Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаФудбал

Роби одредио играче за карантин

Тренер Црвене звезде Роберт Просинечки, после данашњег тренинга отклонио је сваку недоумицу око тима који ће се сутра, чртвртак, 2. август од 20 часова и 30 минута супротставити екипи Омоније.

Шеф стручног штаба црвено-белих одлучио је да у карантин поведе следећих 20 фудбалера:

Бајковић, Весић, Стојковић, Ненадић, Мијаиловић, Крнета, Димитријевић, Лазовић, Евандро, Каду, Максимовић, Микић, Милуновић, Јовановић, Касалица, Миливојевић, Мирић, Младеновић, Вешовић и Асамоа.

Сутрашњи меч игра се у оквиру трећег кола квалификација за Лигу Европе, а бољи из двомеча српског и кипарског освајача Купа, пласираће се у нокаут рунду за улазак у групну фазу такмичења.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

108 comments

kastiljo авг 2, 2012 at 14:32

admine sta je sa brazilcem na probi i tom toliko ocekivanom vescu(dobrom kako sam mogao zakljuciti po vasoj prici)…dajte recite o cemu se radi barem…koju poziciju igra taj covek,nesto barem ? 🙂

Reply
Glodrari авг 2, 2012 at 13:02

Ael Ael Ael oooooooooooo !!!!!!!!!! 😀

Reply
Bla Bla авг 2, 2012 at 09:46

……………………………………………..Bajkovic…………………………………………..

Vešovic………….Maksimovic………………………Jovanovic………………Mladenovic

…………………………………………….Mijailovic……………………………………………………..

………………………….Kadu…………………………………..Evandro……………………………..

Lazovic…………………………………………………………………………………..Milunovic
……………………………………………….Kasalica………………………………………………….

Reply
Mani авг 2, 2012 at 17:10

Pravi sastav!!! Samo mislim da ce Robi krenuti sa Dimitrijevicem i Mikicem, a da ce u igru sa klupe Vesovic, Milivojevic i Kadu (mozda i Miric) mada bi lepo bilo videti i Asamou.

Reply
Tomislav авг 2, 2012 at 09:33

Kad odem na stadionu zelim biti pored zvezdasa. Da svojim glasom ako mogu pomognem, a ne da se od prvog minuta derem uprava napolje. Bice utakmica i da se kaze svoje misljenje o timu i upravi, ali na ovim evropskim valjalo bi podrzati tim tokom svih 90 minuta, jer se igra i posle marakane.

Reply
Darko авг 2, 2012 at 08:00

Admine kako da proverim da li jos ima karta za sever?

Reply
Драган авг 2, 2012 at 08:09

Назовеш клуб 🙂

Reply
Shox авг 2, 2012 at 09:54

odeš na iTicket.rs

Reply
valdano авг 2, 2012 at 06:01

mi 100% primamo gol ali zato POMOZI BOZE da damo 3

Reply
Mitroglu авг 2, 2012 at 05:07

Ja bi forsirao malo Asamou,nije on los igrac…nikako da ga vidimo..

Reply
Realan авг 2, 2012 at 07:40

Sutra ga neces videti.

Reply
Petarr авг 2, 2012 at 02:20

Nemoguce da ste se svi us*ali Omonije… Dajte bre ljudi,prolazimo ih,bice tesko to jeste,ali protiv naftana smo igrali lose zbog naseg „lako cemo,indijanci su“ za ove znamo da su dobri i svi ce dati 101% svojih mogucnosti,svi su cigani do koske! Jedino me plasi ako igraci Omonije budu trcali bar 70% kao ovi iz AEL-a danas,neverovatno je koliko su dominantno danas izgledali… HAJDE,IGRAJ I BORI SE!!!

Reply
ShoNara авг 2, 2012 at 01:48

Utakmica ce se zavrsiti rezultatom 0:3, igra ce biti prosecna, ali cemo imati manje srece od Omonije.

Reply
MARKODS авг 2, 2012 at 01:51

Tipican komentar koji samo ti umes da smislis! Alal ti vera, pratim te vec duze vreme i zabrinut sam za tebe!!!

