Промене у АК Црвена звезда

Промене у АК Црвена звезда

269
3
Podeli
Miodrag Jaksic predsednik AK Crvena zvezda
Miodrag Jaksic predsednik AK Crvena zvezda

Управни одбор Атлетског клуба Црвена звезда донео је одлуку да за наредну сезону разреши двојицу тренера. У путању су Милан Стошић (скок са мотком) и Бојан Илић (бацачке дисциплине).

О наведеним променама своје мишљење изнео је Миодраг Јакшић председник црвено-белог атлетског клуба:

– Управни одбор АК Црвена звезда пред сваку сезону доноси одлуку о ангажованим тренерима. Овога пута смо се одлучили да Стошић и Илић више не буду у клубу и нема никаквих потреба за полемику у јавности. Такође у клубу више није ни Марко Ћосић, некадашњи савезни капитен. Све је учињено због рационализације клупских трошкова. Међутим, мора се истаћи да нас је Илић изненадио оснивањем сопственог атлетског клуба, а Стошић је желео да промени средину, али његов нови клуб није имао новца да плати обештећење, тако да смо му овим потезом изашли у сусрет. У будуће бригу о бацачким дисциплинма водиће државни рекордер у бацању кугле Драган Перић. Он се доказао својим радом и клуб има пуно поверење у њега.

Podeli
Rođen onog januara `78 pred početak sezone 1978/79 u kojoj "dragi nam" Partizan jedva opstade u fudbalskoj eliti. Nakon toga učih malo školu, doživeh da moja Crvena zvezda bude šampion Evrope i sveta, završih i faks, pa se i oženih i sada kada se okrenem iza sebe shvatam jednu stvar... Od rođenja mog nije proš`o bez imena tvog ni dan ni godina zvezdo Crvena.

Коментари

3 Коментарa на "Промене у АК Црвена звезда"

Обавести ме о

Поређај по:   најновијим | најстаријим | највише гласова
Guest
Array
jovan
авг 16, 2012 12:08

uprava napolje!!!
smenjujete one koji nesto vrede

Оцените коментар: Thumb up 0 Thumb down 0

Guest
Array
Te Deum
јул 25, 2012 14:53

taj bojan je grobar iako je u Zvezdi oduvek, i treba smeniti sve ne zvezdase.

Оцените коментар: Thumb up 0 Thumb down 0

Guest
Array
aikido
јул 25, 2012 17:27

a i Perić je iz Partizana,jel tako?

Оцените коментар: Thumb up 0 Thumb down 0

wpDiscuz