Moja Crvena Zvezda
Млађе категоријеФудбал

Седам младих Звездаша у кадетској репрезентацији

 

Luka Jovic, velika nada Crvene zvezde

Младе наде српског фудбале, млађи кадети (1997. годиште) тренираће од 1. до 7. августа на теренима Спортског центра ФСС у Старој Пазови. Окупљање је организовано у циљу што бољег упознавања дечака, као и привикавања на репрезентативне обавезе које ће уследити у наредном периоду. Најбољи млади фудбалери одиграће и две контролне утакмице.

Селектор ове генерације српских фудбалера Бранислав Николић позвао је 25 фудбалера, међу којима је чак седам играча Црвене звезде. Представници ФК Црвена звезда на овом окупљању ће бити: Мијаиловић, Стојановић, Станковић, Бјеличић, Ивановић, Рангелов и Јовић.

 

Повезане вести

10 comments

Tutorijali јул 28, 2012 at 20:11

Jedini pravi put

Reply
jagodina navija za zvezdu! јул 28, 2012 at 16:19

gled’o sam ove klince u jag.pobedili su cini mi se sa 8 ili 9:0.jesu talentovani pogotovo mali jovic ali taj talenat moraju da pokazu u „A“ timu.

Reply
Zvezdas јул 28, 2012 at 14:12

Talenti moraju da igraju protiv vrsnjaka iz cele Evrope da se vidi koliko su zaista talentovani,a ne da igraju na solidnim turnirima i onda misle da su igracine i ucenjuju klub,a prosle sezone je pocelo takmicenje next generation,koje je osvojio Inter,a u kojem su ucestvovali i neki smesni klubovi iz Skandinavije ocigledno su platili i morala bi i nasa omladinska skola da ucestvuje u tom takmicenju,mada Uefa planira osnivanje omladinske Lige sampiona,ali tu nece biti mesta za sve.U svakom slucaju bolje da se plati ucesce u zvanicnoj ligi nego da se placaju odlasci na turnire,bar kad su u pitanju najstarije generacije omladinske skole,a valjda 30 odsto ukupnog ulaganja Gazproma ide za rad omladinske skole,a ako se povecaju ulaganja Gazproma u klub onda ce se povecati i iznos,koji ide Zvezdinoj skoli i tad bi morali ne samo da ucestvujemo u nekoj ligi nego i da konacno klub organizuje jedan pravi svetski turnir na kojem bi ucestvovale najjace fudbalske skole,a siguran sam da bi na Marakani bilo dosta navijaca vise nego igde u svetu na mecevima mladjih selekcija pogotovo ako bi ti mecevi bili pre ili posle prvenstvenog meca seniorskog tima na domacem terenu,a gledao sam neke snimke sa meceva NextGen lige i svega dve-tri hiljade gledalaca je bilo na tim mecevima i uglavnom su igrani na pomocnim,a ne na glavnim terenima,a znamo koliko je bilo navijaca na mecu izmedju Sopota i juniora Zenita,a protiv mladih timova Barselone,Reala,Rivera,Boke,Ajaksa,Junajteda,Milana,Intera,Flamenga,Santosa i ostalih bi bio mozda i pun stadion,dakle mogao bi klub cak i zaraditi vise nego sto bi kostala organizacija tih turnira.

Reply
Nesha јул 28, 2012 at 10:17

Šta nam vredi? Kad posle ti talentovani klinci greju klupu „kapitenu“ Mikiću.

Reply
UPRAVA NAPOLJE BRE!!!!! јул 28, 2012 at 16:42

E kao da sam ja napisao! BRAVO ZA KOMENTAR..KRATAK ALI SVE KAŽE!!!!

Reply
cacak јул 27, 2012 at 23:17

nazalost i selekcije idu preko veze cast pojedincima trener od presjednika sin smjesno odigrao sa repezentacijom srbije nereseno protiv obicne galate 97 nereseno nije ni cudo gdje su nam selekcije i sto je nazalosnije nijeb osvojio turnir bagra obicna od selektora

Reply
***DELIJA 1OO% јул 27, 2012 at 23:01

sta bi sa novim stadionom, zvezdanim gradom???Ja msm da je to jedna obicna za##bancija

Reply
IBRS јул 28, 2012 at 01:11

ma kakav stadion… izbori prosli jos pre 2 meseca

Reply
Stevan R. јул 27, 2012 at 22:35

imamo mi talente, samo nece dobiti priliku u prvom timu ni kad im dodje vreme, osim ako Dzaja ne preuzme prod koji tone….

Reply
Deki јул 27, 2012 at 23:06

Sad to htedo da napisem… Zalosno!

Reply

Leave a Comment