Reply
ShoNara авг 2, 2012 at 01:55

A jel, pa ja sam za poslednja tri derbija napisao da cemo sva tri izgubiti, prva dava sa 2:0, a treci sa 1:0, mozda i sad, bilo je suprotno, valjda ce i sad… 😀

Reply
MARKODS авг 2, 2012 at 01:57

Blago tebi, idi u kladionicu i pricaj ljudima sta da igraju da bi oni odigrali suprotno od onoga sta si rekao 😀

Reply
ShoNara авг 2, 2012 at 02:00

Ma jok more, ja u kladionici mogu i da pogodim, ali kad se kladim na Zvezdu redovno bude suprotno od onoga sto ja kazem i odigram, zato na Zvezdu ne igram… 😀

ShoNara авг 2, 2012 at 02:03

Covek se zaputio u jedno mesto. Na putu nailazi na putokaz na kome je napisano da se do tog mesta moze stici i jednim i drugim putem, sto naravno nije istina. Pred putokazom stoje dva brata, jedan uvak prica istinu, jedan uvak laze. Sta ces ih pitati da bi otisao pravim putem? 😀

Delija авг 2, 2012 at 03:09

Pitacu….DAjte na zajam 200 dindzi..Pozvacu taxi i odvesce me 🙂

Reply
Milos ;) авг 2, 2012 at 10:02

Pitaces ga:Sta bi tvoj brat rekao kako da stignem do tog mesta…. 😉

Reply
ShoNara авг 2, 2012 at 13:20

I naravno uradices suprotno od toga sto su ti oni rekli… 😀

Reply
dr авг 2, 2012 at 01:32

Mi smo prosle godine protiv Rena imali jaci tim nego sada,a svi znamo kako smo prosli u plej ofu. Sada nema ni Tosica,ni Borhe,Kaludjerovica,raspolozenog Mikica,Vilotica. Tesko nama…

Reply
MARKODS авг 2, 2012 at 01:51

ahhahahahahahahahahahahahahhhhhhahhahahahahaha

Reply
MARKODS авг 2, 2012 at 02:01

Nisi ti doktor, ti treba da odes kod doktora 😀 Cuj Kaludjerovic nam nedostaje, nema raspolozenih Mikica i Vilotica o.O Raspolozeni ili ne i Mikic i Vilota su panjevi i kiksare kako god da okrenes. Zbog Vilotica smo i primili gol protiv Rena jer je kao muva bez glave krenuo napred na loptu, ovi iz Rena proslede loptu do samog Pitroipe i kraj!!! Pogledaj snimak, ne mogu da ti objasnjavam. Kaludjerovic je vo i blage veze nije imao, a Borha se takodje nije isticao osim protiv Ventspilsa gde su svi igrali kako su hteli!

Reply
zz авг 2, 2012 at 01:36

Zivim u Borci i mogu samo da kazem da je BSK izgubio podrsku navijaca onoga trenutka kad je postao filijala Partizana. Posle toga vise niko nije hteo da dolazi na utakmice koje su bile namestene. Da ne pricam o poklanjanju igraca i ostalo. Sve u cilju trpanja para u privatne dzepove.

Reply
njaVa авг 2, 2012 at 01:18

Ja mislim da igracima omonie ne treba davati poziciju za sut…
Gledao sam neke snimke i primetio da jedino sto znaju pred golom da rade jeste da sutaju.

Reply
MARKODS авг 2, 2012 at 01:26

A sta bi trebali da rade pred golom majke ti osim da „sutaju“? Jel treba da igraju kolo, balet, ca-ca-ca, limbo dens mozda? Sutaju hahaaahahahahahahahhahah eeeee Srbijo i Vuce Karadzicu 😀

Reply
milenko авг 2, 2012 at 00:28

Pustite grobare , da gledamo nasa posla. Sutra 0 0

Reply
D.S. авг 2, 2012 at 00:22

Dati Kaduu srpsko drzavljanstvo i zadrzati ga u klubu jos ovu i sledecu sezonu,i upariti ga sa Evandrom,a najbolje bi bilo kada bi igrali 4-4-2 pa da iza Evandra i Kadua igraju Micko i Luka.

