Moja Crvena Zvezda
Звездаши широм светаФудбал

Једноставно љубав!

Слушали смо и читали много пута о љубави према Црвеној звезди, много пута су то били маркетиншки трикови, много пута напамет научене флоскуле…једноставно, пољуљана је вера свих нас у чисту љубав према нашем клубу. Сваку вест узимамо с резервом, увек у подсвести имамо страх од нове лажи и манипулације звездашке јавности.  Лагали су многи, али зна се ко никада није. Они који воле безусловно, без финансијске надокнаде, без користи и скривених намера. Они који су били ту када се писала славна историја, када су се низале победе, они који су остали ту када су кола кренула низбрдо и када су сви други дигли руке.  То смо, наравно, ми навијачи. Најбоља и највернија публика на свету. Стуб који одржава величину нашег вољеног клуба.

Доказ искрене љубави овог пута долази из Невесиња. Група људи црвено-белог срца решила је да својој љубави подигне обележје какво заслужује-  грб Црвене звезде у гигантској величини на планини Вележ, на надморској висини од преко 1300 метара. Некадашњи симбол бивше социјалистичке државе, звезда петокрака, биће протворен у грб нашег клуба који ће заузимати површину од 21000 метара квадратних!  У овом тренутку постоји само звезда, чији сваки крак има дужину од 60 метара и ширину од пола метра, која је у доста лошем стању и мораће бити обновљена. У плану је и изградња зида који ће формирати штит око звезде у дужини од 750 метара и његова ширина ће такође бити пола метра. Када изградња буде завршена, дужина штита од врха до шпица ће износити 170 метара.То је план настао у ужем друштву навијача из Невесиња, али ће за његово спровођење бити потребна подршка и асистенција свих Звездаша који су у прилици да помогну. Креатори идеје су уверени да ће план спровести до краја и да ће на том месту моћи да се окупљају сваког 29. маја у знак сећања на највећу победу у нашој клупској историји.

То је дух звездаштва који не зависи од успеха клуба и који јача сваког дана упркос проблемима који су нас задесили. Велики поздрав за нашу браћу из Невесиња и мали вид подршке са жељом да истрају у својој намери.

Повезане вести

8 comments

Gile delija авг 2, 2012 at 00:33

Bravo braco Hercegovci! Uvek je Hercegovina cela bila crveno-bela.
E koliko puta da ponavljamo: „gde ste videli da Srbin navija za jsd franjevac“

Reply
Branimir авг 2, 2012 at 01:18

Само ови што играју козарачко коло.

Reply
Gile delija авг 2, 2012 at 08:37

I 6.licka i 7.krajiska, j..bo ih tito i tudjman.

Reply
van basten авг 2, 2012 at 00:01

svaka cast za ove zvezdase

Reply
gogo авг 1, 2012 at 23:48

Mozemo preorati cijelu hercegovinu i sve staviti pod znak,al kakve nam koristi,kada nam na marakani nedaju da okačimo zastavu iako putujemo 1,000-kilometara da gledamo 90-minuta ZVEZDU….

Reply
Grb Zvezde авг 1, 2012 at 20:49

Hvala na podršci uvjek je dobrodosla!

Reply
gile авг 1, 2012 at 20:49

i zivot za tebe cu dati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
Joe авг 1, 2012 at 20:44

Ako navijanje bude dobro i ako smo poradili na psiholoskom planu trebali bi da dobijemo

Reply

Leave a Comment