Moja Crvena Zvezda
КошаркаПрипреме

Почеле припреме кошаркаша

Кошаркаши Црвене звезде ДИВА данас су почели припреме за наредну сезону. После летње паузе старт је био уобичајен. У медицинској ординацији ВИТА МАЏИМА у Баскет ленду црвено бели кошаркаши обавили су лекарске прегледе и тестирања. На сваких сат времена по двојица играча били су на детаљном лекарском третманом који је обухватао различите тестове оптерећења.

На окупљању је било 15 играча, одржали смо и први састанак где сам их упознао са оним што их очекује у наредном периоду. Од старта сам им ставио до знања да им предстоји напоран рад и захтевао сам максималну концентрацију од самог почетка припрема – почео је причу тренер црвено – белих Миливоје Лазић.

Први тренинг заказан је за 6. Август:

У понедељак пре подне радићемо у теретани, а за поподне је планиран тренинг у сали. Прве недеље у Београду акценат ће бити на стицању физичке снаге и кондиције, дакле трчање, теретана, али нећемо запоставити ни рад у сали. Сви играчи су добили програм рада током лета, а у зависности од нивоа њихове тренутне спремности ћемо и дозирати интезитет тренинга на старту – објаснио је Лазић.

Следећег викенда екипа се сели на Златибор:

Тамо ћемо провести две седмице и у том периоду планирано је да одиграмо две или три утакмице. По повратку са Златибора креће серија пријатељских мечева, а у понуди имамо и учешће на неколико турнира. Ипак, фокусираћемо се да што мање будемо на путу – констаовао је Лазић

Добра вест је да нико од играча није пријавио никакве здравствене проблеме, а према речима тренера Лазића Американац Елтон Браун екипи ће се прикључити током следеће недеље.

Један од првих који је тестиран на покретној траци за трчање био је Вук Радивојевић.

Одмор је добро прошао, искористио сам га на прави начин да напуним батерије и у потпуности се залечим. Пре двадесетак дана сам се вратио са мора и од тада радим са нашим кондиционом тренером Лукманом по специјалном програму како бих спреман дочекао почетак припрема. Осећам се одлично и максимално сам спреман и мотивисан за наредну сезону – рекао је Радивојевић и додао:

Сви знамо да је овај период припрема најтежи, али и да највише значи. Јер, ако се та фаза одради како треба то је најбољи увод за сезону. Надам се да ће нас заобићи повреде, што ће свакако бити најбитније – закључио је Радивојевић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

 

Повезане вести

25 comments

ShoNara авг 6, 2012 at 00:41

Steta sto su oterali Nedovica, sad bi imali jednog reprezentativca.

Reply
ShoNara авг 5, 2012 at 23:36

Pa i prosle godime je Lazic mogao da bude trener, nije se moralo glumeti sa dovodjenjem Pesica.
Nikad necu prezaliti sto Sale Nikitovic vise nije trener Zvezde. Mozda i bude opet, kad Zvezda ozivi.

Reply
zver авг 5, 2012 at 15:54

covic je obecao trofeje ali sa kojim timom…dosadasnja pojacanja su dobra ali ne dovoljno da se dobije partizan…treba biti realan…TREBA NAM IGOR RAKOCEVIC JOS JEDAN DOBAR BEK….

Reply
Luka авг 5, 2012 at 16:25

Diretkor Ristović je obećao pojačavanje spoljne linije sa 2 kvalitetna beka.

Reply
Nemanja@ авг 7, 2012 at 12:51

Evo da ti odg sad citam u dnevnom telegrafu rakocevic ipak dolazi do kraja nedelje

Reply
madness2233 авг 5, 2012 at 14:56

Radivojevic,Cvetkovic,Lazic,Subotic,Simonovic,Dimic,Savovic,Mitrovic,Vasic, Smiljanic,Milovanovic,Milutinovic,Braun,Lesic,P Popovic. Za sada…

Reply
gruja авг 5, 2012 at 15:24

NIkolic….

Reply
jagodina navija za zvezdu! авг 5, 2012 at 16:05

braun dolazi sledece nedelje na okupljanje.

Reply
nikola авг 5, 2012 at 16:56

a gde nam je sava ????????

Reply
DELIJA авг 6, 2012 at 11:30

Sto se tima tice ja mislim da ce izgledati ovako: 1)dobar plej(stranac),Radivojevic,Cvetkovic 2)Rakoc(ja se nadam)-ako ne Rakoc onda isto neki dobar stranac,Dimic,Lazic 3)Milutinovic,Simonovic 4)Savovic,Subotic 5)Brown,P.Popovic; Ja mislim da je ovako za sada najrealnije da izgleda tim!!!