Reply
Delija_md авг 1, 2012 at 23:56

Očarala me odbrana AELa. Mislim da je recept za bolju Zvezdu i Partizan ukidanje ograničenja stranaca, jer vidite da APOEL, AEL i slični klubovi nemaju 2 svoja igrača u prvih 11 a učiniše, ili će imati priliku, mnogo toga na evro sceni.
Bolje bi bilo da je Karadžić uveo ograničenje mladim fudbalerima (npr. da do 21,22 godine ne smiju da napuste zemlju i da može da ode samo ako je ponuda veća od, lupam, 2 miliona evra), a ovim ograničenjem stranaca on nije ništa postigao, jer klinci i dalje bježe kao muve bez glave iz TSL i Srbije uopšte.

Reply
MARKODS авг 2, 2012 at 00:51

Jbg brate, kako god da okrenes ne valja…Kad bi uveli to da ne sme da se ide iz kluba sa manje od 21 godine to bi bio skandal, prakticno to ne postoji nigde u svetu i bilo bi sramota za demokratsko uredjenu drzavu. Sto se tice stranaca, ja bas i nisam nesto za njih, mi godinama ne mozemo da pronadjemo stranca koji ce da pravi razliku kada dodju evro takmicenja, ni Evandro, ni Borha, ni Kadu nemaju neki poseban kvalitet. Jedini stranac kojeg sam gotivio je bio Isah i mozda Parker koji je sada propao a da je ostao u Zvezdi u teskoj situaciji bio bi odlican igrac, tvrdim. A i ne mozemo mi da priustimo sebi broj stranaca, dobro placenih i fizicki i tehnicki dovoljno jakih kao sto moze AEL. A i kad bi nam igrali sve stranci u svim ekipama u JSL, prakticno svi klubovi bi mogli komotno da zatvore omladinske skole i za vrlo kratko vreme ostali bi bez reprezentacije, to se desilo Kipranima, Rumunima, Bugarima, Madjarima, Austrijancima itd a nekada su posledne 4 nabrojane reprezentacije bile medju najboljim i najjacim u Evropi, i Englezi polako ali sigurno krecu u tom smeru jer u najjacoj ligi i u najjacim klubvoima stranci zauzimaju mesto talentovanim Englezima koji odlaze u nizeligaske klubove!

Reply
MILAN KG авг 2, 2012 at 03:23

slazem se potpuno ta ksenofobija nas je dovela do ovde na kipru ne igarju vrhunski stranci a vidite kave rezultate ima apoel koji ima tri grka u timu sta fali strancima?! treba pomeriti granicu na 6 stranaca ja mislim da je to ok kad sam prosle godine gledao na sosu bekvalca i kaze covek najveci problem srpskog fudbala su stranci!? kao da ih ima ne znam koliko po neni je ovo bio opasan tim mozda cu nekoga da izostavim ili da pogresim ne zamerite stamenkovic,ninkov,pejcinovic,tomovic,petkovic,milijas,koroman,lazetic,sisic,parker,kleo,abubakar,cleo,some,fereira,dzef silva…. splet okolnosti je bio takav da su igrali slabo ali sam ubedjen da je imao pravog trenera a ne onog nesretnika janevskog da je ovaj tim bio najjaci u srbiji i da bih u evropi imao sta da kaze mozda sam u zabludi po meni ovaj tim iz proleca 2009 je tri puta jaci od ovog danasnjeg.

