МЦЗ екипа угостила новинаре „Франс фудбала“

Меч против Нафтана дефинитивно је обележио 26. јул 2012. године и оставио горак укус у устима свих правих Звездаша. Након много времена, Звезда је играла меч на Маракани, окупила велики број људи, али су играчи још једном били на много нижем нивоу од својих навијача и осрамотили се пред свима нама.

У сенци овог меча остао је један сусрет на Маракани. Наиме, нашој екипи је припала велика част да угости колеге новинаре чувеног „Франс фудбала“ на нашем највећем стадиону. Французи су нас пре извесног времена “препознали“ као поузданог сарадника и контактирали у жељи да добију што више информација у вези са нашим сајтом који је место окупљања свих Звездаша, али и затражили помоћ у виду информација о златној генерацији из Барија, као и у вези са постојећим стањем у клубу, чланаринама, радом маркетинга, прераним одласком младих играча из земље и још много тога.

Како су нам објасниле француске колеге, Црвена звезда је популаран и познат клуб широм Француске, међутим, од освајања европског и светског трона у њиховој земљи се веома мало зна о томе шта се сада дешава са Звездом, где су играчи и функционери из златне генерације и каква је ситуација у српском фудбалу. У жељи да својим сународницима приближе актуелно стање, Гијом Бало и Ауерелијен Валти су крстарили интернетом и одлучили да за свој чланак и публикацију коју спремају, информације добију од уредника овог сајта, које смо им са задовољством дали.

Разговор са колегама из Франс фудбала ће у наредном периоду бити објављен у штампаном издању овог реномираног француског спортског листа, те ћемо га тада и објавити на сајту.

8 КОМЕНТАРИ

 1. svaka cast nije to mala stvar ja ovaj sajt izuzetno nenim zato sto nema cenzure izuzetno ste korektni jer imate neke veze sa portalom redstar begrade pitam onako zanima me?. da vas pitam posto imam dva kompa pa nekad pisem komentare sa drugog imam problema pise da nisam uspesno poslao kaomentar unapred hvala.

  Оцените коментар: Thumb up 14 Thumb down 1

 2. Mene i sestru pitao direktor francuske skole u Bg-u da li mozemo da ga odvedemo na neku Zvezdinu utakmicu. Vraca se 20-og u Srbiju, planiramo da ga vodimo na cetvrto kolo ako ga uopste bude… Cuo je za vatrenu atmosveru koje prave Delije :D

  Оцените коментар: Thumb up 35 Thumb down 1

Одговори

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green Facepalm