Moja Crvena Zvezda
Кошарка

Омар Томас за МЦЗ: Надам се да ћу се вратити

Звездин ратник на терену и дефинитивно момак који је обележио прошлу сезону нашег кошаркашког клуба дошавши у тренутку када је екипа имала свега 3 победе у АБА лиги и подигавши игру и атмосферу у екипи на виши ниво, Омар Томас, на жалост ове сезоне неће бранити боје нашег клуба. Црвено-бели борац и један од најзаслужнијих момака што се наша екипа нашла у два финала протекле године је и поред чињенице да мора да се уклапа у нову средину издвојио времена за кратку изјаву за наш сајт и као увек љубазно и искрено објаснио своју одлуку. Омар Томас за МЦЗ:

Осећање је горко – слатко јер сам желео да се вратим у Звезду, и то је био мој план, а верујем и план Црвене звезде. Нажалост, рок се ближио крају, а ми нисмо имали најјаснији разговор о томе шта ће се десити. Јако ми је жао што нећу играти за Црвену звезду ове сезоне зато што видим да праве добар тим за добре резултате у Еврокупу, АБА лиги и домаћим такмичењима. Недостајаће ми Црвена звезда јер се осећам као да сам их ,,скратио“ за пуну сезону и нисам им показао шта могу да урадим током целе године, а не само за полусезону. Такође ће ми недостајати неки играчи са којима сам имао јако добро пријатељство, као и људи из стручног штаба Звезде, посебно тренер Мили (Миливоје Лазић,  оп. аут.) који ми је много помогао и био сјајан пријатељ и одличан тренер док је био Пешићев помоћник. Ипак, највише од свега ће ми недостајати навијачи, окружење и чињеница да нисам освојио трофеј у црвено-белом. Верујем да је ово година у којој ће Звезда прекинути доминацију Партизана у првенству и купу. Надам се да ћу се вратити у Звезду у једној од следеће две сезоне. Још бих желео да нагласим да моја одлука није повезана са Пешићевим одласком.

Омар је на крају додао и очекивања у новој средини, али и поруку навијачима Црвене звезде:

– Радујем се што ћу играти у Еврочеленџ такмичењу, као и у руској лиги која је једна од најбољих у Европи, вероватно и најбоља после шпанске. Знам да је другачија ситуација и да се негује другачији стил игре, али је то такође и велико тржиште и сјајна прилика да се покажем у другој земљи.  Имамо добар тим на папиру. Радујем се новом путу и надам се да навијачи Звезде могу да разумеју и поштују моју одлуку и волео бих да им поручим да сам и даље Србин у срцу!

Омаре, хвала ти за све. Желимо ти пуно успеха у каријери и надамо се да ћемо те у будућности поново видети у Звездином дресу #33!

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

 

Повезане вести

23 comments

Kastro авг 2, 2012 at 22:36

Jbg, ode prvo Nedovic, a sada i Tomas. Ne kontam sta je uprava radila. Steta, ogromna steta. Srecno u daljoj karijeri

Reply
igornbgd авг 2, 2012 at 20:15

Hahahahhaah…. To je reklo i prethodnih 234566 igraca koji su otisli… Dodjete na 6 meseci, odigrate prodate se i zabole vas…. Mnogo ce jos vremena proci kad ce zeleti da dolaze u zvezdu, a ne da idu iz nje… Postali smo tim za razigravanje, kaljanje, ko nema gde da igra dodje ovde malo i ode negde da igra ozbiljno… tuga…

Reply
Petarr авг 2, 2012 at 19:18

Nista od Rakocevica 🙁

Reply
Igor Burzanović авг 2, 2012 at 19:33

jel’ ti javio iz Budve dal’ dolazi ili ne?!

Reply
dexa7 авг 2, 2012 at 17:26

Ti si Zvezdin cetnik Omareeee!

Reply
Djoksonidis авг 2, 2012 at 17:11

Praticemo tvoje igre i u Samari! Zelim ti da osvojis evro/trofej sa pravoslavnom bracom /Rusima, a dogodine, zna se ,da se vratis u nase redove, te da zajedno napadnemo Evroligu!
Tomas oOoOoO

Reply
El_matadoR авг 2, 2012 at 15:48 Reply
Asamoa авг 2, 2012 at 15:33

Uradio za nasu ZVEZDU u pola godine vise nego neki za citav zivot!!! VELIKO HVALA PRAVOSLAVNI BRATE NAS! 😀

Reply
mariachi авг 2, 2012 at 15:23

Srbine, cekamo te!

Reply
josif авг 2, 2012 at 15:22

Onaj Ristovic kaze u kontaktu bili sve vreme aj je Tomas skup,ovaj kaze da je hteo da se vrati al da nije imao jasnu sliku sta klub namerava i zeli.E koji smo mi mucenici sto navijamo za ovu Zvezdu,nikad nas sunce nece ogrijati.Pozz.MKD

Reply
velicko авг 2, 2012 at 15:37

josife mozda ti navijas za ZVEZDU ali ima nas vise hiljada koji je volimo vise od svega,a navijati za klub i voleti ga nije isto.Mene ogreje sunce samo kad vidim crvenu boju a kad se setim da cu veceras da bodrim moj klub dok ne izgubim glas najsrecniji sam na svetu.Za moju ljubav najvecu,za moju ZVEZDU CRVENU

Reply
6 komada od amatera iz Belorusije ?! авг 2, 2012 at 15:17

Vrati nam se za Evroligu dogodine !

Reply
Redstarac авг 2, 2012 at 15:11

Care, sve najbolje! Best wishes bro!

Reply
goran авг 2, 2012 at 15:10

Veliki covek veliki igrac ,borac voli nasu zvezdu svaka cast omare hvala ti na svemu i sva ti sreca sveta .

Reply
Igor Burzanović авг 2, 2012 at 14:39

Omar Thomas, za mene najbolji stranac koji je igrao u KK Crvena Zvezda! Hvala mu na svemu, i nadam se da će se vratiti jednog dana.

Reply
Ariljac авг 2, 2012 at 14:20

Postujemo tvoju odluku.HVALA,nadamo se skorom povratku kad oformimo tim za napad na Evroligu!

Reply
Petarr авг 2, 2012 at 14:15

Srecno u daljoj karijeri legendo,pa da nam se sledece godine ili one tamo vratis kada budemo igrali Evroligu,da te docekamo kao kralja jer si to igrama i zasluzio 🙂

Reply
uslo u krv i dovidjenja.. авг 2, 2012 at 14:13

http://www.youtube.com/watch?v=m8YtC0E1Nb0&feature=related NESTO NAJACEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reply
ds авг 2, 2012 at 14:09

Kolika glupost uprave je sto nismo zadrzali tomasa,siguran sam da smo mogli samo da smo bili aktivniji…
Tomas veci zvezdas od Igora…

Reply
Pedja авг 2, 2012 at 14:08

Ти си Звездин четник Омареее,Омареее!

Reply
Gile delija авг 2, 2012 at 14:06

Pesic bi trebao da se ugleda na ljudske kvalitete ovog COVEKA. Puno srece Omar i nadamo se da ces se vratiti.

Reply
Gašpar авг 2, 2012 at 15:08

Tako je brate

Reply
brx96 авг 2, 2012 at 14:05

OMAR TOMAS OoOoOoOoooo!!!! Hvala ti za sve!

Reply

Leave a Comment