Reply
MILAN KG авг 2, 2012 at 03:35

zaboravio sam da napisem trickovskii zozeili fereira

Reply
Delija_md авг 2, 2012 at 07:38

Ja tvrdim da bi igrali bolje kad bi imali strance u ekipi. Eto neka ih bude i 6, dosta je… Ja bih od stranaca sazidao samo odbranu, i eventualno možda doveo zadnjeg veznog (sviđali su mi se na toj poziciji Kastiljo i Isah), a napad zasad ne treba dirati jer se vidi da Kasa i Milun imaju nos za gol. Šta bi još Zvezda dobila sa takvim igračima? Pa dobila bi čvrstinu i, po bokovima, brzinu. Tvrdim da bi ti bekovi (ili samo desni bek) bio 100% bolji riješenje na desnom beku što zbog čvrstine, što zbog brzine (bolji od Mikića). Po meni to treba da se mijenja, jer vidite da smo već sad jednu svjetlosnu godinu iza Kiprana.

Reply
РЕАЛНО авг 1, 2012 at 23:55

Неко већ написа…не занима ме ЛЕ, хоћу титулу!
Људи, спустите лопту на земљу. Ми немамо тим који може ући у лигу Европе. Можда на Маракани и надиграмо Омонију, можда побиједимо, али у реваншу на њиховом стадиону немамо шта тражити.
Не треба високо летити, јер се бојим да не треснемо од под, што би се одразило не дај Боже против Јавора или Н.Пазара.
Хоћу титулу, хоћу јачу Црвену Звезду .

Reply
Tomislav авг 2, 2012 at 00:35

Srpski fudbal jeste dosegnuo niske granice, ali majku mu ako ti stvarno mislis da jednu omoniju ne mozemo pobediti, onda ti nisi realan. Zvezda nikada nikome nece biti kupus za gazenje i to ces videti i u 4 kolu protiv nekoga ko ce verovatno biti mnogo bolje kotiran od zvezde.

Reply
РЕАЛНО авг 2, 2012 at 00:44

Бог те чуо !
…али мени је све јасно након двије утакмице против Нафтана.

Reply
6 komada od amatera iz Belorusije ?! авг 2, 2012 at 01:05

Bice da Ti nisi realan. Jesi li gledao protiv Naftana ?

Reply
Tomislav авг 2, 2012 at 09:35

Ti jednostavno ne umes da cenis velicinu zvezde.

Reply
IgOr авг 2, 2012 at 01:07

Kako ne shvatas da mi ako sad ne udjemo u LE gubimo skoro polovinu dosadasnjih bodova koje imamo, i da osvojimo titulu ove sezone bili bi nosioci mozda samo u prvom kolu kvalifikacija…

Reply
MILAN KG авг 2, 2012 at 01:17

covece ako sada ne udjemo u le i ako sledece godine budemo igrali kvalifikacije za ls igracemo od prve runde a u drugoj ,trecoji cetvrtoj necemo biti nosioc!!!! treba da odbranimo sadasnji koeficijent 10,800 ako ne udjemo u le pada nam koeficijjent na 6,300

Reply
РЕАЛНО авг 2, 2012 at 07:41

Очигледно да мијешамо бабе и жабе! Врло добро знам да смо задњи пут играли ЛЕ прије 5 година и да у случају да се ове године не пласирамо у исту, губимо бодове. Али о томе је Управа требала размишљати раније, односно довести играче са којима би нам то пошло за руком. Са овим тимом, Европа остаје само пусти санак. Ти и Игор се не требате мени обраћати, већ онима који су одговорни за резултате.

Reply
MILAN KG авг 2, 2012 at 12:40

nisi ti odgovoran za rezultate naravno a posto mi rezultata nemamo ovi mafijasi u upravi prosipaju price sa gaspromom kinezima to je sve mazanje ociju

Reply
Milan авг 1, 2012 at 23:50

Ma ljudi ovi nasi i kada se bore do kraja ne mogu daleko da doguraju,oni vole Zvezdu od malena i tu nije nista sporno,oni ce i da se bore,ali fizicki nisu jaki,kako god pricao Radakovic.Ako ste gledali igrace AEL-a mogli ste nesto da shvatite,oni u AEL-u igraju za pare,bez nekih preteranih emocija ali opet ljudi su i brzi,i jaki u duelima i odmah im dolazi rezultat.A ovi nasi koliko god se borili,nemaju snage za citav mec,recimo gotivim Mladenovica ali je mnogo mrsav i nema snage da izdrzi 90 minuta,i ne moze da posalje dobar centarsut.Voleo bih jos 2 stranca u nasem timu,i voleo bih da u paru igraju Evandro i Kadu.