Reply
josif авг 5, 2012 at 13:19

Daj boze da gresim ali kako mi izgleda ni ovog leta nista od Igora.Najverovatnije nemozemo da mu ponudimo adekvatan ugovor a realno moze naci tim koji cemu sigurno ponuditi dva-tri puta vise od Zvezde koja mu moze dati vrh 250-300 soma a to je ocito malo za Igora.Netreba zaboraviti da samo sa igracima tipa Rakoc ili Jaric mozemo da prekinemo dominaciju Partizana i plasiramo se medju 3 ekipe ABA lige i uhvatimo voz za EL jer su to igraci koji znaju da povedu Zvezdu i osecaju teret njenog dresa i zelje armije navijaca.Ove sto dovodimo su sve solidni igraci ali nisu lideri koji ce da preuzmu odgovornost kada treba.Znaci samo je Igor pravi vodja valjda ce Covic naci neko resenje.Pozz.MKD

Reply
SRBB авг 5, 2012 at 13:27

Поштујем све што је Ракочевић урадио код нас у клубу, али није он пресудни фактор за успехе.. На сав глас је говорио како ће да помогне Звезди , а сада се ценка око пара… Није он више ни у оној форми у којој је био, па да нађе милионске ангажмане у иностранству.. (осим можда у Русији) .. Уз све то , сујетан је лик и мисли да је звезда.. С њим је у репрезентацији на крај излазио само Светислав Пешић.. За неуспех Обрадовићеве репрезентације он је један од главних криваца… Зато га Дуда није уврштавао на свој списак…

Reply
zver авг 5, 2012 at 15:48

druze vidim da si ne obavesten…..pogledaj malo klipove na youtube u drzavnom dresu sta je radio konkretno protiv jedne francuske…to je igrac koji moze da prelomi u svakom trenutku i malo koji igrac moze da ga cuva….takav igrac bi nam bio od velikog znacaja…covicu bi bilo bolje da izdvoji kes za njega nego da drzi neke ne kvalitetne igrace poput lazica,filipa covica,i ostalih…

Reply
boki zvezdas авг 5, 2012 at 13:08

Zasada se ne racuna na Bojana Popovica,Mileta Ilica a tu nije vise ni Tomas
Iz radnickog FMPa su prikljuceni Dimic,Smiljanic i Milovanovic
Do daljnjeg tu je Covic mada postoji sansa da ode
Radetic i Markovic ce otici u radnicki FMP
Cekamo jos dva pojacanja na poziciji 1 i 2
Sa Petrom Popovicem ce biti potpisan novi ugovor na 2 sezone

Reply
jagodina navija za zvezdu! авг 5, 2012 at 16:03

sta se desava sa lesicem?

Reply
Branimir авг 6, 2012 at 00:12

Мени се допада ова прича са Радничким ФМП. Радетић је бољи играч од Суботића, али је процијенио да тренутно након повреде нема шта да тражи поред врсне конкуренције. Вратиће се на велика врата. Сигуран сам да је то најбоље рјешења и за Цветковића. Премало је играо са сениорима, Погубиће се у јакој конкуренцији, неће моћи да парира и изгубиће годину. А у Радничком би могао бити главни.
А Васић? (Танак је за Звезду.)

Reply
Nemanja@ авг 5, 2012 at 13:05

Ko ce biti trener dolazi li pavicevic ili lzic i dalje ostaje?

Reply
Vladimir авг 5, 2012 at 14:31

Као што је и Небојша Човић недавно изјавио, тренер КК Црвене звезде је Миливоје Лазић, а његов помоћник је Милан Гуровић и ту би требало ставити тачку на то питање.

Reply
Branimir авг 6, 2012 at 00:06

Који Изић? Нихад?

Reply
Nemanja@ авг 6, 2012 at 13:53

Lazic pojeo sam slovo…

Reply
Nemanja@ авг 7, 2012 at 18:33

Mislim da ozbiljnu ekipu treba da vodi ozbiljan trener, lazic ima iskustva ali gurovic? kad je on bio nekom trener???

Reply
MARKO авг 5, 2012 at 13:00

ko su tih 15 igraca????
ako neko zna molim vas da objavite…

Reply
Zvezdass авг 5, 2012 at 12:46

Saga Rakocevic se nastavlja,sve me podseca na turske i spanske serije….Muka mi je vise da se tresem svaki dan hoce li Rakocevic konacno potpisati ili ce ponovo do oktobra sve nas da muci

Reply
sasa авг 5, 2012 at 12:31

ko je sve ostao.

Reply
Branimir авг 6, 2012 at 00:05

Лакше је навести ко је отишао, као и одговорити на сљедећа питања.
Томас је дефинитивно отишао.
Могли би отићи – у одласку су: Илић, Б.Поповић, Човић, …
На позајмицу иду: …
Не рачуна се на: … (Васића, Марковића, …)

Reply

Leave a Comment