Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Robi: „Leotar ili Smederevo, svejedno..“

Robert Prosinečki

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki prokomentarisao je pre odlaska sa ekipom u Crnu Goru odlaganje prvenstva za nedelju dana zbog snega, kao i plan treninga tokom tih nedelju dana.

„Opet imamo pet dana, posle mesec dana priprema… Sigurno da i mi i igrači imamo period u kojem razmišljamo: ‘Opet idemo van Beograda, opet idemo na pripreme…’ Ali, takva je situacija, mislim da su momci spremni na to, što je i normalno. Ne može da se igra? Ne može… Tako da, nema problema, idemo pet dana u Budvu, imamo jednu utakmicu u Trebinju, odigraćemo to umesto prvenstvene i imamo period u kojem ćemo se dobro pripremiti za ono što nam dolazi. Radićemo jednom dnevno, igraćemo u nedelju tu utakmicu (protiv Leotara), tako ćemo raditi manje-više isto ono što je trebalo da odradimo ovde, pred prvenstvo“, rekao je naš trener za „Mondo“.

Zvezda je u Budvu otputovala bez Tošića i Milovanovića.

„Tošić ima problema sa kolenom. Na jučerašnjem treningu imao je lagani problem, ustanovili smo da to nije ništa opasno, ali da mora da radi terapiju i da će ostati ovde pet dana i priključiti nam se kada se mi vratimo. Njih dvojica u Beogradu imaju uslove za terapiju, a ne u Budvi, i zato nema potrebe da idu sa nama. Treniraće i raditi terapije pod nadzorom jednog od pomoćnih trenera i verujem da će obojica spremni dočekati početak šampionata“, rekao je Prosinečki.

„Počeo je sneg u Beogradu, prvenstvo je odloženo, a mi eto idemo po drugi put u Budvu. Mislim da to uopšte nije poremetilo ekipu, samo što su nam produžili nedelju dana i mislim da to uopšte nema uticaj na nas igrače“, rekao je kapiten Pavle Ninkov.

Повезане вести

3 comments

Comments are closed.