Reply
Zoran авг 1, 2012 at 23:56

Bravo napokon da neko svati u cemu je fora, samo treba realno sagledati situaciju koja je takva da oni vole Zvezdu samo je to njihov kapacitet i nema dalje… Vidimo se sutra pa cemo da vidimo ima li pomaka na bolje….

Reply
MARKODS авг 2, 2012 at 01:10

A jel bi voleo da ti stranci budu na nivou Fabija Silve, Savija, Bronovickog, Haminu Dramanija, Suzukija, Tadeja, Dzefa Silve, Fereire, Sisica, Somea, Lukasa i ostalih zalutalih stranaca koje je sam djavo doveo u klub da nam budu pojacanja(za partizan)??? Jednostavno, shvati, nemamo mi pare za dobre i proverene strance! Vidis i sam da ni Kadu ni Evandro ne mogu nista posebno da pokazu, svaka cast ovoj dvojici(dobri su bili i Adi i Isah i Borha na neki nacin i Gaj i Kastiljo) ali u Evropi niko nista nije pokazao. Kad budemo imali pare bice i dobrih igraca i iz inostranstva!

Reply
Milan авг 2, 2012 at 02:17

Ne! Voleo bih igrace kao Gaj,Kastiljo,Molina,i Kleo.Kadu je odlican i u skoro svakoj Evropskoj utakmici je davao golove Rudar,Slovan,Ren,a u ligi je davao lepe golove,da nam nije Evandra ne bi smo prosli Naftan,jel vidis kako je AEL za male pare doveo dobre igrace,brze i fizicki jake,onaj Karlitos kosta 50 000 a ubija kako igra,i mi smo Klea doveli za male pare pa je razbijao.Samo nam treba dobar skauting i to je to.

Reply
TRUE авг 1, 2012 at 23:43

jel ima karata za sever?

Reply
Milan Tarot авг 2, 2012 at 00:14

Evo sad cu da ti gatam da li ima karata za sever.

Reply
Mikan авг 1, 2012 at 23:32

Ajmo momci sutra,za Zvezdu,za Srbiju !!!!

Reply
Milek авг 1, 2012 at 23:24

Da su igraci ludi ko mi navijaci bili bi najjaci!

Reply
MILAN KG авг 1, 2012 at 23:06

sigurno neki od vas misli da sam budala ali moram da kazem uprkos tome sto sam protiv trenera i uprave i sto izrazavam veliku sumnju u ove igrace mozda opravdano mozda ne , ja ne mogu da se otmem utisku da ce mo sutra da ih zgazimo sanajao sam sinoc i preksinoc a kad sanjam tu greske nema tako isto sam sanjao kad smo igrali protiv jang bojsa da ce biti 3>0 i da ce yigic dati gol,ima neka silagarant.http://www.youtube.com/watch?v=AX_Fcuif7Hs

