ako je tako pos##em se RTS-u u usta!

Reply
Rechke јул 24, 2012 at 12:30

Istina

Reply
***DELIJA 1OO% јул 24, 2012 at 12:39

a mogu da prenose groblje ccc

Reply
kid frankie јул 24, 2012 at 13:03

jesi li ti bre normalan??? pa zar da gledaoci javne kuce propuste epizodu srecnih ljudi…

Reply
Tuđman Franja Doživotna јул 24, 2012 at 13:30

Brate,neka prenosi onaj ko da najviše za TV prava.Pa makar to bila TV moravski biseri iz Kočinog sela

Reply
***DELIJA 1OO% јул 24, 2012 at 13:52

nije isto RTS i Prva, ako groblje da se prenosi na RTS-u sto ne bi mogli i mi, mi smo mnogo veci klub od onog cirkusa

Reply
dexa7 јул 24, 2012 at 18:32

Problem je to sto ja nemam Prvu u Crnoj Gori,a RTS svi imaju.

Reply
:) јул 24, 2012 at 11:58

Ocu Savicevica da vidim od 60. minuta 😀

Reply
Nicky јул 24, 2012 at 11:20

Povredi se Maksa…
Ko ce sad na njegovo mesto, Jovanovic? A i sad nam je teska situacija u odbrani, a ovaj ce da igra prvi put jos…

Reply
F K C Z јул 24, 2012 at 11:14

U ova nesrecna i smutna vremena, kada igraci od 17 godina gore od zelje da nas napuste, Boban Bajkovic (koji je zaista kvalitetan golman i dobar za nas tim) izjavi „zelim da ostanem ovdje jer ja sam dijete kluba“! Apsolutna igracka legenda ovog tima i veliki covjek! Bajko kapiten u narednih 5 sezona!!!

Reply
Realan јул 24, 2012 at 13:54

Ili zelim da ostanem jer niko ne da vise od 200.000€ za mene.

Reply
SCHULTZ јул 24, 2012 at 10:57

cela odbrana kiks igraci, bojim se da cemo se mi ovog nagledati daj boze da gresim

Reply
lpool јул 24, 2012 at 10:53

Bajko apsolutno nije kriv za golove koje smo primili protiv naftana,odbrana ga je stavljala u takve situacije da jednostavno nista nije mogao da ucini..

Reply
kastiljo јул 24, 2012 at 12:22

mozda on nije direktan krivac ni za jedan od 3 gola,ali je*** ti ja golmana koji ne moze neki zicer da odbrani….u tome se ogleda kvalitet golmana….lako je biti linijas i hvatac kornera i nicijih lopti…daj odbrani i koj zicer majku mu…

Reply
SaleSrbin јул 24, 2012 at 19:33

Dobar golman ne treba da brani ono što se ne brani. Dobar golman mora da brani sve ono,što se brani!
Čuveni opis za dobrog golmana od legendarnog Lava Jašina

Reply
milos 90 јул 24, 2012 at 10:12

izvinjavam se Mikic je kriv za jedan gol,Maksimovic napravio penal i lose procenio let lopte i Krneta je za jedan kriv

Reply
milos 90 јул 24, 2012 at 09:59

Bajko je carina,2 gola je primio zbog Krnete…

Reply
buca јул 24, 2012 at 10:07

NE LUPAJ MAJKE TI, DVA GOLA ZBOG KRNETE. POGLEDAJ SNIMAK SVA TRI GOLA PA CES VALJDA SHVATITI DA JE KRNETA KRIV SAMO ZA JEDAN GOL. MAKSIMOVIC, MIKIC I CEO REDNI VEZ SU OCIGLEDNO OVOG PUTA ZASTICENI…….VREME CE POKAZATI.

Reply
Беране ЦГ јул 24, 2012 at 09:49

„Мени се остаjе, Звезда ми jе све у животу.Овде сам од 16. године, дете сам клуба.“ Можда не брани наjбоље,али jе наjбољи као човjек,легенда.

