Promene u AK Crvena zvezda

Promene u AK Crvena zvezda

386
3
Podeli
Miodrag Jaksic predsednik AK Crvena zvezda
Miodrag Jaksic predsednik AK Crvena zvezda

Upravni odbor Atletskog kluba Crvena zvezda doneo je odluku da za narednu sezonu razreši dvojicu trenera. U putanju su Milan Stošić (skok sa motkom) i Bojan Ilić (bacačke discipline).

O navedenim promenama svoje mišljenje izneo je Miodrag Jakšić predsednik crveno-belog atletskog kluba:

– Upravni odbor AK Crvena zvezda pred svaku sezonu donosi odluku o angažovanim trenerima. Ovoga puta smo se odlučili da Stošić i Ilić više ne budu u klubu i nema nikakvih potreba za polemiku u javnosti. Takođe u klubu više nije ni Marko Ćosić, nekadašnji savezni kapiten. Sve je učinjeno zbog racionalizacije klupskih troškova. Međutim, mora se istaći da nas je Ilić iznenadio osnivanjem sopstvenog atletskog kluba, a Stošić je želeo da promeni sredinu, ali njegov novi klub nije imao novca da plati obeštećenje, tako da smo mu ovim potezom izašli u susret. U buduće brigu o bacačkim disciplinma vodiće državni rekorder u bacanju kugle Dragan Perić. On se dokazao svojim radom i klub ima puno poverenje u njega.

Podeli
Rođen onog januara `78 pred početak sezone 1978/79 u kojoj "dragi nam" Partizan jedva opstade u fudbalskoj eliti. Nakon toga učih malo školu, doživeh da moja Crvena zvezda bude šampion Evrope i sveta, završih i faks, pa se i oženih i sada kada se okrenem iza sebe shvatam jednu stvar... Od rođenja mog nije proš`o bez imena tvog ni dan ni godina zvezdo Crvena.

Komentari

3 Komentara na "Promene u AK Crvena zvezda"

Obavesti me o
avatar

Poređaj po:   najnovijim | najstarijim
jovan
Guest
Array
jovan
avg 16, 2012 12:08

uprava napolje!!!
smenjujete one koji nesto vrede

Ocenite komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

Te Deum
Guest
Array
Te Deum
jul 25, 2012 14:53

taj bojan je grobar iako je u Zvezdi oduvek, i treba smeniti sve ne zvezdase.

Ocenite komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

aikido
Guest
Array
aikido
jul 25, 2012 17:27

a i Perić je iz Partizana,jel tako?

Ocenite komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

wpDiscuz