Reply
Nikola@Pk авг 2, 2012 at 01:49

Milane Tarote, jesi to ti? 😀

Reply
MILAN KG авг 2, 2012 at 12:42

nije tarot!!!!!!!!!!! 😉 majke mi sanjaao sam pred jang bojs ne bih lagao

Reply
red авг 2, 2012 at 14:36

Dete,drogiras li se ?? 🙂

Reply
Miki авг 1, 2012 at 22:50

Pogledajte igrace AEL-a,osvojili su kiparsku ligu koja je jaca od nase,i bili ispred APOEL-a koji je bio u cetvrtfinalu LS.Ti igraci su i brzi i fizicki jaki,dok sam gledao utakmicu bukvalno su mi se svi njihovi igraci svideli,eto a da postoji pravilo da u nasoj ligi moze da bude vise od 4 stranca,mi bi trebali da dovedemo na desnom beku recimo Bagajoka iz Slovana,da dovedemo nekog brzog i jakog portugalca ili brazilca na levo krilo,pa cak i na desno kada bi otisao Laza,i da u sredini u paru igraju Kadu i Evandro.Eto napisao sam sta bih ja voleo kada bi sve to moglo oko stranaca,u prvih 11 bi ih bilo 5 (Bagajoko,Kadu,Evandro,levo i desno krilo),kada kazem stranci mislim na to gde su se rodili i gde su igrali tokom karijere zato sam tu uvrstio Evandra,pa i Kadua ukoliko bi dobio nase drzavljanstvo,a kad bolje razmislim mi bi smo mogli jos 2 stranca da dovedemo,tako da bi bilo lepo videti ih kod nas,pominjao se juce i neki iz Juzne Amerike da je dosao na probu.

Reply
ShoNara авг 1, 2012 at 22:59

Ma garantovano neki Brazilac, pa Brazil je u Juznoj Americi… 😀

Reply
CZV авг 1, 2012 at 23:51

Jel se ti zezas,pa u Juznoj Americi je i Argentina,i Kolumbija,Ekvador,Paragvaj,Urugvaj…

Reply
ShoNara авг 2, 2012 at 00:04

Pa logicno da se zezam, nisam indijanac.

Reply
AEL авг 1, 2012 at 22:42

A EL pobedio partizan ?

Reply
nikola авг 1, 2012 at 23:00

al bi nam dobro dosla njihova odbrana

Reply
@nikola авг 1, 2012 at 23:46

Uh brate kako ne bi,imaju onog jednog camugu u odbrani,mislim da igra stopera,covek je kralj,a i onaj levi bek Karlitos valjda,decku je cena na transfermarktu 50 000,a ubija kako igra,i koliko je borben.

Reply
MARKODS авг 2, 2012 at 01:13

50 000 evra na transfermarktu a zaradjuje kao 2 Evandra, a posto mi ne mozemo da isplatimo pola Evandrove plate na vreme pisi propalo!!!

Reply
stefan92 авг 1, 2012 at 23:00

ruzan ti je komentar. zbog naseg fudbala bi bilo lepo da je pobedio partizan. a sutra i zvezda i vojvodina zbog bodova. ali na zalost kakva nam je liga i kakve su srpske ekipe. svi cemo sada da ispadnemo.

Reply
AEL авг 1, 2012 at 23:45

Pa pazi mozda bih i navijao za njih da prodju dalje,ali necu jer vidim kakva su to go**a od navijaca.Dolaze na fb stranicu Omonije i govore: ajde braco ucinite nam uslugu i pobedite cigane,i stalno zele da ispadnemo,e zbog toga namerno necu da navijam za njih,imaju oni svoje navijace,a sto se tice nase lige bas me zabole a zabole me i za Vojvodinu ja gledam samo Zvezdu.

Reply
stefan92 авг 1, 2012 at 23:59

ako su oni takvi ne moras i ti odnosno i mi da budemo takvi. ako oni imaju kompleksi mi ne moramo da imamo komlekse. sve najbolje druze.

Reply
AEL авг 2, 2012 at 00:18

Znao sam da ces mi napisati: „Ako su oni takvi nemoj ti da budes takav“,ali brate sve to radim iz inata,ako oni ne postuju moj klub i ne zele mu nista dobro onda necu ni ja njihov da postujem i da bodrim,takodje ti zelim sve najbolje.

MILAN KG авг 2, 2012 at 01:11

ja za partizan ne mogu nikad da navijam cak i kad igraju protiv cibone,dinama… jednostavno mrzim taj klub i uvek se radujem kad izgube dabogda se ugasili!!!!.

Reply
MARKODS авг 2, 2012 at 01:29

Tacno tako, necu navijati za njih niti im zeleti pobedu ni protiv Cibone, Hajduka, Dinama ni protiv Zrinjskog, Zeljeznicara ni protiv Skendije ni protiv Dinama iz Tirane ni protiv Fljamurtarija!!!

Reply
aleksa авг 1, 2012 at 22:38

Jel moze neko da mi kaze ceo sastav decaka koji igraju za nase pionire?