Reply
Pancev јул 24, 2012 at 09:45

Postovani Zvezdasi, propadanje nase Zvezde se nastavlja iz dana u dan! Igraci odlaze kao na traci i svi su okrivljeni da su izdali Zvezdu! Niko ne dolazi, iako su mnogi igraci obecani. Ali nama uprava i novinari predstavljaju da je to jaca Zvezda nego prosle godine. Kada sam branio Tosica zbog odlaska svi su me napadali, sada se javio Tosic i iznosi drugu pricu za razliku od uprave. Posle njega je oteran Perovic, a sad i Mihajlovic. Svi su oni krivi i losi, samo je uprava divna i sjajna! Trenutno u Zvezdi niko ne sme da pita za pare, znam to provereno. Uvukli su im strah u kosti! Uprava prima platu redovno. U Zvezdi ima 40% zaposlenih koji nista ne rade a primaju platu 1000 i vise evra. Optuzen je legendarni Piksi za lose stanje, a istina je da i danas dobijaju rate od transfera koje je on ugovorio, i od njih zive. To ne sme da izadje u javnost. Lukic je prvi predsednik koji ne radi volonterski u Zvezdi. Njemu se redovno isplacuje plata. Navijaci cute zato sto i oni imaju redovna primanja. Poceli su da se bune cak i zbog busplusa, a mi i dalje cutimo. Bojimo se da nas ne potera vojska sa severa ako se okupimo ispred stadiona! 99% navijaca Zvezde nije ni svesno sta se desava trenutno u Zvezdi. Verujte mi da je bolje da i ne znate. Kada sam rekao da ne treba ici na utakmicu, svi mi lupili minus. To je jedini vid borbe trenutno. To je jedina stvar Lukicu na koju se poziva, stalno govori kako je vratio navijace Zvezdi. Sve drugo sto je obecao niej ispunio!Kada bi se okupili verujte da bi bilo incidenata ispred stadiona. Ovde admini brane Nikolovskog, a on i njegova ekipa treba da su na usluzi novinarima 24 sata. I nama navijacima takodje! Oni trenutno ne saradjuju sa dosta novinara, sa dosta TV, potpuni paradoks! Ko god pokusa da prikaze stanje u Zvezdi oni prestaju saradnju sa njim! Na zvanicnom sajtu se ne govori da Zvezda odbacuje igrace. Tamo su samo ruzicaste vesti! Navijaci Zvezde, otvorite oci na vreme. Partizan nas stize u titulama, tim nam je sve slabiji, finansije sve losije, evropa daleko, svadje unutar tima, igraci i treneri se odbacuju. Sta jos vise treba da se dogodi da mi dignemo glas?
Neka nas spasu i odu: Lukic, Vesic, Antic, Labus, Stefanovic, Nikolovski, Negic, Vasilijevic itd!

Reply
comi јул 24, 2012 at 10:18

SVaka cast za komentar.Piksi im nije valjo jer nije hteo VODZAMA da puni dzepove.A to da nam tim nevalja to ce se videti brzo vec protiv Omonije.Uprava katasrofa,nijednog solidnog igraca nemogu da dovedu ja odavno govorim da Evandro nije igrac za evropu.A odbrana mislim sta reci. Vidim ovde se pise da nam treba spic ubica a mene zanima ko ce da mu namesti gol.

Reply
kobr90 јул 24, 2012 at 10:26

ja vama da kazem mozemo da pljujemo koliko nam je volja,nema od toga nista…mozda jedini spas zvezde lezi u dzajicu!

Reply
Ariljac јул 24, 2012 at 12:05

Bez „mozda“! 😉

Reply
Mikena јул 24, 2012 at 11:00

Potpuno te podržavam u ovoj priči,zaista je dosta više lažnih demagoga,ovi nesposobnjakovići uništiše Zvezdu!!!Mene kao i sve nas prave i iskrene Zvezdaše interesuje samo titula i uspeh u Evropi.Sa ovima od toga nema ništa,ovo braćo moja podhitno treba oterati u istoriju,da im se više ime nikada ne spomene.Ovi su neviđeni prodavači magle nezabeležene u istoriji kluba,kako ti ljudi lažu i izmisljaju pa to je za Riplija.Sve živo okriviše,a oni nevini,ma kako da ne,mi smo mentalni pa ćemo da gutamo njihovu šuplju priču!!Dovoljno je reći,6 godina bez titule,ejjjjj SEST,pa ja da imam imalo morala ja bih otišao,ali ne,gospoda i dalje sede tu,lepo im,uzimaju lovu nizašta!Uzimaju pare za dva pišljiva KUPA,eeeeee na šta smo mi spali,majko sveta!!!Sve je očaj,od igre,rezultata i najgore uprave u istoriji,šta reći a ne zaplakati!!!

Reply
jagodina navija za zvezdu! јул 24, 2012 at 13:37

Svaka ti je na mestu!

Reply

Leave a Comment