Reply
ShoNara авг 1, 2012 at 22:39

Dosta bitna stvar.

Reply
aleksa авг 1, 2012 at 22:53

Pa voleo bih da znam.

Reply
ShoNara авг 1, 2012 at 22:56

Najbolje da se sto kasnije sazna za njih, ako saznamo sad kad su pioniri ima djeca da se uobraze i svi derom da pobegnu u Barsu i Real.

Reply
aleksa авг 1, 2012 at 23:11

Barem stopere……. bih voleo da znam.

ShoNara авг 1, 2012 at 23:17

Ma bolji su od Krnete, nemoras se cimati za imena.

Branimir авг 2, 2012 at 00:55

Кажите човјеку, кад оволико запомаже.
А ти запиши, да поново не досађујеш. И прати њихово стасавање. Можеш јавити и по који рођендан. Да честитамо.

Reply
aleksa авг 2, 2012 at 11:00

Nadam se da su dobri stoperi.

Saša Va авг 1, 2012 at 22:10

Zašto Vesić a ne Kirovski?

Reply
N/N авг 2, 2012 at 00:15

Njih dvojica se smenjuju u protokolu stalno. Svakako je Bajko medju stativama.

Reply
DKC авг 1, 2012 at 22:10

Kako bih voleo da sutra zaigramo rombo 4 4 2 kao s’ onog derbija: Bajkovic- Vesovic,Jovanovic,Maksimovic,Mladenovic-Mijailovic,Evandro,Milivojevic,Kadu-Lazovic,Kasalica. Mogo bi i Zule Stojkovic da krene umesto Vesovica lagano, a u nastavku da udju Dimitrijevic, Asamoa i Milunovic.. Ma samo da dobijemo, ako je moguce bez primljenog gola!

Reply
neko nebitan авг 2, 2012 at 00:25

voleo bih i ja da igramo u toj formaciji.. a mislim da ce cava poceti otpocetka s obzirom da je bio na konferenciji za novinare..

Reply
Бане авг 1, 2012 at 22:05

Не могу да вјерујем да један клуб који себе сматра озбиљним доведе играча, најави га као велико појачање, а после он није ни у протоколу. А због чега? Само због неспособности управе!!!

Reply
stefan92 авг 1, 2012 at 22:42

a sto bi bio u protokolu ako nije spreman. nije uprava kriva sto on nije spreman vec treneri koji ga nisu spremili. a sada ne dovodi adzic igrace nego robi tako da je on kriv

Reply
madmix авг 1, 2012 at 23:04

sto su ga dovodili ako nije spreman-da igra protiv bska

Reply
stefan92 авг 2, 2012 at 00:01

pa robi ga je trazio, robi sada dovodi igrace.

Reply
Branimir авг 2, 2012 at 00:50

Роби се погубио.

Branimir авг 2, 2012 at 00:51

Спрема се као млада за вјенчање. Којег бити неће.

Reply
MILAN KG авг 1, 2012 at 22:53

shvatili su sta su doveli ja ih stalno napadam ali treba i njih razumeti ljudi grese shvatili su da je dovedena macka u dzaku pa sad kao fora nije spreman i ne zure sa placanjem garant bi ga vratili u taj melburn hart.

Reply
radmilo авг 1, 2012 at 21:52

Nadam se da sutra u ekipi necu videti mikica,krnetu,dimitrijevica i milivojevica

Reply
nele авг 1, 2012 at 22:10

Mikica,Krnetu i Dimitrijevica neces videti sigurno(barem ne u startnih 11)

Reply
Neca авг 1, 2012 at 22:10

Odredjen je sastav! Bajkovic – Vesovic, Maksimovic, Jovanovic, Mladenovic – Mijailovic, Dimitrijevic, Evandro – Milunovic, Kasalica i Lazovic!

Reply
madmix авг 1, 2012 at 23:05

minus za dimitrijevica

Reply
Branimir авг 2, 2012 at 00:49

Хајде да му бројимо хоће ли 5 лопти гурнути напријед, макар у аут.

Reply
Šeša авг 1, 2012 at 23:21

Не разумијем његово форсирање Димитријевића! Ал мајке ми, трудим се, али стварно не разумијем! Сад је он у бољој форми од Кадуа и Миливојевића? Или је бољи играч од обојице?

Reply
ShoNara авг 1, 2012 at 23:25

Od Milivojevica je i u boljoj formi i bolji je igrac od njega, a od Kadua jo mozda u boljoj formi, ali bolji igrac nije sigurno.

Reply
Branimir авг 2, 2012 at 00:45

Мислиш сутра, или од сад, па на даље и убудуће?

Reply
josif авг 1, 2012 at 21:45

Sastav da bude Bajkovic-Vesovic,Maksimovic,Jovanovic,Mladenovic-Mijailovic,Kadu,Evandro,Dimitrijevic-Kasalica,Lazovic,defanzivnije Cava i Micko,ofanzivnije Kadu i Evandro uz brze Lazovica i Kasalicu do pobede,i minimalna je dovoljna jos da ne primimo gol bilo bi dobro a ako moze 2:0 bilo bi odlicno ali bice vrlo tesko.Pozz.MKD

Reply
Tomo Karadza авг 1, 2012 at 21:57

Vec dugo pratim tvoje pisanje i uglavnom se slazem sa tobom.. p.s. osjetio sam potrebu da to napisem 🙂 pozdrav iz PG.

Reply
josif авг 1, 2012 at 22:04

Nemam kome da recem pa cu tebi!Nevezano za Zvezdu ali moram,gledao sam malo „glodare“jer sam igrao na kladionici kec,ali gledam one igrace AEL-a jednostavno su snazniji,brzi i trce 90-min,potpuno su nadtrcali Partizan,kad bismo i mi igrali bilo bi isto a gledam im cene na transfermarketu po 200-300 hiljada evra pa se pitam gde ih to nalaze za tako male pare a mi sve neke balvane koji se vuku po terenu i jos nam traze tri puta vise za njih,pa ko koga ovde zeza.Pozz.MKD

Reply
Tomo Karadza авг 1, 2012 at 22:18

Eto, i tu se skroz slazemo. Gledao sam i ja utakmicu, nisam obracao paznju na cijene igraca AEL-a ali sam vidio da su im svi stranci brzi, borbeni, jaki u duelu.. jos ako su im cijene stvarno tako niske onda ili mi imamo nesposobnu upravu, skaute ili koga vec ili oni imaju neki poseban radar za takve igrace. Da je nama samo jedan njihov igrac, po krilu da nam brije..

Reply
severac авг 1, 2012 at 23:58

Da li vi ljudi znate,da ovi strani fudbaleri sto kostaju malo para imaju astronomske plate,(za nase uslove)ljudi idu na Kipar zbog dobrih ZARADA a ne zbog toga koliko vrede na trzistu!

Zvezdas Rijeka авг 1, 2012 at 22:19

Nije stvar u tim cijenama već u glavama, mentalitetu.
Nas krasi tradicija netrčanja, nezalaganja, „lako ćemo“ pristup.
A to samo batinama i po novčaniku, odstranjivanjem iz tima može da se promijeni.
Sve je to uglavnom umišljena bagra , žalosno ali je tako.

Reply
josif авг 1, 2012 at 22:28

Ne govorim o domacim igracima vec o strancima.Pozz.MKD

dexa7 авг 1, 2012 at 22:32

Uporedi samo konstituciju Kadua,Evandra sa onim gorilama iz AEL-a.Mi samo kupujemo neke slabasne Brazilce,jedini izuzetak je bio Mezenga, ali on nije dobio pravu sansu.

Reply
ShoNara авг 1, 2012 at 22:36

Zato te gorile iz AELa nisu povezale 5 tacnih pasova protiv ocajnog i totalno loseg partizana.

kovac авг 1, 2012 at 21:42

subotički ronaldo i dalje jaše..samo se pitam dokle?!

Reply

Leave a Comment